154

Анонимен

преди 7 години

Руското протеже пак лъже нагло.

153

Анонимен

преди 7 години

колко фотоволтаици имаше това момче на снимката, с оранжевите очилца ? музикант в италия ли беше тоя тарикат?

152

стари муцуни

преди 7 години

стига е тия агенти! дайте некой свестен човек, та да се "върржеме", ама вие и един не можете да ивадите!

151

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 173Шмашщ предвид червените родотстъпници ГЕРБКП. Дано си прочел днес информацията, че 3 от 5 гербаджии са били членове на БКП, а другите -верни комсомолци, и то голямата част - на ръководни постове. Не е необходима статистикса - гледай Народното събрание и Президиума му.

150

Анонимен

преди 7 години

Лъжат!

149

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 175Сигурно си идсскал да кажеш "АЛИГАТОРИ" вместо агитатори.

148

Анонимен

преди 7 години

До Solar PowerКак бе, Слънце, как, като живеем в блок със 120 апартамента, от които само половината си плащат таксата за входа. Другите, забележете, тези, които имат най-много пари, имат по две-три коли, смартфони за хилядарки, телевизори - стени, почивки на екзотични места - точно тези гaдини живеят на чужд гръб и не плащат нищо. Та ще ти дадат за общи соларни инсталации на блокса. Ненаучна фантастика. Да на говорим, че държавата веднага ще ни тресне с някакъв данък. Мисли реалистично.

147

маке

преди 7 години

не знам за бсп-то но е факт че герб командват все още факт е че румънците ни отказаха ток факт е че язовирите са празни факт е че внасяме ток от турция кое не ви е ясно господа продажници от герб а последиците ке ги изпитате още тая събота и неделя

146

Анонимен

преди 7 години

Тези черввни родоотстъоници няма да мирясат докато не ни загробат с още милиарди малко им бяха трите фалита по време на соца фалитите на банките првз 90-те . Фалита на КТБ и даденото за АЕЦ Белене.

145

милото

преди 7 години

От БСП бързо да се сезирате и да спрете студеното време ааа,що за студ ни е хванал хаха ..вече съвсем изтрещяхте бре хора узаптете се

144

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 146Та точно това е целта. И българското управление през целите 25 години правеше точно това срещу огромен процент от тези заеми за него. То не бе крадене, то не бяха консултантски, то не бяха комисионни, то не беше рекет - ненаядзоха се, дано им разкъсат червата на тия акули.

143

Solar Power

преди 7 години

До АнонименЕ нали сега трябва да се оправдаят и да отворят някак скапания Белене.Ток има и може да се прави от слънце. Достатъчен за всеки. Може и да се складира.И това да ти е без пари. И да от личен опит знам,че е така. Личи си от ника ми :)И не струва много може всеки който пуши цигари и търка билети да си го позволи за 2-3 години.

142

пазар

преди 7 години

Токът ще трябва да поскъпне заради ръста на потреблението.

141

Анонимен

преди 7 години

Помня и няма да забравя жан виденовите години помня и станишката помня и танковете на младенов помня и беров помня хиперинфлацията дано никога тези *** не се върнат но хората забравят ето дойде червения президент дано хората се осъзнаят и спомнят гладните години по време *** червените душмани

140

Анонимен

преди 7 години

162 Разбира се че няма нужда

139

МЕТОДИ АНДРЕЕВ

преди 7 години

TASKO Е АГЕНТ ТЕЛЕРИГ, И Е КЛЕПАЛ ВСЕКИ ОТ БКП В НЕГОВОТО СЕЛО.КОЛЕГА НА КОРИТАРОВ, ОБАЧЕ ВЪТРШЕН ДОНОСНИК, А НЕ КАТО АЛБЕРТ КОРИТАРОВ--ДА РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ В ЮГОСЛАВЯНИЯ В БЕЛГРАД ПРЕДИ 89 Г.

138

Българина

преди 7 години

Гражданите за еничарство на Република България постигнаха една от целите си, внасяме ток от султана. Дано им пу нат децата на ***

137

Анонимен

преди 7 години

Кога най-после ще бъдат осъдени и затворени за д-ъ-ъ-лго разрушителите на България - Кодстов и сие. Кои *** и срещу какви подкупи ни убеждаваха, че няма нужда от нови елекпроцентрали, докато Румъния си построи нови две, езднвата точно срещу предвижданата у нас! Престъпници. На тях не им пука ще има ли ток или не, ще мръзнем, боледуваме и умираме ние - "обикновените", защото те "НЕОБИКНОВЕНИТЕ" крадци са милиардери и могат да се греят и на Слънцето.

136

Анонимен

преди 7 години

Кажи му ТАСКО и закривай...

135

Анонимен

преди 7 години

Ако затворим в панделата такива като Таско, Р. Овч. и Д.Стойнев със сигурност ще имаме ток!