103

!?!журналисти?!?

преди 7 години

"потребителите се чудят какво ли е сторил младежа, че така брутално бива бутан в полицейската кола."Какво ли е сторил?!? Ами какво - оказва съпротива при арест какво - това малко ли е? Ако беше оказал съпротива в щатите щеше да го качат не за две минети а в първите 30 секунди - в безъзнание след удар с палка в главата. А ние ги жалим и обвиняваме полицията - още повече - ЯСНО СЕ ВИЖДА ЧЕ ГО ПАЗЯТ защото са наясно, че след това те ще операт пешкира.

102

Анонимен

преди 7 години

Нищо не знаем...ако е убил някой или е изнасилвач.......Полицаите не ги пази закона затова пипат много внимателно...Така ги защитава както нашият граничар....да се питаш как да защитаваш Родината...

101

Анонимен

преди 7 години

И след като е дошло увото, какво?За едно лято бригада в Америка, знаеш ли що народ стана един такъв работлив, точен, изпълнителен... При това без казарма.

100

Фалконети

преди 7 години

Гледам някои хора подценяват казармата. Аз с очите си съм виждал в казармата как момчета на 18 дошли от села и паланки се учеха на ред и дисциплина. Имаше едно козарче, цял живот с козите и стадото, много бързо се научи. Разни други глезльовци също се научиха на ред и дисциплина и как да спиш малко. Защото в казармата тези които не са ходили да знаят най-тежи липсата на нормален сън, караули, дневалства, бойна тревога в 5 сутринта и т.н.Сега вместо казарма има наркотични пиянства и магарешки рев

99

ХХХ

преди 7 години

Щом не иска да влиза в патрулката да го пуснат да си ходи ли ? Мен са ме качвали и като не се дърпам си седнах на седалката закараха ме в районното пуснаха ме и толкоз .....сега полицаите трябва да издават молба на съгрешилия за да се качи в патрулката ли не знам ? Перата що връзвал терористите със свински опашки , българи защо били роми , полицаи защо блъскали бандити .....нещо не е както трябва определено ! В България да си пресъпник, гей, ром или арабин .....е най-добре !

98

А Н Т И

преди 7 години

До 115Руският ред е за предпочитане пред сегашното айдушко време !Сега мафията ако те нарочи и край с теб.

97

Анонимен

преди 7 години

То и при Хитлер е имало железен ред и какво? :DВсичко от обществото си идва - образование, ефективни институции, гражданско общество, такива нещица. Ако те са налице, няма да има нужда да си играем на ердогановци и путиновци. Руският ред е за пияници и мързели като руснаците - да ги бият по главата, че да слушат и да работят на господарите.

96

Анонимен

преди 7 години

Стига с тая казарма, бе...Ти, ако на 18 години нямаш навика да си оправяш леглото и да си спретнат и чист, та казармата ли ще те оправи?Я влез в някой автобус на градския транспорт, масово от хората над 40-50 години лъха на спарено (да ме извиняват, ама си е точно така). Не казарма, а образование и ефективна полиция. Пък който иска да стреля - има стрелбища, плаща си и си пуца, колкото си ще.

95

Анонимен

преди 7 години

В САЩ такъв лигльо, ако не е замръзнал веднага, първо стрелят и тогава нека се съпротивлява.

94

Nemeca

преди 7 години

От тази статия едва ли не полицаите са лошите. А всъщност този младеж е дилър според публикации в други новинарски сайтове. Да си журналист не е лесна професия и изглежда днес. бг пак пишат небивалици.

93

А Н Т И

преди 7 години

На поставилите минуси за руския ред ще кажа, че още по-лошо предстои !!И в домовете си няма да сте сигурни на спокойствие.

92

Анонимен

преди 7 години

Освобождаване на момчето и завеждане на дело за насилие.

91

Анонимен

преди 7 години

Полицаите днес се страхуват да употребяват сила заради слободията и криворазбраната демокрация. Затова разни *** се съпротивляват и правят цирк.

90

смЕх

преди 7 години

Ало по-бързо реагирайте в други сайтове вече има информация ,че "невинното момченцето" е дилър на дрога така ,че малко му е било.

89

хм

преди 7 години

Три ченгета една обикновенна работа не могат да свършат, какво остава за нещо по-сложно. Стават само за пазачи пред Парламента и пред някой ц.и.гански квартал...а този ако не е виновен нямаше да се дърпа така...явно е чест гост на районното.

88

Анонимен

преди 7 години

Полицаите имат власт и част от тях си правят, какното искат. Аз съм за намаляване на техинте права и власт.

87

OGGY

преди 7 години

Видно е, че полицаите не са подготвени за тези си действия. Лошото е, че има дефицит на хора навсякъде, особено в полицията. Няма хора, които искат да станат полицаи. Защото работата е много "привлекателна" и "добре" заплатена. В МВР има хиляди свободни места за полицаи, но кандидати или няма или не са подходящи.

86

Край

преди 7 години

Това е защото при демокрацията се реши че на полицай можеш да се съпротивляваш. Те за това и бежанците си минават през границата. За да се върне табуто трябва да застрелят на границата няколко "бежанци" а в страната да бъдат съдрани от бой няколко юнака дето се съпротивляват на органите на властта.

85

анонимен

преди 7 години

Постоянно ревем.че има много претъпление и полицаята не си върши работа сега някакъв *** да се направи интересен качил клип и журналистите надуха гайдата.Случаят с наркомана пред НДК с наркомана където го беше шамаросал охранителя телевизиите вдигнаха шум ужас какво е станало с един мързеливец който не работи и се държи арогантно в заведението.На тази която беше качила и пожелавам да има чест срещи с него.

84

...

преди 7 години

ВСЯКА вечер гледам от прозореца как деца-****ета ритат топка и поне веднъж на всеки два дена трошат прозорец на близката детска градина, а когато дойде полиция се лигавят пред полицаите, които (за съжаление) и с пръст не могат да ги докоснат, за да не нарушат 'детските' им права, въпреки, че правото на почивка на цял квартал бива безпощадно нарушавано ВСЯКА нощ.