84

MaйMyнaтa

преди 7 години

Чакайте...този да ви дава ефтин бензин, наивници

83

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 92Нали ги питахме социолозите за президентските избори? Казаха, че цецка води с най-малко 10%, а падна с 20%. Вервайте им и мечтайте, но избирателят вече не играе с онзи, който поръчва музиката!

82

Роло

преди 7 години

До ДругареМного точно мнение. Сега готвят за софрата Желю-бойчевци и Ерменковци да папкат нали!

81

Анонимен

преди 7 години

Щом цоциолозите казват, че герб и бсп са изравнени, значи бсп има около 10%, а герб 30%.Ако питате червен Кольо ще ви каже, че бсп има към 45%.

80

Ст.н.с. Пейков

преди 7 години

Аз ще гласувам за БСП защото тази партия е перлата на българската политика. Всичките и членове са усмихнати и енергични без лоши мисли в съзнанието си. Въпреки че нямат скъпи коли и фирми, те имат огромно желание за работа от ранна сутрин до късни часове. Тази трудолюбивост ще даде резултат! Герб е партията на олигарсите и престъпниците докато в БСП са работливите добри хора.

79

е

преди 7 години

А защо Радан не се бори да вземе властта ?Защото партията му е също така корумпирана и свързана с бандити . Но говорим за БСП фалитите.А фалита на т нар дясно . Има ли изобщо някой там ,който да не е разследван за корупция?

78

картината

преди 7 години

Радан Кънев е политически труп ,който омириса дясното.

77

Братя българи!

преди 7 години

Още една мут ра ли ще набутаме в парламента да ни управлява? Абе,свършиха ли читавите хора в тая държава,или тях просто не ги допускат до властта? Тоя го разследват,а се натиска да управлява държавата.Я си спомнете народните избраници в последния ни парламент и боцовата "чета".Нагли,ояли се с чувство на недосегаемост екземпляри.Кога най-сетне природата и народецът ни ще "изплюят" пас мината преследваща единствено личните си интереси.?Народе,народеееее....

76

Другаре

преди 7 години

След дълго умуване , най-сетне прозрях в какво се изразява лявата идея на нашите социалисти. Другарката Нинова си го каза - който е натрупал 12 години стаж е парламента или 3 милона в сметката, моля да се оттегли от софрата за да може и другите да се облажат. Да гласувама за тях другаре! Ура!

75

Анонимен

преди 7 години

БСП е единствената умерена лява партия, която успя да се разцепи и то на три (Движение 21 на Дончева също оттам се отлюспи). Мантрите са едно, но реалността - друго и ще се види още на 2 април. Корнелия пак ще трябва да обяснява на бабките що тъй е станало.

74

Анонимен

преди 7 години

Това с Марешки ми наподобява на телефонните измамници. Който пусне бюлетината за него с мисъл за евтини лекарства и горива, в крайна сметка ще е на толкова полза, колкото е ползата за измамените бабички. Отваряйте си очите!

73

Анонимен

преди 7 години

До гБСП/БКП доказаха как се фалира 5 пъти за 70 години. И как се краде от народа.

72

Анонимен

преди 7 години

Най-жалкото в цялата история е, че десните са като орел, рак и щука. Още по-времето на СДС разкола беше факт. Голям позор. Всички държави си имат ясно изразени ляво и дясно. При нас е ляво и център.

71

ж

преди 7 години

Говорим някак свободни и каквото ни се иска за БСП.Обаче фактите са поразителни .Тя спечели пак президентските и вероятно ще спечели и парламентарните.И то 3 г след като Радан Кънев заяви ,че БСП щяла да отмре до 4 г ,а РБ щял да вземе властта самостоятелно .Е,кой е прав и какво стана .

70

Анонимен

преди 7 години

Това социология ли е или агитация в полза на Магарешки? Я да си се обяснява там с прокуратурата и да си наляга парцалите, а не да търси имунитет чрез парламента!!!Чудя се дали ние сме толкова *** или те - социолози и политици, ни смятат за канарчета. Няма безплатен/евтин обяд! Евтиното гориво и лекарствата Марешки или вече си го е откраднал по друг начин или се кани да си го припадне тройно като го вкарат наивниците в парламента!!!

69

Анонимен

преди 7 години

Бойко нищо не е съживил, просто ги превърна в своя патерица. Процентите ги махни - знаеш колко са достоверни, когато ги дават в медиите. "Другите" проценти са съвсем различни.

68

Анонимен

преди 7 години

Марешки няма да влезе в парламента. Баси социолозите.

67

Анонимен

преди 7 години

75 - БСП щяха да отмрат, но Бойко ги съживи от нищото направо с действията си срещу Бокова и с номинацията на Цачева и с улитаматумиет си, че хвърля оставка. сега вече набраха инерция. от 12 процента да достигнеш 25 за една година - това само Бойко го направи съживявайки един труп.

66

Анонимен

преди 7 години

ХОРАТА СЛЯПО ВЯРВАТ НА ТОВА КОЕТО ЧУВАТ И ВИЖДАТ. ХОРАТА СЛЯПО ВЯРВАТ ЧЕ МАРЕШКИ Е РОБИН ХУД , А НЕ ЧЕ ПРОСТО ИМА ДАНЪЧЕН ЧАДЪР

65

Анонимен

преди 7 години

на БСП голямат им грешка е че 2009 потърсиха съюз с ДПС и оттогава не могат да излязат от омагьосания кръг. създадоха се два системни блока Герб- патриоти (и малко неолиберали от старото СДС) и БСП- турци.. Малко като в Германия станахме. по една голяма е една малка партия в дясно и в ляво.