47

РОССИЯ

преди 7 години

До Анонимен ами търси си брат в сащ и ес.извинявай прости вече ги имате.и затова сме в разруха глад и мизерия

46

Анонимен

преди 7 години

Доста повърхностна статия. Макар и дълга, не казва нищо съществено. Изсмукан от пръстите водопад от думи, често повтарящи се изрази. Както коментират по-долу, иска им се на някои нещо, но то не става.

45

Анонимен

преди 7 години

Под руския ботуш нямахме тоалетна хартия и банани и карахме грозни руски коли а днес при братята американци в магазините има тоалетна хартия и банани и на празниците се меткаме на красивите западни коли и караме по магистралите и излизаме в чужбина.

44

Анонимен

преди 7 години

Лукашенко без Русия е нищо, кръгла нула. Белорусия ще се превърне в Украйна ако се изправят срещу Русия и много добре го знаят. В момента живеят дори по-добре от руснаците, но и ние живяхме по добре от тях когато бяхме с тях. А днес България е васална страна от перифирерията, депо за евтина работна ръка и заден двор на богатите. А западняците презират България и българите, и обикновените Българи и на елита показаха, че мястото му е в стаята за слугите. Лукашенко много добре знае това.

43

бай петко

преди 7 години

така се прави политика а не като нашите малоумнициии за които най-важно е Брюксел и Вашингтон да хи хвалят...те си свалят гащите но се радват че са ги похвалили за това

42

Анонимен

преди 7 години

Дори Лукашенка не е такъв васал на Путин за разлика от българските ***. Беларус е нация с достойнство, за разлика от България и българите...

41

Анонимен

преди 7 години

Според Путин Украйна също е братска държава. Аман от брат като Русия !

40

Анонимен

преди 7 години

Без русия нямаше да има режим на тока, банани по коледа, пияни русначета, война в европа и др. такива неща.Друго не знам да е допринесла русия на света.

39

русофоб

преди 7 години

Лоши новини за радев, герджиков, нинова, радан и волен........и доган

38

РОССИЯ

преди 7 години

глупости пишете нещо по интересно нищо не е ясно без русия света няма да съществува

37

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 41Предполагам, че говориш от личен опит

36

Анонимен

преди 7 години

Евтина пропаганда. Руснаците ако са опрели до приятелството на Лукашенко... А без Русия Белорусия я чака съдбата на Украйна и България - разруха и мизерия. Лукашенко само показва мускули, но знае, че без Русия са нищо.

35

Нестор

преди 7 години

До до несторНе става въпрос за политика, просто казвам че са доста по добре от руснаците и в страната няма разруха и мизерия , всичко е чисто , подредено и модерно , а Минск е най - красивия град който съм виждал ( от около 50 града в Европа)

34

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКато бях ученик по география ни учеха, че стани които изнасят само ресурси са в третия свят, а силно развитите страни изнасят готова продукция с голяма добавена стойност.Членката на НАТО и ЕС България в кой свят е? Щото дори домати и краставици не произвежда ами внася от Македония и Турция. Изнася само чистачи и пpocтитутки за западна европа. Те с голяма добавена стойноат ли са? А и злато изнася, най- големия производител на злато, но през Дънди Прешъс и получава само 1% държавата

33

до нестор

преди 7 години

Беларус между другото е доста уредена и красива страна------С чии много милиярни инвестиции???Щото Западната Демокрация не търгува и не инвестира в Беларус, та къде си продава "стоката" Лукашенко, на чии пазари при положение че Беларус се намира под санкции!!!!!

32

Анонимен

преди 7 години

Някои слагат халка на мечката и играе по панаирите...

31

Анонимен

преди 7 години

Като бях ученик по география ни учеха, че стани които изнасят само ресурси са в третия свят, а силно развитите страни изнасят готова продукция с голяма добавена стойност.

30

Нестор

преди 7 години

Беларус между другото е доста уредена и красива страна . Мога да я сравня с Австрия .

29

Анонимен

преди 7 години

Лукашенко, ако се целуне със Запада, Путин ще си посегне.

28

а1

преди 7 години

Диктаторът - Белоруски Тракторист с поредните претенции!?Имаше един друг "пишман държавник", със същите непрестанни претенции, че дори се опита да седне на два стола и да сучеи едновременно от РФ и ЕС.Та, впоследствие трябваше да се спасява бягайки в РФ - казваше се Янукович!Казват, че "глупавите се учат от собствените си грешки, а умните - от грешките на другите", но аналитичното мислене е нещо което липсва на Белоруския Тракторист!Пита се - дали в критичния ден "Х" ще успее да се спаси?