137

до БГ

преди 7 години

Вярвай си! То и за Цецка бяхте платили да се говори, че бие Радев с много, а какво стана, Радев я би с много! Така че замълчи!

136

БГ

преди 7 години

БСП ще има най малко 5% по малко от ГЕРБ на изборите

135

...

преди 7 години

До АнонименА само имам 2 баби и 2ма дядовци ... Аз мога просто и ясно да го кажа караме 30 годишни ЗАПАДНИ коли.Кое е добре кое кое ТЕ НЕ САМО ИЗКРАДАХА БЪЛГАРИЯ ЕМИ СЪЗДАДОХА и МАКЕДОНИЯ.България преди комунизма е била 4та в европа.А после кво на опашка за бабани на Коледа и 10 години чакаш за кола и водопроводчик ;д Не че ми харесва да живея на Запад но в русия няма да стъпя....

134

Анонимен

преди 7 години

Много се кефя, ама адски много ! Не заради друго, но това че самовлюбената мутра сам си отряза главата ..... това е голямия ми кеф ! За това както са казали старите хора - Каквото си направиш сам и Господ не може да ти го направи !!! А този успя да се "оправи" сам ? Какво да му кажа ? Факир !!!

133

Анонимен

преди 7 години

Герб са бесни :)))))))

132

Проблякан Илия

преди 7 години

До АнонименСилна реч, ама трябват силни дела.Преоблякъл се Илия, погледнал се - пак в тия.

131

Анонимен

преди 7 години

Бочко ще получи вече премиерски пост...ама друг път! Вече всички партии го мразят! Никога няма да е същото!

130

Свободен

преди 7 години

няма по-големи *** от комунистите, няма просто - как не ви е срам да слагате минуси на българския гений Ботев, верно, че не е руснак ... но е ГЕНИЙ!

129

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНаистина има две Българии др. Лъжа . Едното е вашата на БКП-БСП , а другата на поробиния народ от вашата партия . Срамно и тъжно е .

128

Бъдещето

преди 7 години

ТРЯБВА НЯКОЙ,КОЙТО ДА ДИГНЕ ПЕНСИИТЕ НА 3МЛН ПЕНСИОНЕРИ,ДА НАПРАВИ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО БЕЗПЛАТНО,ДА СЕ УВЕЛИЧАТ ПОМОЩИТЕ НА РОМИТЕ,БЕЗРАБОТНИТЕ,МАЙКИТЕ С ДЕЦА,НАРКОМАНИТЕ,ЗАТВОРНИЦИТЕ И ПСИХИЧНОБОЛНИТЕ,ИНВАЛИДИТЕ ДА ПОЛУЧАВАТ ГОЛЕМИ ИЗДРЪЖКИ,ДА СЕ ЗАСЕЛИМ С БЕЖАНЦИ,ПО ВЪЗМОЖНОСТ МЮСЮЛМАНИ,ДА СЕ ОПЛАКВАМЕ ДОКАТО ЕС НИ ПРЕВЕЖДА ЕВРО ПАРИ,ЗА ДА ЖИВЕЕМ,ДА ПРАТИМ РАБОТОСПОСОБНИТЕ И УМНИТЕ НА ЗАПАД,ЗА ДА БАЧКАТ И ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ,ОТ КОИТО ЩЕ ДОЙДАТ ЕВРОПАРИ.КОЯ ПАРТИЯ ИСКАТЕ ДА ГО НАПРАВИ?ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕЯ!

127

Анонимен

преди 7 години

Много силна реч на Корнелия Нинова.Има хляб в тази жена.

126

....

преди 7 години

До АнонименАз ако съм на мутрата за 1 година ви прая заплатите и понесииите по 1000 леве и след 1 година ви чакам в ЗИМАБВЕ :Д

125

Анонимен

преди 7 години

Бойковистите са луднали, голям вой са надали навсякъде, шубе ги е че губят повсеместно!

124

Анализ на изречение

преди 7 години

Имало две Българии, а между тях пропаст и народът търси водачите сиИмало две Българии ? Странно ? А ние си мислехме че такава държава изобщо няма ? А то излезе че дори били две ? Кои ли ще да са, и къде ли се намират ? В едно съм сигурен - В ЕВРОПА ТАКАВА ДЪРЖАВА НЯМА !!! Камо ли пък две !?а м/у тях пропаст ? Това трябва да е някъде из Америките ? Или е някъде около Ниагарския водопад, или Марианската падина ? Друга пропаст незнам !Народът търсел водач ? Или овце търсят вчар ? Я пак !?

123

Свободен

преди 7 години

"Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!"

122

Анонимен

преди 7 години

Аз в скоро време не виждам да има устойчиво Правителство! Дано това противопоставяне между хората не доведе до улична борба меко казано! Искаме децата ни да живеят спокойно!Откакто е дошъл обаче тоя Боко само разпри и караници!

121

Свободен

преди 7 години

е какво Ви пречи 45 години да го направите ... и после сумати мандати имахте? НАГЛЕДЦИ!

120

Анонимен

преди 7 години

Голям рев на герберите :)))))), то е ясно че ще имат пак малко депутати и правителство едва ли ще направят, ама поне бъдете мъже бе !!

119

анонимен

преди 7 години

Защо ли не и вярвам?! Госпожа Лъжа, алчна за власт, всичко обещава! Този филм сме го гледали вече няколко пъти и БСП е идвала на власт, а резултатите ги знаем! Никога вече БСП!

118

Сетила се Мара

преди 7 години

Имаха възможност да управляват така. Що не го правиха, когато са били на власт/