54

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИТЕ ЗАЩО ЛИ МИСЛЯТ ТОЛКОВА ЗА ТУРСКАТА ИКОНОМИКА...ЗАЩО ЛИ НЕ СИ ГЛЕДАТ ТЯХНАТА ПРЕКРАСНА ИКОНОМИКА:-):-):-)ТЯХНОТО БЪРЗО РАЗВИТИЕ И Т.Н.:-):-):-)

53

Анонимен

преди 7 години

До за 56Не е била нито ултра-, нито инфра-, а добро познаване на и приложение на физическите и най-вече на електрическите явления.Без познатите ни технически средства, на всеки от нас му се струва непосилно повдигането и преместването и на 1 м на скален блок с тегло 1 тон. Всъщност не е точно така. Стига да има достатъчно твърда повърхност, тази задача не толкова трудна. Стигат и добрите познания за импулс на сила + малко нетрадиционно мислене. Даже и в Ютюб има нещичко по темата.

52

резюме

преди 7 години

Турчоляшкия балон е на път да се спука като свински мехур.Бързия растеж на турската икономика,която се разви заради тлъстите финансови инжекции на САЩ,Саудитска арабия и Катар секна.Налице е бърза рецесия придружена с девалвация на турската лира и спад на развитието във всички сфери,благодарение на вътрешната и външна политика на сегашното правителство.

51

Анонимен

преди 7 години

"КОгато българите са строили тунели и пътища вие сте яхали още камили и магарета да стигнете до Анкара"ЗАЩО НЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СТРОИТЕ ПАК:-):-):-)ПОДРЪЖКА НЕ МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ НА ЕДИН ТУНЕЛ:-):-):-)ОЩЕ ПРЕЗ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ Е ИМАЛО УНИВЕРСИТЕТИ :-):-):-) ГАНЬОА ТЕЗИ РАЗРУШЕНИ КЪЩИ СА МНОГО СТАРИ В ЕДНО СЕЛО КРАЙ ЧАНАККАЛЕВ ГРАДОВЕТЕ НИЩО НЯМА..."КЪЗЪЛ АЙ" Е ТАМ САМО СНАЩИ СА БИЛИ В ЧАДЪРИ ДНЕС ИМ ДОКАРАХА ФУРГОНИ НА ХОРАТА В СЕЛОТО:-)

50

До 57

преди 7 години

Едно е сигурно че си невеж, след като не правиш разлила между ултразвук и радиовълни

49

Исти

преди 7 години

Целта на Ердоган е прозрачна: той пуска такива кьорфишеци,за да си намери повод да пребърква чуждите кораби минаващи през проливите,включително и нашите.

48

Анонимен

преди 7 години

До ТурчинаИдея си нямаш колко много си прав!!!Злата Галактическа Империя е изпратила няколко междузвездни кръстосвача и възнамерява да спретне поне още един опит за пуч на Единствения и Неповторимия. Първо ще се пробва със земетръс, сетне с моретръс, а накрая може и с ... главотръс. И ако не успеят, ще изключат този участък на Млечния път от плановете си и ще изпратят пътностроителната компания на вогоните да гради тунел за новата междугалактическа магистралка

47

Анонимен

преди 7 години

Ответният удар на Ердоган, ще бъде да спусне 2000 микровълнови печки( тяхно производство ) в мексиканския залив, пък, ще видят те тогава!

46

за 56

преди 7 години

Гупост за невежи казваш, как тогава Ед Лийдскалнин построи замъка със две голи ръце въръжен със няколко магнита и много ултра-звук???

45

Анонимен

преди 7 години

По време на студената война са правени опити за създаване на сеизмологично оръжие, но без особен успех, идеята е да се взриви мощно устройства в конкретен разлом, което да предизвика последващо раздвижване на плочите и евентуално цунами и земетресение, руснаците даже разработват за целта и специално ядрено торпедо, идеята е изоставена, тъй като вложената енергия трябва да е много висока, а и процеса е трудно контролиран, а това за радиовълните са глупости на невежи хора

44

Анонимен

преди 7 години

Днеска кметя по време на молитвите е биел малко по-силно челото в земята.

43

за 44

преди 7 години

Остави ги да си мислят, че САЩ пръскат милиарди за наука ЦЕРН и частиците дето летят в него са плод на фантазиите, а тия дето свободно ги има в Ютуб и се вижда как летят в лабораториите на НАСА са нищо съществено *** е най-велик всичко знае и всичко може, ама един хладилник не може създаде.

42

До Турчина

преди 7 години

Ти ме скъса от смех, с радиовълну ще предизвиква разместване на тектоничните плочи, ти въобще ходил лу си на училище? Ми то ако можеше това да се праеи с радиовълни, нас щеха ни тресат ежесекундно земетресения.

41

Анонимен

преди 7 години

ох, какво му е нецензурното на думата чал..***...като такива носи цялата ви империя,бе, пурски сайт такъв

40

Анонимен

преди 7 години

Насраните си оправиха *** и тръгнаха да бележат какво може и неможе Турция

39

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че е предизвикано изкуствено. Аллах е решил да ви накаже и е раздрусал земята.

38

Анонимен

преди 7 години

Тия вече съвсем изпращяха .Да ходят на Ходжата, да им бае против уруки!:-D:-D:-D

37

Анонимен

преди 7 години

не,бе,кмете,гюлен е направил и земетресението, и атентата,повече контрол трябва. ердоган това иска нали - контрол над всичко.......ей,нищо нямате под ***,само жажда за власт.

36

Анонимен

преди 7 години

Гюлен така се е наял с пилаф, баклава и ушав, че като пръднал ги е стресло в Чанаккале :)

35

Асан Аслан

преди 7 години

Когато боговете пpъднaт тypцитe се нacиpaт!