33

ЛЪЖИТЕ НА ЗАПАДА

преди 7 години

стават вече нетърпими. Даже не дават думата на никой друг. Пък реват за свобода на словото.

32

Анонимен

преди 7 години

Западната пропаганда вече се приближава към фашизма. Ние единствено сме прави, и друго мнение не може да има. Ако има то е грешно и тази държава или човек ще трябва да се поправят със сила. Много е любопитно,че нашият Иван Кръстев в последния брой на списанието "Русия в глобалния свят" / започва да осъзнава това и вече открито критикува САЩ и запада. Русия днес я мразят защото действа против запада само с неговите методи.

31

Анонимен

преди 7 години

До Боби 31Боби пак се занимаваш с фалшива руска пропаганда. Няма нищо общо между Косово и Крим. Косово е държава, а Крим е насилствено присвоена територия към РФ. От тук нататък каквито и сравнения да правиш между Косово и Крим изпадаш в глуха руска пропаганда.

30

Анонимен

преди 7 години

До БобиБоби, това не е твоя територия да се занимаваш със защита на руската пропаганда и агитация. Я ни обясни голямото руско военно техническо превъзходство на руските бойни машини по суша, въздух и море. Обясни ни за колко часа руската армия ще отиде до Лондон за да си измият краката в Темза. И не забравяй да споменаваш великата руска бойна техника с пълната им индикация МИГ-99 Куб на Квадрат С-1000 АбВ-ГЗ и т.н.

29

Анонимен

преди 7 години

Кеф на квадрат. Пуснаха духа от бутилката, като си мислеха, че с Мрежата и поголовното следене ще контролират всичко и всеки по 24/7/365. А сега, когато информацията се разпространява за секунди, става невъзможно да се провежда пропаганда от какъвто и да било тип - истината изплува мигновено. Винаги има очевидци, всеки снима и може да пише в Мрежата.Мене ако питате са силно паникьосани.

28

Анонимен

преди 7 години

До Боби"сватби и други подобни местни културни събития" Откога сватбите на джихадистите станаха културно събитие. Ето това е пропагандата която води Русия срещу нормалния свят, а ти си войник на Кремъл в тази битка. Не виждаш унищожените десетки училища и болници в Алепо от руските военно престъпници, но повтаряш руската мантра за някакво сборище на джихадисти, че било сватба на всичкото отгоре и високо духовно събитие като самите високо духовни човеци от Русия.

27

Анонимен

преди 7 години

До Боби..........Значи според теб рашките лъжат така ли?....................................Русия винаги е лъгала, лъже и ще продължава да лъже. А пропагандаторите като теб тиражират тези лъжи. Въпрос на култура и ценности!

26

Анонимен

преди 7 години

До ПаметливСтава въпрос за ПОПРАВЯНЕ. Китайците са много добри на ремонтите!

25

Анонимен

преди 7 години

До погребален агент"Ако Current Time лъже, това било истина. А ако Россия 24 казва истината, това било пропаганда."Е каква истина казва Россия 24, че Украйна е фашистки агресор, че Крим бил руски, че Башар Асад се борел за мир и т.н идиотизми на които русофилкото простачество се възхищава.

24

Анонимен

преди 7 години

Тръмп пак подхлъзна рашките на бананова ***. Рашистите очакват снемане на санкциите, а получават бой по прогандната си мyтра.

23

погр ебален агент

преди 7 години

Ако Current Time лъже, това било истина. А ако Россия 24 казва истината, това било пропаганда.

22

Анонимен

преди 7 години

До Паметлив""Русия е грешка,която скоро ще бъде поправена"Доколкото си спомням,всички дето са тръгнали да го правят в крайна сметка са дали фира."Имаш предвид СССР. Ей много си паметлив ще знаеш. Друга фира освен СССР няма. Сега същото чака и любимата ти Русия.

21

Анонимен

преди 7 години

Най-сетне да се отговори подобаващо на руските безкрайни лъжи и балайки по отватителната пропагандно-лъжлива Раша Тудей разпространяваща денонощно фейкови новини.

20

Паметлив

преди 7 години

До Анонимен"Русия е грешка,която скоро ще бъде поправена"Доколкото си спомням,всички дето са тръгнали да го правят в крайна сметка са дали фира.Няма индикации,че сега ще е по-различно.Не че руснаците са свястна стока,ама реагират много нервно когато някой тръгне да ги унищожава.Не дай си Боже да си замесен в тая работа!

19

агитпроп

преди 7 години

Пример за тъпотията на тази "телевизия": При последното посещение на баба Ангела в Москва, в залата имало някакво куче, което всички галели. Според коментатора, това куче трябвало да води психологическа война срещу Меркел, като я изплаши. И тя да се н**ка. Въпроси има ли?

18

Хм

преди 7 години

Крайно време беше!Нека да има конкуренция и да спечели който лъже по-добре!

17

Българин

преди 7 години

Какво значи руска пропаганда? САЩ да не очакват руските медии да говорят против Путин и против Русия? Или просто искат да заменят една пропаганда с друга. Просто не могат да свикнат краварите, че света вече не е техен, а е многополюсен.

16

Анонимен

преди 7 години

Русия е грешка, която скоро ще бъде поправена.

15

ас

преди 7 години

защо коментара ми е променен ? или не можем да споменаваме 6лум6еpг бг ?

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6Искаш да кажеш, че на запада са останали мозъци?????? Бегай бе........Там освен едни ходещи портфейли, пълни стомаси с ГМО, коли от пластмаса и бит напълнен с ненужни *** НИЩО ВЕЧЕ НЕ Е ОСТАНАЛО! Младежта, за да си направи селфи се катери по небостъргачи и високоволтови линии! И ТОВА Е ОТ МНОГО АКЪЛ??????? Бегай бе.....