16

сминдух енд чесън

преди 7 години

В цял свят хората привличат клиенти по всякакъв начин ,у нас е обратното явно интелектът не позволява повече.

15

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Нали искахте Бойко Борисов да ви управлява ?На ви Бойко Борисов да ви таковам в тъпите овце !

14

Обратното е нужно

преди 7 години

До седмица прокуратурата трябва да повдигне обвинение на кметката! Тя е отговорна и по закон и на практика. Нимя не тя назначи приятелките си в борда на Градска мобилност, който направи това безумно увеличение на билетите, който направи на нерални цени спирките? Борда се състоеше и се състои само от нейни приятелки известни крадли и то не от ГЕРБ, а от СДС- ДСБ. Помислете добре върху това.

13

naco

преди 7 години

А,за ВИНЕТКИТЕ,кога ще реши този СЪД???

12

Анонимен

преди 7 години

Гратис до живот.

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 13Безработен в Германия или в България? И да ти е ясно, че тези със средната заплата пътуват с колите си, а безработните и с минимална заплата са потърпевшите! Май не си безработен, а работиш за Юрданка!

10

някакъв

преди 7 години

Така ще е,докато има балъци да дават,ще им и тарикати да си папкат.

9

Анонимен

преди 7 години

Разбира се, че трябва да се плаща за возенето! Автобусите са нови, климатизирани, метрото е без забележки. Сулю и Пулю минават гратис, а червените спатии разиграват театро срещу общината, даже напечатали банкноти... Смех! В Европа няма возене под 3 лева.

8

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам, какво искате (и не ми излизайте с мотива, че сме били бедни). София е със средна заплата 1242лв, т.е. една заплата купува 776 билета, в Берлин средната заплата е около 3572 евро и купува 1373, но при доста по-високи данъци и транспорт с качеството на нашия. Повечето ни метро влакове дори са доста по-нови и чисти от тези там. Перото за заплати, които тук са по-евтини и подръжка, е малко в сравнение с цената на превозните средства. Аз съм безработен и съм ЗА 1.60лв билет.

7

Анонимен

преди 7 години

1.60 и то за една спирка! Никъде го няма това! Всички билети трябва да са валидни за всички видове градски транспорт в рамките на 60 или 90 минути. Така е по белия свят, но ние вземаме пример само когато на крадящите им изнася!

6

Куха лейка

преди 7 години

Миналата година цената на билет в селата до Франкфурт беше 2.15? сега трябва да е около 2.20? аз пътувам всеки ден по 60 км. С месечна карта от 9 сутринта за 107.00? за наземен и подземен транспорт. От 1 януари минимална ставка за час работа 8.83? .

5

абсурдистан

преди 7 години

за 1 спирка -1,60лв , за 25 спирки пак 1,60лв - идиотия някаква !!!а трамвай 4 е от памти века - стъклата целите в лед пак 1,60лв 2 човека- 1спирка- отиване и вр - 7,20лв .

4

Зазаровски

преди 7 години

Йорданка е от всякъде за клиентка на прокуратурата!!!

3

Бай Иван

преди 7 години

Сигурен съм че каквото и да реши съда, Фандъкова подобно на лилито може да не се съгласят с решението му и да го "остсвирят"

2

ГЕРБ ПАРИ НЕ ВРЪЩА

преди 7 години

Честито на печелившите. Гласувайте пак

1

Анонимен

преди 7 години

ОСТАВКА!!!