105

Анонимен

преди 7 години

Бандата на Оушън !

104

До 114

преди 7 години

Още не си разбрал,че всичко беше режисирано от наши и външни сили.

103

Анонимен

преди 7 години

Инфлацията е сложен процес и по-правило не се разбира дори от преживелите я "експерти". Тя минава през три фази :-) - скрита, започнала при Луканов и Димитров(Костов). Втората е открита, основно протекла при наивния комсомолец Виденов. И маниакална, протекла при Софиянски. Интересното е, че "десните" "експерти" виждат Виденов, а пропускат Костов и Софиански, а левите "експерти" виждат Костов и Софиански а пропускат Луканов. А голямата картина я пропускат, кой прави инфлацията ;-).

102

Куха лейка

преди 7 години

До Надя. -Какво се случва???? в Р.Б.?

101

Анонимен

преди 7 години

Борисов събра министри - КАКВИ МИНИСТРИ БЕ ТИКВОоооДа гласуваме за ГРЪБ с СРЕДЕН ПРЪСТ !

100

КИРИЛ

преди 7 години

Като изключим Горанов, всички на снимките са хора, които ако не са във властта няма да има какво да работят.

99

Митака

преди 7 години

До ognyanzПромениха се заплатите на депутатите. Вече взимат повече и` от онези в плик, който ползват за допълнителни разходи, а не отчитат.Промени се автопарка, който ги вози за сметка на държавния бюджет. За тях е безплатно, но за народа излиза скъпо. Увеличиха комисионите, които взимат за уреждане на обществени поръчки. Вече много по-бързо стават милионери. Влизат мишки в парламента, излизат по-богати от всякога. А ние се трепем за да осигурим данъци за да има какво да откраднат.

98

Хахахахахах

преди 7 години

Какви избори бе? Демокрацията е измама. Избери сините, избери червените.......все тая. Нали всичките имат едни и същи господари. Правото на избор е илюзия създадена от световния елит в сянка за да държи робите под контрол. Този който печата парите и има най много оръжие - то определя дневния ред и бъдещето.А за колониалните републики ( като България ) правото на избор се свежда до - yes sir, no sir.....

97

ognyanz

преди 7 години

"бившият премиер заяви,че са си направили изводите". Те и след първия недовършен мандат казваха същото. Нещо да се е променило?

96

Манчоров

преди 7 години

До 100. Сигурно си от червената номенклатура-за това си живял по-добре.Признай си.Няма нищо страшно!!!

95

Манчоров

преди 7 години

Ако не се криеш като мишок и имам възможност да си чатим в много неща мога да те убедя анонимен 10010

94

Мамкати....

преди 7 години

До БАБА БУНАХей, селянин, научи се да пишеш нормално. Да пишеш изцяло с главни букви е грозно и трудно четливо. Писането с главни букви означава, че се гневиш и се караш на хората, към които си адресирал твоя коментар.

93

БАБА БУНА

преди 7 години

ЗА ДВА ДЕНА И ЗАКОНА ЗА КОНЦЕСИИТЕ РАЗДАДОХА И ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ,НЕ ЗНАМ ИМА ЛИ ОЩЕ БЪЛГАРИ ,КОИТО НЕ СА РАЗБРАЛИ,ЧЕ ГЕРБЕРИТЕ СА ПО ЗЛИ ОТ РЕФОРМАТОРИТЕ,КОИТО ЗАГРОБИХА ПРОМИШЛЕНОСТТА И ИКОНОМИКАТА, А ТЕЗИ ДА ЗАГРОБЯТ И ЗЕМЯТА, ЗА КОЯТО СА ЗАГИНАЛИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИ.ТЕ СЕ НАЛАПАХА С ЕВРО СДЕЛКИ,И МИСЛЯТ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА СЕ ДАДЕ НА КОНЦЕСИЯ ЗА 35 ГОДИНИ,А ТЕ ЩЕ СИ ОТИДАТ ПО ОСТРОВИТЕ ,ПРИ ТЯХНИТЕ ИМОТИ.БАСТА.ИМАЛИ ПАТРИОТИ ИЛИ НЯМА.

92

Факт

преди 7 години

Грешка в статията.Събрал е бивши министри, а не министри.Гледат сякаш са им потънали гемиите.

91

Анонимен

преди 7 години

"На кадрите се виждат насядали кой където намери."--- Ах, милите, онеправданите! Живи да ги оплачеш!Като ги гледам такива притеснени, бедните буца ми идва на гърлото. :):)

90

Кирчо

преди 7 години

До 1948Защото сте с тях (партиите на статуквото), затова сме на този хал. Гласувате като овце за комунист, а се страхувате, че ще се върне комунизма.Комунизмът е тук и няма да си отиде от България, докато вашето поколение управлява държавата. Може да липсват някои елементи на комунизма от онова време, но много други елементи все още присъстват. Управляващите (комунистите) продължават да експлоатират и ограбват народа. Това пречи за развитието на държавата.

89

Анонимен

преди 7 години

"бившият премиер заяви, че са си направили изводите какво искат избирателите"--- Е, па, много дълго си правИхте тия изводи, бе! Хем на два пъти, ама не разбрахте, че НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА. Ама то от крадене и рЕзане на лентички не ви остана време да мислите. Сега тръгнАли да си правят изводи ...

88

До Манчоров

преди 7 години

Кой си ти, лакейче? Смел ли си или се правиш на такъв? Колко ти плащат да дращиш тук? България е в тотална разруха. И ти ще ни убедиш, че живеем по-добре от преди? Убеди ни, чакаме.

87

Анонимен

преди 7 години

Решението на проблемите не е БСП, пред тея масови убийци, Бате ви Бойко изглежда като дете пушило цигара

86

Манчоров

преди 7 години

Не разбирам защо всичките сте анонимни! Само комунистите го имат този периом. Всички ли сте страхливи да се показвате като тях???? Винаги така са действали -Анонимно и подмолно. Покажете се страхливци!!!!!!!