26

Анонимен

преди 7 години

Повтаряйте след мен " Хубаво се живее в България, хубав е капитализма, хубав е живота у нас. " Ако все още мислите, че не се живее хубаво у нас, продължавайте да повтаряте. Ако и това не помогне, продължавайте да повтаряте...

25

баю

преди 7 години

Е как да не ги убиеш такива селянжърски доктори. Имала деменция а умира от сърце. Къде сте бе демократите тия дето рипахте скачахте и вирихте двата пръста? Къде сте вие дето гласувате за гробарите за децата на комунистите за мутрите къде сте се завряли у коя дупка се криете??? Видяхтели докъде се докарахте? Да умират майките и бащите ни които построиха от руините държавата да има сега какво да краднат селянжърските ви избранници? Вашта "умна" мама дева!

24

Анонимен

преди 7 години

НЯМАМЕ ЛЕКАРИ,ИМАМЕ ***.И,КОИТО МИСЛЯТ САМО ЗА РУШВЕТ,БОЙ,БОЙ ДОКАТО СЕ НАУЧАТ.

23

Анонимен

преди 7 години

инцидент.... Каква е тая нова диагноза??

22

ЦК на Либерастите

преди 7 години

Както в третия райх така ли либерастите смятат ,че бедните и болните са тежест за фондовете, за това са предпочели жената по бързо да се възнесе в онзи свят!

21

Анонимен

преди 7 години

А бе *** тя е била луда, как така ще се бори и обижда доктора, бий му шута на това и чао...

20

Анонимен

преди 7 години

Има доста психично болни хора, на които им се привижда виновност за всичко на Америка(а там съдии отменят на президент указ) Е, демокрация, какво да се прави. У нас много хора не обичат демокрацията и за това я хулят.просто са дребни църковни мишки. не им обръщайте внимание. те си изстиват от собственото малокръвие.

19

до 28

преди 7 години

и после кой ще те лекува бе

18

Анонимен

преди 7 години

после що ги бият,боййй

17

Анонимен

преди 7 години

Хората си мислим, че сме абонирани за вечността.Няма такова нещо. Медиците не са вълшебници като от романа за Хари Потър.Те са едни от нас - само че, познават доста по-добре медицината от нас, колкото и да се държиме просташки към тях.

16

Ефо

преди 7 години

как така почина от сърце :D от сърце се живее, както и да е

15

@24

преди 7 години

Имаме позната на 86 вече, която си е ок,ходи по ресторанти и се радва на живота. Как не те е срам да ги пишеш тия работи. Тя можеше да е твоята баба или майка! Човек има право на здравеопазване докато е жив. Когато си внасяш вноските за здраве и пенсия, ти ги прибират независимо дали ще умреш от скапаното ни здравеопазване на 40 или ще живееш до 90. Нямат право да ти отказват услуга, за която ти и семейството ти се платили. Да не говорим колко е неетично, нечовешко и отвратително.

14

Анонимен

преди 7 години

Мир на душата на жената, а за лекарите съд до дупка! Крайно време е да има осъдени лекира, за да си вземат поука останалите. Моята баба също искаха да я оставят да умре, дори не искам да си спомням отвратителното чудовище, което не искаше да си мръдне пръста за да й помогне и ми развиваше тезите, че било по-добре и за нас да умре. Как не ги е срам! Трябвало е да й бият успокоително, да я вдигнат и да я прегледат като хората, а не да я зарязват така, щото ги била обиждала. ***.и!

13

онбашията

преди 7 години

марийче, стига насъсква матряла, че ше земе да обърне лодката

12

sud za lekarite

преди 7 години

Време е А режки ефективни присъди за подобни антихора или ще започнат убийства.

11

до "ей идиот&qu

преди 7 години

Наистина ли това ти е името или просто така ти викат?

10

Анонимен

преди 7 години

До СократисЛекарите сами са си признали, че не са отишли втори път, защото уж състоянието й не било животозастрашаващо, така че каква провокация има, като сами казват, че са направили грешка.

9

сега

преди 7 години

Съветвам роднините да не търсят справедливост в съда а сами да се оправят с тези *** наречени "лекари в бърза помощ"само така ще получат някакво удовлетворение...

8

Менгеле

преди 7 години

После се чудят защо ги бият. Жалки търговци с хорската болка!

7

ей идиот

преди 7 години

До СократисКаква провокация бе това са убийци като им е много работата и са некадърни да напускат и да се връщат при кравите а не да убиват хората,провокация било ***....