95

®

преди 7 години

След такава новина взе даме втриса и втръсва. Брей, брей ти да видиш колко са се загрижили за бедните в България. Колко пъти бяха на власт и управиха живота само на свои хора.

94

Анонимен

преди 7 години

на съсела му правят приказката :)Ох котьоооо !

93

Анонимен

преди 7 години

Който направи и драскотина на менекен-играчка на Холивуд или съсипе тяхна технология,веднага в затвора и сурови наказания!

92

Анонимен

преди 7 години

Толкова ли не разбрахте от Холивуд, че са ви откраднали подвижните манекени, както и технологиите?! Съдете ги и си ги върнете!

91

Анонимен

преди 7 години

Ех, че хубавоооо, единият крак разкрачен на запад към Европа, другият на изток към Русия. Ердоган много харесва такива гледки от юг.

90

H

преди 7 години

Така е, че да се иска незабавно преброяване на психично болните наново!Някои неща СА СТАВАЛИ БЕЗ ЛИЧНА КАРТА и това е най-малкото! Искаме реален брой психично болни! А снимката от личната карта отговаря ли на оригиналното лице, както и да не би на някой снимката от личната му карта да не съответства? За крадени лични карти се докладва.

89

Анонимен

преди 7 години

надявам се на деня на размисъл зрелият българин наистина добре да помисли за бъдещето си и за кой ще гласува .Ако спечелят чорбарите това означава че младежта в България е на гибел и още и още заради пенсионерските гласове ще избягат от тук .

88

Редколегията

преди 7 години

До HАбсолютно вярно!Видни представители на психясалото братство, пишат с никове Шоп, Странджата,Burzum, Берлин и т.н. в сайта ни.С несвързаните си бръщолевини,които са диаметрално противоположни на нормално мислещите хора вашата теза се потвърждава напълно. ЕС

87

ognyanz

преди 7 години

Тоя плазмодий Станишев е нанесъл такива вреди на БСП, че по-добре е изобщо да не се показва. Добре е, че рядко е в България, да празнословства в Брюксел.

86

ФАКТ

преди 7 години

ЦЯЛОТО ПРОПАДНАЛО КРАДЛИВО БКП ОГЛАВЯВА ГЕРБ,ОСОБЕНО МЕНДА СТОЯНОВА КОЯТО СТОЙ ЗАД НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ

85

H

преди 7 години

ЗА НОВА ПРЕОЦЕНКА НА БРОЯ ПСИХИЧНО БОЛНИ, ЕЙ ЗА ТОВА ЗВЪНЕТЕ, АКО Е ВЯРНО, ЧЕ И ВИЕ СТЕ РЕГИСТРИРАНИ КАТО ПСИХИЧНО БОЛНИ, ДА СЪДИТЕ ПСИХИАТРИИТЕ!ПОЧТИ ЦЕЛИЯТ СВЯТ СА РЕГИСТРИРАНИ КАТО ПСИХИЧНО БОЛНИ!

84

Анонимен

преди 7 години

Коя от двете не снимката е ***, и коя е Нинюва?

83

H

преди 7 години

ПОЧТИ ЦЕЛИЯТ СВЯТ СА РЕГИСТРИРАНИ КАТО ПСИХИЧНО БОЛНИ, НЕДЕЙТЕ ДА ЗВЪНИТЕ!, САМО ЩЕ СЕ ОБЪРКА ПОЛОЖЕНИЕТО!!БРОЯТ Е НЕРЕАЛЕН! НОВО ПРЕОЦЕНКА НА БРОЯ ПСИХИЧНО БОЛНИ! АКО НЕ Я НАПРАВЯТ ВЕДНАГА, ПСИХИАТРИИТЕ ДА СЕ СЪДЯТ И ЗАКРИВАТ ЗАЕДНО С РЕГИСТРИТЕ!

82

Анонимен

преди 7 години

НЯМА СПАСЕНИЕ...КОМУНИСТИ !

81

Анонимен

преди 7 години

Zasega BG vurvi pone kum nyakakvo razvitie s Boiko.Doidat li pak BSP,jalna mi maiko za BG za poreden koshmar i nikoi niama da vi e vinoven Gospoda,a vie samite..

80

анонимен

преди 7 години

как така без референдум ни вкарахте в нато и ес гласувахме за радев получихмендсв а цветелин кьнчев какво прави на седенката ви хаиде стига вечеЗА НИКОИ

79

народе народее

преди 7 години

пак ли любимата партия-майка ще ви води към светли бъднини? ей такова племе, като българина няма! Левски го е предал българин, после две заптиета са го прекарали през цяла България без никой да му се притече на помощ! Народния съд от февруари 1945г. съставен от българи избива цялата интелигенция, повече от всички останали страни в Източна Европа взети заедно! Ние сме първенци по самозатриване! Българина има някакъв стокхолмски синдром. Това е лудост някаква от ГЕРБ да преминеш на БСП

78

Големия кръст

преди 7 години

Помним др.Станишев,убийството на генерал Луков,атентата над църквата Св.неделя, терора над родопчани, християни,достойни българи,всички предприятия,почивни станции са разграбени от бивши офицери на ДС,шофьорите им... Смърт и глад след вас...

77

sistem error БСП

преди 7 години

Винаги, когато БСП е взимала властта България е страдала. Ако българския народ е толкова мaлoyмен да даде отново властта на червените разбойници катастрофата ще бъде неизбежна и страшна.

76

Анонимен

преди 7 години

щях да,постна нещо,,,май няма смисъл!НАРОДЕЕ!