106

До тях

преди 7 години

Браво, сега остава най-важната победа - да победите себе си и да се откажете от политиката !

105

Доктор

преди 7 години

Тоя съвсем е изкукуригал! Старческа деменция.Най добре е да хваща трамвая!

104

?

преди 7 години

А то има ли други освен комунисти бе 131 ? Има пребоядисани тикви, но колкото по-дълго стоят на власт толкова им се разбира в тиквата колко им е акъла и им пада синята боя

103

Анонимен

преди 7 години

Ако комунистите се върнат на власт поради плиткоумието на Българина значи си заслужава съдбата няма такаоеа нещо никъде да те бият а ти да искаш още

102

Пенсионер

преди 7 години

До Отчаян но с решениеСакън, гласувай за която и да е друга партия, само не за тия лъжци, крадци и мошеници! За червените милионери ли ще гласуваш? За да ни върнат пак с години назад и после други да им оправят бакиите ли? За да ни загробят с още много милиарди с Белене? За да ни вържат като задунайская губерния на Русия? Колко лева данък печалба са внесли руските фирми например Лукойл Нефтохим при милиардни обороти? Нула, зеро, нищо!

101

Анонимен

преди 7 години

Ламбо е един стар, безсрамен, червен манипулатор. Нима забраву правителството на Орешарски, избора на Пеевски и страстните турско-червени целувки на Орлов мост.

100

до 123

преди 7 години

стефчо данаилчето във франция може успешно да играе в някое читалище в прованса и то ролята на третото дърво в миманса.това че като млад е играл в един сериал и е държал щмайзер може да радва само *** чугунени глави като теб.и то радоста е при вида на шмайзера а не на артиста.щото любимата ти партия освен да убива и да краде в името на народа не е научила нищо друго.без значение сега как се казва.в основата си е мандраджийска партия

99

Анонимен

преди 7 години

Ламбо е икона на Българското кино. Всеки който каже дори само едан лоша дума срещу него е престъпник. В БСП има хора които не са за там - като във Всяка партия, но Ст.Данаилов олицетворява доброто лице на България.

98

Анонимен

преди 7 години

Стефан Данаилов е пич

97

sistem error БСП

преди 7 години

Има две причини за да за да се възторгваш толкова много от партията на най-големите крадци, разбойници, убийци и милионери в България. Първата е да си един от тях. А втората да имаш сериозни ментални проблеми. Поне за сега Ламбо не е обявен за невменяем. Значи е един от крадците и мошениците.

96

Анонимен

преди 7 години

Това което прави Вежди не е по-различно от това което прави Овчаров на Перперикон. ЕДна плоча там се бе отчупила и веднага - прас- овчаров бе запелип бетона. Те понеже траките се работили само с бетон. И вежди е същия. ОТделон Вежди нахлута в Деветинската пещера с пурата и изплаши прилепите, които са ЗАЩИТЕН ВИД. А какви далавери е правил - няма да ми стигнат постовете.

95

песен на ГЕРБ

преди 7 години

Съберете се Гербари,комунисти ненакрали се,станали по сметка антибесепари,стопроцентови будясали Тиквари.

94

Анонимен

преди 7 години

Веждито е пример за човек с ниска култура. За пример може да се даде как тръгна да превръща Ларгото в Бутафория, по примера на Царевец, когато Юнеско налага стандарти и трябва да сложиш желязо таз където свършва оригинала и ще правиш реставрация.

93

Анонимен

преди 7 години

Дядото на Тръмп е беженец от Източна Германия

92

Отчаян но с решение

преди 7 години

За пръв път ще гласувам за БСП,досега винаги гласувах за ГЕРБ,но вече за мен тази партия отпадна по време на Борисов 2

91

Анонимен

преди 7 години

Защо да е непостимо за министър на Кулутурата? Бойко занижи стандартите, щом може мутра да е приемер, а едно *** - президент, защо е нужно министър на културата да е образован. Кулутура и образование не са тъждествени понятие. Професор Юлин Вучков като е много образован, да не би да има култура?

90

Анонимен

преди 7 години

да говориш за комунисти и да се казваш Гербер е НАГЛОСТ. Герб са по-големи комунист от БСП!

89

Анонимен

преди 7 години

До Анонимендо 103 - интересно, че никой не коментира правописа на Рейгън или Шварценегер?......................Ти откъде знаеш? А и недопустимо е за министър на културата. Радой Ралин е написал, "Не ме е страх от министъра на културата, страх ме е от културата на министъра.

88

Анонимен

преди 7 години

Няма италианец който да е гледал телевизия и да не е чувал за Стефан Данаилов.той е участвал в поне 10 италиански сериала, дори без да броим участието му в ОКтопод!

87

sistem error БСП

преди 7 години

Социалистите и комунистите са най-безсрамните хора на света. След като създадоха толкова много проблеми, те се опитват да прехвърлят върху нас вината за трудностите, възникващи при решаването на същите тези проблеми. баронеса Тачър