128

Анонимен

преди 7 години

Това тези същите социолози, които казваха, че кака Цецка, ще победи Радев и на куц крак ли са ?

127

Kerosi

преди 7 години

Parvo da obesim tesi ot staria parlament.

126

Циник

преди 7 години

До Анонимен 152Мечтай си Гроб да се върнат отново. Пий си хапчетата шалапурто.

125

до Анонимен

преди 7 години

Ако някой се надява ГЕРБ да вдигне доходите има да чака докато гербаджиите се налапат.

124

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ ще е първа сила не защото народът ги обича, а защото Радев ще се издъни със служебното правителство. Вижда се, че ще го пълни със стари номенклатури, комунисти и русофили.Зорлем Радев ще върне ГЕРБ на власт!

123

смЕх

преди 7 години

"ГЕРБ-първа..." то едни мастити гадатели говореха същото и за току що миналите избори,а гербавите комунисти получиха нещо средно от трите пръста не,че БСП са кой знае колко по-свестни и е трудно да се каже кои са по-крадливи .

122

Анонимен

преди 7 години

Някой ако се надява БСП да му вдигне дохода, по - добре да още сега да си слага въжето. Хляб няма да имат да ядат, запомнете!

121

Мдаа

преди 7 години

Близачите на тиквата са и от БСП и от библиотекарите, все пак той представлява "дясното"... а както е казал любимеца ви Сталин...по-добре да има легална опозиция която да контролирате, отколкото нелегална. Боце е представител на фалшивото дясно...радвайте се русофилчета и го плюйте, ама той ви е партия...

120

Анонимен

преди 7 години

Ееее, близачите на тиквата нямат свършване. И баба цеца беше първа, ама ретроградния Меркурий нещо се позабави на орбита. Боце гледай небето, ама не през розови очила !

119

всичко е 6

преди 7 години

Споко бе, следващия парламент бай Ху..й пак е на власт в коалиция с Псведомалоумните патриоти и Марешки - новия борец за правдини...ако не - кака ви Корни с кичето и Хидромелиоратора, при всички случаи няма да има оправия.

118

От Германия

преди 7 години

Стоя си аз тук, бачкам си и гледам сеир. А дано БСП спечели че да стане сеира още по-голям. Затова ще гласувам за тях.Ха-ха-ха.

117

Сол Ташак

преди 7 години

хахаха...от Мутра на *** с киче за Мин. председател...българите са умни негодници и "тарикати"....затова се менкат и такива субекти във властта...

116

Анонимен

преди 7 години

нинова министър председател и КРАЙ

115

Решетников

преди 7 години

Комунистически матриял *** избира. Между другото всички са ***.Ама то верно и матрияла е от *** и путинофили.ИЗВОД: *** - *** ИЗБИРАТ - Хахахахахахахахаааааа

114

Пешо Грейдера

преди 7 години

Брей трика на Нинова май ще минаи ще привлече още някоя и друга овца покрай независимя радев

113

Не е за вярване

преди 7 години

Как така втори , НАРОДЕЕЕЕЕЕЕ събуди се ! Ние след Русия , оби4аме най-много България ( защото тук крадем) .

112

Do 129 Tomata

преди 7 години

1 тур на изборите за президентРадев - 25,44%Цачева - 21,96%*Казваш, че Цачева убедително водела на 1-ия тур или това само според проучванията преди изборите?

111

Анонимен

преди 7 години

Тези, които се канят да гласуват за Марешки, знаят ли въобще какви хора ще се сберат под байряка му? Пак партия от вожд и подлагачи. На принципа - чуждото е по-възбуждащо.

110

Анонимен

преди 7 години

е не , няма такава глъмотия , бойко втори мандат не изкарва го края вие го коландрите за трети , трябва да си дрогиран , че да гласуваш за герб или бсп ...това са последните рептили на държавна сигурност не схванахте ли ...

109

Анонимен

преди 7 години

Браво Томата! Кефиш ме. Радев 45% одобрение. Борисов 30%. Как ли се чувства като не е найодобряван. Страх ме е да си не посегне.