36

Анонимен

преди 7 години

Русия никой не е иска в Европа. Нищо не е дала на европа ...освен война.Да ходи на изток към корените си.. чукчи.Такива агресори нямат място в 21век... тея не са никакви християни.

35

Istinata

преди 7 години

Ako se razpadne EU. Poznaite ot suzdalata se sumatoha koi shte umre ot glad i mizeria.joker zapochva s B i zavurshva na ULGARIA.ne se burkaite i nezabraviaite kvo beshe kak ako imash originalni maratonki Asics si nai golemia puch shtoto drugite suvsem gladni

34

Анонимен

преди 7 години

Еврокочината се разпада. Русия увеличава територията си. ЕС е мъртво прасе.

33

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТо хубаво Крим е руски, ама към него има едни закачени санкции които ви разплакват родителите от женски род. Голям вой пада.цъ. евро*аците са го прежалили. отдавна вече говорят само за минските споразумения където няма нито ред за Крим. разбира се Русия няма никакво намерение да им ходи по гайдата и да се грижи за минските споразумения, да си налагат колкото си искат санкции, ама вече ЕС се разпада.

32

Анонимен

преди 7 години

Разбира се, че никой няма да посмее да нападне Русия. От натовскти танкове и войници в Европа ще остане само разтопен метал и изгоряло месо ако се осмелят.

31

Анонимен

преди 7 години

Русия е азиатска държава.

30

Анонимен

преди 7 години

До АнонименРусия е най-голямата европейска държава, територията която заема от Европа е повече отколкото целия ЕС с всичките му членки взети заедно.

29

До 41

преди 7 години

Да бе, вярваме ти.Само, където никой не е тръгнал да напада Русия.Тя самата напада Украйна и заплашва всички свои съседи. Писна ни от рублолюбци като теб.

28

Анонимен

преди 7 години

Русия няма никакво намерение да идва нито в България нито където и да е в Европа, нито с танкове, нито с войници и никога няма да дойде. Но ако бъде нападната Русия ще действа от Каспийско море, и само за мяколко минути от натовските бази в България ще останат само пепелища и разтопен метал.

27

Анонимен

преди 7 години

Няма по голямо удоволствие от това да гледам увисналите мандибули на самодоволните еврогейци , след всеки един невъзможен според тях избор - БРЕКЗИТ , ТРЪМП ,РАДЕВ . Няма да забравя Пастирката как скимтеше пред камерите - " Брекзит е невъзможен , това е разпадане на обединена Европа , това означава ВОЙНА.Никой не би гласувал .Путин това -Путин онова ." Същото ще пелтечат и на лято след изборите във Франция. Голям кеф.Май не могат да проумеят с *** си кратуни истината за ЕС.

26

Анонимен

преди 7 години

Русия,ще дойде в Бг на 10.10.2020 запомни го това и ще дойде с около 2000 танка..И ще си тръгне на 11.11.2020Танковете ще ги зарежат в суматохата. Рускините ще останат.

25

Щирлиц

преди 7 години

Още едно доказателство,че евро-не знам какъв си съюз,е пълна глупост.До какво води алчността...

24

Американ

преди 7 години

От ЕС няма да имат сила да излезнат, ама дано имат акъла и волята да спрат навлеците и да се оттърват от тези, дето са вече у тях. Че в Париж и без това черните и сивкавите муцуни са повече от белите и белезникавите..

23

Анонимен

преди 7 години

И да се откаже от еврото все тая - оная кифла льо пеньовица ше връща "заема" на путин или в евра или в натура :)

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22България - аут от ЕС!не България, а пeдерашките в расия

21

Анонимен

преди 7 години

Ако ЕС се разпадне край с България. Затова рублофилот е са основните радетели за разпадането му.

20

Анонимен

преди 7 години

След разпадането на ЕС са най-засегнати най-бедната страна в ЕС България!

19

Анонимен

преди 7 години

Ако зависеше от постклимактеричката най-добре е веднага да преминат към златни рубли.

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонименпълен срив (катастрофа)!

17

Анонимен

преди 7 години

Като изключим желанието да създадат финансова пирамида, преминаването към самостоятелна валута им дава възможност да търсят нещо като Англия- не че те са го открили защото и там не е ясно какво правят, но народа одобрява тази неяснота а това е най важно при избори