84

Анонимен

преди 7 години

най-накрая каза истинатата за тоталитарната партия ГЕРБ

83

Анонимен

преди 7 години

До BGТи да не би да си харесваш куневица или лукарски...не може да бъде ...предпочитате да сте изтривалката на Борисов отколкото да им казвате истината в очите.

82

харакири

преди 7 години

Този на снимката се прави на велик.Но с подобни изявления ще докара насила на власт БСП и ДПС! Може би и това да му е целта. Продажно племе сме! От векове е така в БГ. Тъпчо, да ти кажа че от две злини винаги се избира по-малката! По-голямата са комунистите от БСП. Стига си плюл ГЕРБ , че ще се задавиш в собствената си плюнка!

81

BG

преди 7 години

Радане, ти и тези около теб сте вече в историята ! Никой няма да гласува за вас . Предатели на снята идея !

80

Анонимен

преди 7 години

Кой ви вярва на предизборните лакардии бе селянжъри? Като че ли за първи път ни баламосвате! Като влезнат в парламата и веднага се душат отзад. Сдушват се като кучета й започват със старите циркажииски номера. Аре у лево сите селянжъри. За тикви гейчета и децата на комунистите не гласуваме. Със стари ку.ви нов бардак не се прави ей селянжърииии!

79

Анонимен

преди 7 години

РАДАНЕ ДОРИ ДА ОСТАНЕТЕ ИЗВЪН БОРДА БЛАГОДАРИМ ВИ ,ЧЕ НИ ДАВАТ НАДЕЖДА ,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМА ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ. ТИ НЕ СИ ИЗБРА АДМИНИСТРАТИВЕН ПОСТ ,НЕ ПРЕМЪЛЧА ВЪПРЕКИ ПОМИЯТА НА БОРИСОВИТЕ ДРАСКАЧИ НЕ СЕ ПРИСЪЕДЕНИ КЪМ ГЛАДНИТЕ ЗА ПОСТОВЕ НАРИЧАЩИ СЕ ДЕСНИ ПОЛИТИЦИ И ТОВА ТИ ПРАВИ ЧЕСТ. И НАШАТА ЗВЕЗДА ЩЕ ДОЙДЕ.....РУМЪНИЯ СЕ ПРОМЕНИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАКИВА КАТО ТЕБ НО ТУК Е БЪЛГАРИЯ ЗА ЖАЛОСТ....ПРОСТОТИЯТА НИ ГОНИ...

78

Анонимен

преди 7 години

До омерзенне може да бъде ...комунист да е омерзен... не си омерзен братко а си невежа,*** и си заслужаваш управниците !

77

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 103Абсолютише - патериците на гепаджийте са се мобилизирали! А дали баце не ги подпрял я финансово я ....

76

Анонимен

преди 7 години

Много трудно ще влезете в Парламента ,защото материалът ни е такъв....непросветен, недъгав,не чете , не се интересува ....в кратуните ни хвърчат бръмбари, чипът ни е монтиран от хитрите лисици-комунистите и МНОГО ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ ! 27 ГОДИНИ ПРЕИЗБИРАМЕ ВСЕ СТАРИТЕ КРАДЦИ и няма оправия. Като гледам Румъния и ми е мъка на душата колко много изпаднахме ......

75

художника

преди 7 години

Раданеееее, как ще се спънеш бе като лазиш ???

74

Анонимен

преди 7 години

Пази се Радане, че ако се спънеш в тиква на високи токчета и с рокля е много опасно.

73

омерзен

преди 7 години

Това нищожество ще се пръсне от завист и злоба. Снимката красноречиво говори затова. Защо досега нищо лошо не е казал за Курнелий Н.?

72

Анонимен

преди 7 години

Спъваш се в нещо, което е в краката ти. А тиквата е много по-голяма от Радан - той и на теория не може да се спъне. Може да се сблъска с нея и да си счупи врата.

71

Анонимен

преди 7 години

Абе тука е пълно с реформаторски ***.

70

социопат

преди 7 години

Докато десните се раздробяват, левите се обединяват. Познато. Идва на ред поредната криза, поредните две крачки назад и далеч в бъдещето - една напред.

69

Анонимен

преди 7 години

Харесва ми борбеността му.По острото поведение към простотията и двуличието е мехлем за душата ми.Дори и да не спечелят,тръгнали са по правилния път.

68

Анонимен

преди 7 години

При гробарите е така - 8 години кражби, лъжи и празни приказки. Важното е, че турското пиянде си върна милионите от КТБ благодарение на покровителя си Бай ***.

67

Анонимен

преди 7 години

Тиквите от няколко дни твърдят, че вече са други тикви. Така че Радан няма да се спъне в същата тиква, в друга тиква ще е.

66

Анонимен

преди 7 години

Добре как да гласувам за него като от половин година само псувни и простотии слушам от него. Никаква програма само бай Х. Христо Иванов е класи над него и с това говорене никога няма да се обединят.

65

Кънев

преди 7 години

До ??? Кунева, Кунева ..................права си, че за теб няма власт без ГЕРБ.