32

Анонимен

преди 7 години

Не понасям Нинова и БСП, но тези са на съвсем кофти коз. Да сменят доставчика веднага!

31

do27

преди 7 години

DOJIVQH DA VIDQ KOMENTAT V DESQTKATA....BRAVO

30

Анонимен

преди 7 години

Важното е не как се казваш и какво приказваш, а какво правиш!А "правенето" се прави от кадрите.Ако си подготвил правилни кадри,изготвили и обеспечили правилното изпълнение на правилна програма с правилни цели-ще имаш правилен резултат!Да признаваш БОГ означава да признаваш вековната човешка мъдрост,синтезирана и записана в Библията!И прообраза на истинския комунист е Исус Христос!И е съвсем естествено антикомунистите да са в управлението на държавите!Трудно е да си мъченик за световната правда!

29

Анонимен

преди 7 години

Айде сега и България да се разведе с БСП!

28

Мнение

преди 7 години

До Кежон 6 Бсп ако разкарат комунистите никой няма да остане бе? Нали там в управата всички са комунистически капиталисти , а привържениците им са социалистически бедни.

27

Анонимен

преди 7 години

Ми то не остана кой да гласува,останаха само хората на Решетников!

26

Не тормозете Корни!

преди 7 години

Тя не е дошла в БСП, за да си губи времето с някакви милозливи социдеи.Тя е дошла да печели!Приватизацията при сините приключи. Който успя, взе каквото можа!Сега надеждата е в държавната власт - теглиш заеми, възлагаш поръчки на подходящи фирми, гушиш комисиони. Какво не разбрахте?Ама някакви си там се били подвели по обещания, че чрез социализъм може да се постигне справедливост! Е, кой се ми_нал, ми_нал се!Ловките и хитрите гледат своя интерес, не подсмърчат за чужди беди и теглила!

25

bolbov

преди 7 години

Прави сте Другари но този процес на само ликвидация и отказ от великите идеи на комунизма започва още през 1956 г. от Хру шчов. Конкретно си спомням и световния младежки фестивал от 1968 г в София тогава нашите ренегати се чудеха какви етикети да лепнат на Че Гевара който беше станал знаме и надежда на мислещите хора по цял свят.За съжаление такива като К урни нова също са много и засега успяват.

24

Анонимен

преди 7 години

Човека без един ден трудов стаж свърши туй, което поколения американци ЦРУ и НАТО и Сикрет сървис и Ми - 6 се опитваха да направят сваляне на диктаторските режими по света и при това напълно без да струва нищо на данъкоплатеца.

23

Анонимен

преди 7 години

Това е добър ход на БСП в правилната посока, сега ако и спрат да получават заповеди от русия, ще станат доста привлекателна партия.

22

Анонимен

преди 7 години

БСП се оказа най-реформаторската партия изборен кодекс, подмениха старите муцуни, махнаха ромските партии, ще искат да спрат субсидиите. какво от това направиха Герб? нищо!

21

Циник

преди 7 години

Много ми е смешно, когато говорите за РАЗЛИЧНИ ПАРТИИ у нас! Първо - това не са никакви партии - а начин за бързо лично забогатяване на шепа тарикати!Второ ( по важно ) ! - всичките са злокачествени Метастази на вездесъщото БКП!!!От кумова срама - са с различни абривиатури, и се делят - на "леви", и "десни"

20

Анонимен

преди 7 години

Никога не съм гласувал за БСП, но сега сериозно се замислям дали да не гласувам за БСП-то на Корнелия. на предните избори гласувах за ПФ, но В.С. прави изказвания, които ме отблъскват.

19

Анонимен

преди 7 години

ахахахах, червенотиквеничетата вчера направиха коалиция и днес вече я разтуриха. Тия и 4% няма да вземат на изборите...

18

Анонимен

преди 7 години

БСП вече разгара голяма част от старите муцуни - още от времето на Станишев бяха разкарин двамата Руменови и Асен Гагаузов, сега излитат всички депутати с над 12 години - Янаки Стоилов, Георги Божинов, Ангел Найденов, намериха синекурен пост за Мая Манолова. Отделно - ще иска намаляване на субсидиите и се чисти от глистите, които са й баласта. Още на предни избори чувах социалисти да недоволстват по отношение на *** - ДПС им ги иззело, а те се преврънали в товар. нинова реши този проблем.

17

Анонимен

преди 7 години

Спенишеф разби БСП, който каза че дрогарката Нинова ще е премиер ама тя Сорбоната ли е завършила че Спенишеф я натамани най-демократично и ето го резултата. Че нямат нищо общо със соца ясно, ама имат ли кадърни хора с дипломи туй да кажат.

16

Анонимен

преди 7 години

колко поръчкова статия. Първо Нинова не я напуска никой- тя ги ОТЛЪЧИ, социалдемократите - заради предателството им с с АБв, а другите партии, защото прецени че носят повече вреди от ползи. Нинова обеща още първата й работа в новия парламент да е да свие субсидиите и свива субсидиите и за партьнорите, от 16 партии в коалицията остават само 4. Освен това комунистите на Паунуов остават с БСП, те бяха 3 или 4 комунистически партия, напуснали са 2, след като са били ОТЛЮСПЕНИ.

15

месара

преди 7 години

без ромските гласове другарката *** няма шанс да спечели , а и сега щом че геварци я напускат , кой остава да гласува за нея !? тая си повярва и се взима на сериозно , най вероятно благодарение на другаря сергей който и обещава ссср подкрепа , или подкрепа от дпс . бе то направо си е за смях , ше гледаме цирк отново !!!

14

Анонимен

преди 7 години

Реално са прави, но защо чак сега? БСП още от 1990 година си е дясна партия, вероятно най-дясната партия от значимите партии след 1989-та година. От 27 години в България реално няма силни леви партии, няма даже и центристки партии.БСП - най-дяснатаСДС и производните й - десниНДСВ и производните й - десниГЕРБ - дяснаДПС - дясна

13

ха-ха-ха

преди 7 години

До 18! Верно бе , пич.Пожарния генерал Тиква още си пази партийната книжка!Направо да го слагат в Политбюро!