95

АК-47

преди 7 години

Хак ни е!Отдавна трябваше да "запее" Калшников, но сме роби миризливи!Ще взема да мигрирам в Румъния.Румънците имат топки, не са плюнки,протестиращи с тъпани, гайди и хорца като на сватба!

94

реалист

преди 7 години

Половин депутат взема 2500, а един цял депутат 5000лв. А колко ли почучава 4 членно семейство на депутат? Тогава как да вярват на народа, че е живее в мизерия?

93

980тр

преди 7 години

До kempes 104 като няма работа как да стои човека ?????не стига че всички пари само в София се изсипват , ами сте и недоволни Не се коси , след още 20 години 2/3 от България ще живее в София

92

Лъжи

преди 7 години

Всяка 5та кола е за над 50 хиляди лева, в София всеки 5ти живее в жилище за над 200 хиляди лева, в Бургас и Варна няма бедни хора факт са скъпите им жилища и автомобили. Лятото на Свети Влас например Българите пристигат с Ферари, Мазерати, Бентли, Ламборгини и последни модели С класи, Поршета и др. Не знам кое ни е бедното? Кръчмите са пълни, хотелите са пълни, карат се супер скъпи луксозни автомобили от МИЛИОНИ БЪЛГАРИ. ФАКТ!

91

Мисля си!

преди 7 години

Дали не е по-добре вместо да плащаме за многодетни майки,жени пенсионери, самотни майки, издръжки от бащи при развод,инвалидни пенсии, еднократни помощи за деца, първокласници, вдовишки пенсии и т.н.. Да се осигури един базов доход на жените неработещи от 500 лв. и край. Някой смятал ли е, какви помощи се дават, колко излиза това на хазната? По този начин хем жената няма да се налага да работи, а ще си седи у дома и ще възпитава децата. Ще се спре спукулацията с ТЕЛК-ове и др. тарикатлъци.

90

колега ,

преди 7 години

До Анонимен 103 а какво работиш , или нослето е порастнало ??????

89

мдаааа

преди 7 години

иИзходът е само един - на изборите да гласуваме за всички , да вкараме 500 депутати Едните ще направят минималната пенсия -450 лв , другите мин .заплата 1000 лева , третите средната заплата 2000 лв. По нататък - други ще вкарат лошите по затворите , ЦВ също , ще върнат откраднатите 4 млрд от КТБ , пети ще ревизират енергийните договори и проекти Това е

88

kempes

преди 7 години

Ами стой си в родния град и ще си добре

87

Анонимен

преди 7 години

Аз съм на 4 хилки месечно.

86

СВИДЕТЕЛ

преди 7 години

СЛУЖИТЕЛ В ОБЩИНА В КРАСНО СЕЛО САМО НА 1 ЗАПЛАТА КАРА 4 ДЖИПА 7 МЕРЦЕДЕСА И 5 БЕЕМВЕТА!

85

Dan

преди 7 години

575 лева ми е само квартирата в София без консумативите, не знам как някой човек може да живее с толкова пари на месец. Може би считат, че всички имаме собствени апартаменти по дифоулт, както се казва. Да, ама не!

84

Виц-кавър версия

преди 7 години

Сорос от Давос:Давам 1 млн. $ за 1 месец работа !Американеца: ОК, Сър !Китаеца: Аз ще работя вместо 1 месец - 1 година !Германеца: Приемам - нищо, че работя вече на две места !Руснака: Този месец имаме военни маневри, другия-чистим оръжието, а по-другия сме отпускари !Българина: А.а..а, ти искаш да ти станем роби !

83

Анонимен

преди 7 години

Много *** народ сме и малкото пари които изкарвате са ви много ако обвиняват е политици за собствената си некадърност

82

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на България сега е съдебната система. Трябва да се реформира съдебната система. Съдебната система е неефективна. Ако имахме ефективна съдебна система капиталистите и собствениците на фирми автоматично щяха да се откажат от печалбите и ще започнат да работят на загуба като вдигнат заплатите и минималнта заплата стане 1500 лева плащайки от собствения си джоб на работниците. Но за това е необходимо да реформираме съдебната систем, проблемът е в съдебната система.

81

Анонимен

преди 7 години

Бедни са тези които са лошо образовани или зле възпитани

80

СРАМОТА

преди 7 години

Бедни сме заради политиката на ГЕРБ-ГРОБ,която води т 10 години насам.

79

от Дания

преди 7 години

Заплатата ми е 90 хил крони, около 12 хил евро. Живеем в голяма къща на три етажа, имаме три коли, децата учат в елитни колежи. Днес когато България е в ЕС умните и кадърните могат да се реализира навсякъде, само некадърниците са бедни.

78

Анонимен

преди 7 години

При капитализма умните и работливите живеем добре. Капитализма е най-съвършената система защото никой не е измислил по-добра. При капитализма само некадърниците и мързеливците са бедни и безработни защото ги мързи да работят и да се кфалифицират.

77

Испания

преди 7 години

Мин.работна заплата 400евро, работодателите ,които не могат да я осигурят-да закриват фирмата,другите да си намалят луксозните лични разходи и печалба и да дават адекватни заплати.И гледайте потреблението как ще се повиши.Аман от подобия на работодатели , олигарси, беззаконие,анархия и държава,която е абдикирала от всичко и всеки

76

Анонимен

преди 7 години

През 4..5 месеца ги вадят тези статистики и какво....керванът си върви кучето си лае.Отчитаме само сухите цифри.Нещо да се е променило.Нищо.Бития си е бит...е....я си е е..н.Такава е ситуацията.