14

П. Йорданов

преди 7 години

Значи последната еволюция на това партньорство е ТТИП. В такъв случай съм напълно съгласен с Тръмп!

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Боли ме шмайсеро за ЕС - ДА си върнем:- Златото , както физическото така и проиводството- Да изгони грабителските търг.вериги- Същото за ЧЕЗ-МЕЗ т.н.- И най-важното: за предателство на политик парична награда "жив или мъртъв" ако ще да се намира на Луната .И всичко ще си дойде на място !

12

Джурналист

преди 7 години

Не знам за ЕС, но Румънците тази седмица показаха много добре защо дръпнаха пред нас. Излязоха като един, стотици хиляди, както са го направили през 1989г. Кога така и у нас? Ще ви кажа - като цъфнат налъмите.

11

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА ! ГаГаГагаааааа "вече диша Руския мечок" ЗОМБИИиии като ТИЯ ли ?https://youtube/watch?v=jW-PK-xHnrs#t=53В какво превръща човек медийното зомбиране - Измислена страна Къргбекистан и Руския мечок ГъГъгъъъъъъМозъкът ти е каша за прассета :)))Гледането на ТВ и слушането на Радио е ОПАСНО за вашето ментално здраве !

10

Анонимен

преди 7 години

Те европейците не вярват в бъдещето на ЕС, не виждам защо Тръмп трябва да вярва. Ние в България сме общо взето най-големите еврооптимисти в Съюза. Най-вече защото голяма част от населението ни живее и работи в ЕС и ще ни бъде много неприятно ако това се промени. Но, ЕС има някой огромни дефекти - примерно недемократичния избор на комисари и президент на комисията и това води до корупция в огромни размери. Хората го виждат и се дразнят. И в един момент всичко ще се срине. Колкото и да е неприятно

9

Сорос вън от Бг

преди 7 години

Айде,пак статия за лошият Тръмп! Днес бг , колко норма ви е спуснал дядо Шорош? Четири-пет,десет статии на ден ??? Вече ви се смея на простотията, честно! Вие май последни ще научите от къде вее вятърът...ама ще го научите по болезненият начин!

8

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДали ЕС ще се разпадне или не зависи от самата Европа, а не от Тръмп още по-малко от путин---------------------------------------Ще се разпанде със сигурност есето, вече се е разпаднало, а ти не се притеснявай за САЩ и Русия.

7

Анонимен

преди 7 години

Бъдещето на давещите се,е в самите давещи се ...

6

Факт

преди 7 години

ЕС върви към разпад и няма вероятност той да оцелее при това развитие на международната обстановка.

5

русофиль от Гермяния

преди 7 години

Нито русия нито сащ имат интерес от силен ЕС , затова искат ЕС да се разпадне ,но това не зависи от тях ,а от държавите в ЕС ! Великобритания никога не се е смятала за част от Европа и винаги е била пионка на Америка ,затова англичаните поискаха Брекзит с цел да предизвикат ефект на доминото ,ама хич не са се сетили ,че ЕС не е домино ! русия и сащ да духат супата ,ние европейците ще си гледаме нашия интерес !

4

Анонимен

преди 7 години

Само не разбрах, кого в Европа го интересува какво мисли Тръмп по въпроса за бъдещето на Европа :)

3

Ф 15

преди 7 години

Пълна щуротия .Америка вече няма да води ни Корейски ,ни виетнамски ни операции в Ирак .Още по малко ще громи и ИДИЛ.Защо ?За да се вдигат на бунтове комунистите и да зоват за революция.Нали поуката от ПСВ е че ако я нямаше да имаме Ленин ,Сталин ,Троцки и тн.Какво загърбва Тръмп .Той просто тегли чертата като римския император Адриан и казва -дотука господа и дами . Агресията свърши, да се оправим вътре. Другото са разтягания и псевдо анализи .Истината е че Америка вече е в отбрана ......

2

д

преди 7 години

Радев да отива да се моли на Тръмп да построи 10 бази в България ..И да си оправи косата .

1

Анонимен

преди 7 години

С Тръмп са индустриалците и средната класа американци, които казаха "СТИГА!" на финансовите спекуланти и онзи един процент (и 0.1% от него), които изсмукваха цялото богатство.Срещу Тръмп е голяма част от банкерите, Уолстрийт, пишман икономисти като Сорос (който корифей през 2013 г. е казал, че няма причина държава да обявява дефолт, щом може да напечата допълнително пари). Тоест тези, които създаваха кризи и живееха на гърба на данъкоплатеца мразят Тръмп. И техните медии.