149

Анонимен

преди 7 години

как убедително ни карат да вярваме че като ни бъркат за пореден път в джоба било за наше добро ,та има не малко и наивници които се връзват

148

Карач

преди 7 години

Аз на мойта й сипвам от олиото от фритюрника. Дето пържа цацата. Никъв мирис няма. Като нова е прочиства от рибната мас.

147

Анонимен

преди 7 години

Катализаторите не са чак толкова скъпи, защото има и универсални по 150-200лв, с различни диаметри за бензинови и за дизелови двигатели, само че каквото и да се сложи, когато няма качествено гориво, няма никакъв ефект. Освен това няма кой да спаси новия катализатор от кражба няколко дни след поставянето му...А дали всичките автомобили, свързани с общината, ще са с катализатори в града - паяците, аварийните камиони на столичния електротранспорт, влекачите на счупените автобуси и тролейбуси...

146

Един българин

преди 7 години

Това е не само абсурдно, но и смешно.Каква е другарката Фандъкова?Кметица на един град. Ама си е повярвала че този град е Париж най-малко. А той е София.Е как една кметица ще нарежда на националната полиция да спира коли от движение???Щото нали се сещате - спирането на колата е национално, не само в София.На Доналд Тръмп му спряха федерална заповед, та на тая ли кикимopa няма кой да и свие сармите?Българите сме бедни другарко, не сме като тебе - французи!!! Слез на земята!!!

145

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова и ОПГ ГЕРБ ще борят замърсяването от отопление на твърдо гориво, със забрана на движението на коли с откраднати катализатори...

144

Без

преди 7 години

Моя падна щот не бяха чистили. Корите с гърнето заминаха на една бабуна сняг.

143

Зимен

преди 7 години

А задето мо изгни катализатора от скапаната сол по пътя кой ще ми плати

142

Иван

преди 7 години

Браво, най накрая нещо да се направи, дано не са само приказки. Има такива к+очини по улиците, че като караш след някой такъв си в облак и смрад. В Германия забраняват напълно дизела, всичиките 20-30 годишни печки ще дойдат в БГ ако не се направи нещо по въпроса.

141

u4en

преди 7 години

Фандъкова...нямате ли съветници ..да ви кажат .че правите глупост след глупост! С цената за гр.транспорт-1.60..загубихте презид. избори. С това безумие ще загубите и парламентарните - и това ли е политическо решение...П.С. - и в Монте Карло забраняват стари RR,Mercedesi,Por6eta !

140

Анонимен

преди 7 години

до вчера на подготвяха колко е мръсен въздуха и ето днес - новинка

139

Сузи

преди 7 години

Имаш ли за субару - 2ка дизел 82-ра

138

Анонимен

преди 7 години

Ей веднага решението е да се бръкне в джоба на българина ,а защо не намалят данъците на колите на газ ,ОТВРАТИТЕЛНА ГАДНА ДЪРЖАВИЦА

137

Продавам

преди 7 години

Продавам катализатори 089 22 102 20 . Вардимо. След завоя. Налични на склад. Отстъпка за количества.

136

Истината

преди 7 години

Истината е, че Фандъкова и бандата й, не са в състояние да се справят с организацията на движението и паркирането в София и както прави всеки некадърник - започва да забранява, в случая движениеъто на коли с откраднати катализатори, а утре ще забранят и нещо друго.

135

Анонимен

преди 7 години

Да се разбира ли от заглавието, че служители на Столична Община ще свалят гумите на определени автомобили, след което ще подлагат отдолу дървени заготовки, преди да махнат използваните за повдигането на автомобила крикове?Или да се разбира, че уважаемият журналист, написал тази статия, е неспособен да не използва каруцарско-таксиджийска-автоджамбазка терминология?

134

Склададжия

преди 7 години

1520 катализатора има в един склад. А познай отде са.

133

Реалист

преди 7 години

Когато МВР започне да хваща крадците на катализатори, тогава да задължават колите да са с катализатор. Няма всяка седмица да плащаме за нов катализатор, защото МВР са заедно с крадците и нищо не правят.

132

Миро

преди 7 години

Мен ме кефи да ми мирише на нафтица. Я като дам газ на тоя зад мен как му се насълзяват очите. Душа ги до един.

131

Анонимен

преди 7 години

Колкото по-бързо свалим Фандъкова ,толкова по-добре!!!Какво е обяснението за цената на билета от 1.60???!!Какво е обяснението за цената на водата от 1.90 на 2.20 ,а до края на годината до 2.60??!!

130

Един българин

преди 7 години

Допълнение: Отзад на ауспуха като си завра носа - на нищо не ми мирише!Излизат само леки водни пари, и то когато е ужасен сибирски студ - януари когато минаха вече големите студове.Преди карах кола на бензин, двигателят се скапа, казаха гумички на клапаните са заминали за смяна са, едва ли не основен ремонт на двигателя. Тя пушеше от време на време, отзад излизаше бял дим. Сега на дизела не се вижда нищичко отзад, нито мирише! Ша *** спрат те мене! Като минавам на техническия как ще стане?