101

Циник

преди 7 години

"Дядовата ръкавичка" ЕС вече се пръска по всички шевове - пълна с арабскоафрикански бели че*рвеи, които оглозгват до кокъл социални, здравни, и пенсионни фондове.Лъжат ни в лицето, че Европа се нуждае от тези "специалисти", а същевременно десетки милиони европейци се чудят как да свържат двата края...и къде да си намерят работа! В "много социална Германия" има 400 000 бездомника, и 4.5 милиона безработни...ама сме се юрнали да интегрираме средновековни религиозни фанатици!

100

Анонимен

преди 7 години

178 кефя се защото когато Европа се е обединявала винаги е нападала Русия и сега сьщо нападна в Украйна и глупости разни но си счупи зьбите колкото до Бьлгария не ме интересува аз живея в Русия

99

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам какво толкова се кефите на разпада на ЕС, Германия и Франция ще се оправят, обаче тежко и горко за България. Излезнем ли от съюза, малко след това Ердоган ще ни спретне референдумче за югоизточна България и това е само едно от нещата, които ни очакват вън от съюза.

98

Циник

преди 7 години

През последните 8г. (Двата мандата на Бубаракосафриканос питекособонгос) бяха убити Садам, и Кадафи , които каквито и да бяха-удържаха с желязна ръка дивашките ислямистки хашишини в пустините им...европейски марионетки като Меркел,Шулц, Оланд му ръкопляскаха (на Бубарака), и сега метат нас*раните огромни ла**** в Европа! Тръмп поне го казва в прав текст - "Огромна грешка беше влизането на ФАЩ в Сирия , Либия, и Ирак! Той не желае милиони тарамбуки...Мурксул ги събира ...и ние ги храним..а те ни убиват

97

Георги

преди 7 години

ЕС последните останали *** на Сорос, който скоро ще почнат на лапат нечий друг ама ае са без цинизми :)

96

Анонимен

преди 7 години

Мухааахахаха Путин и Трьмп им виновни на крадците ! Те не разбраха ли,че ЕС вече е бита карта и се разтурва кочинята

95

Анонимен

преди 7 години

Вие не разбрахте ли че Русия и САЩ са вече обединени срещу *** ,която брюкселските ***.о.ти създадоха?

94

Анонимен

преди 7 години

Тръмп първо ще срине Северна Корея, после...

93

Бум

преди 7 години

САЩ да окупира ли Европа с воени бази а тези приказват глупости странно.

92

Анонимен

преди 7 години

Типично имперската политика на ФАЩ. Hякои наистина си вярват че краварите ще се затворят в кътчето си и никога повече няма да чуем за тях и точно тук израза да направим Америка велика отново не се вписва, мислете бе ама с какво след като все оше хвърлате пачки през терасите.

91

до 155

преди 7 години

То Великобритания страна за чудo и приказ кмета на Лондон е някакъв с мюсюлманско име, не се знае кога ще го изстъргваме от някой дувар като преди туй е врещял обичайните крясъци.

90

Анонимен

преди 7 години

Тук руските агенти добре са развъртяли фантазията си.

89

Анонимен

преди 7 години

Европа е слаба и разпокъсана, разпадането на ЕС започна с Великобритания, и не след дълго ще е окончателно. Това го виждат дори и най големите еврооптимисти, и още отсега трябва да се ориентираме с кой ще бъдем. Разни плевнювци ни скараха с Русия, а когато и Западна Европа се изолира и ни обърне гръб, оставаме САМИ... Нищо добро не се задава.

88

Факт

преди 7 години

Няма кой да защитава вече Европа,те се скараха с всички.

87

Анонимен

преди 7 години

Меркел е опънала нервите на всички, ето че краварите започнаха да ги изпускат. Дано не излезе, че Меркел е била двоен агент на ЩАЗИ и КГБ и открито играе по свирката на Путин. Тръмп скоро ще изяде шамарите и ще си иде с големи ритници врещейки аман-заман иранските хакери са виновни. Разбира се краваря си мисли че туй е Белия дом, а не ЕС. След като наложи санкции на Русия, сега Тръмп ще си самоналожи санкции само гледайте.

86

Анонимен

преди 7 години

"Той разгневи евродепутатите с интервю, в което се обяви срещу евроинтеграцията и каза, че Съюзът трябва да се побутне, за да се разпадне като Съветския съюз"Аре бутайте го по-бързо, преди да се обяви за халифат.

85

до 146

преди 7 години

Много неща съм чел колко съм разбрал не мога да твърдя и както вече казах си попаднал в капана на загубил собствента си идентичност. Господ, Твореца ти е дал свободна воля изпозлзвай я както намериш за добре, а ти идваш да ни наричаш *** и то анонимно и да казаш че си умния. Което не е най-умното нещо на света, как точно ти си прозрял истината само истината и цялата истина.

84

Анонимен

преди 7 години

"Изявленията ясно показват, че г-н Малох е враждебо настроен не само към ЕС, но и към нашите ценности и принципи"Да ви кажа под секрет не е само Малох враждебно настроен към "ценностите" ви. Само че нас няма как да ни изгоните, защото ще ви останат само тарамбуките.

83

Патриот

преди 7 години

ЕС е калсически пример за разпадаща се империя панически търсеща си външни врагове и оправдания за своя упадък и да отклони вниманието на хората от собствените си грешки и поразии!Класика в жанра!

82

една ракия по-малко

преди 7 години

До до 141Нещо друго май си чел, или толкоз си разбрал...