46

Анонимен

преди 7 години

Димитров-Гофен head-to-head 3-0 за Гришо

45

Ranchita

преди 7 години

До <><>Това май вече е прекалено. Българи сме и би трябвало да се гордеем с това. История си имаме, традиции, българска кухня. Ние сме като всички останали народи и култури с хубави и не толкова хубави страни. Добре ще е да се подкрепяме където и да се намираме. Колкото до Гришата. Мога само да го подкрепя и да се радвам на това, което може да направи, защото малцина, единички, могат да стигнат до това да играят тенис на такова вниво. Аз не мога и мога само да му се възхищавам. Само напред!!!!

44

Георги Костов

преди 7 години

Неразбирам от тенис гордея се че едно Българско момче с неговия труд прославя България

43

Истината

преди 7 години

Българофобите плюят, Гришо си побеждава ....Добър тенис показва Гришо. Според мен трябва да поработи върху сервиса си, както и да продължи работата върху бекхенда, но не е задължително. Гришо сега има шанс даже и победител в турнира да стане, но и останалите също имат шанс. Така е в спорта.

42

Анонимен

преди 7 години

Много е забавно, как почти никой но казва нищо лошо, но комплексрите коментират и говорят против "плювачите", каквито реално няма! СМЕХ

41

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Известен руски номер е номерът на умрялата лисица... - но на Гришо не му минават тия...

40

Давай Гришо

преди 7 години

Гришо го би като маче у дирек, ама след първия сет. Всеки знае, че мача не е от един сет.Добра физическа подготовка има Гришо, докато Истомин май не издържа на натоварването, въпреки че игра изключително силно и показа, че не случайно отстрани Джокович.

39

Анонимен

преди 7 години

Поздравления Гришо!!! Велик си!

38

do44

преди 7 години

Айде малко повече обективност ако обичаш. Как смяташе, че Григор ще спечели мача без пробив? Кажи колко възможности за пробив имаше Григор(Истомин правеше по 2 аса на гейм, нашият рядко стигаше до 30т) и колко имаше Истомин. То само със симпатии не става. П.П. И аз бях за Григор, но вече го бях отписал след като видях как сервира Истомин. Нима след края на първия сет ти не си си опасявал, че този мач ще е катастрофа за Гришо?

37

Анонимен

преди 7 години

тоя русняк, взе да се прави на "умрела лесица" след загубата в тайбрека на втория сет, а истината бе, че физически бе скапан! иначе игра страхотен тенис. Гришката го разхожда, като "простинала кобила" още два сета и го довърши! Евала, ГРИШО!

36

Анонимен

преди 7 години

След като завърши ерата на Гришо, в България няма да има мъжки тенис.

35

Тръмп

преди 7 години

След ерата на Орлин Станойчев България няма мъжки тенис

34

До 36

преди 7 години

До До плювачите: Апологетите също да погледнат в собствените си кесии, преди да започнат да ръсят съвети наляво и надясно

33

До 34

преди 7 години

Е чак такива като него...Федерер, Надал, Вавринка...Дори да бие Гофен, ще играе срещу Надал или Монфис и двамата са му много трудни.Но все пак са победими, според мен не може да бие Федерер, просто стила на игра е такъв, че Фед играе лесно срещу такива играчи, подобен стил е, а Роджър и сега дори е непобедим в такъв тип игра. Ако стигне до финал срещу Фед (да приемем че мине през другите), трябва да стане чудо да го бие. Всеки друг му е поне преодолим.

32

Факт

преди 7 години

Денис Истомин показа, че не случайно е победил Джокович. Браво на Истомин - показа много силна игра, особено в началото, но беше победен от силния Гришо. Двамата направиха много хубав мач. Сега чакаме Гофен, който е от поколението на Гришо и в момента е на върха на класирането си. Май доста трудни съперници му отреди жребият на Гришо - първо голямата надежда на Австралия, после най-голямата надежда на Азия, после Гаске и Истомин, а сега и Гофен. Няма слаби тенисисти на този турнир.

31

До плювачите

преди 7 години

Гришо заработи 332 000,00 долара досега на турнира.Плювачите да погледнат в собствените си кесии колко стотинки имат .

30

Анонимен

преди 7 години

= $440 000!!!

29

Анонимен

преди 7 години

БЕЗ НОВАК И АНДИ Е ТЪПО.ГРИШО ДАВАЙ,ЗАЩОТО ТОВА Е ТВОЯ ТУРНИР.ДРУГ ПЪТ НЯМА ДА ИМАШ ТОЗИ КЪСМЕТ.ГОЛЕМИТЕ ТЕНЕСИСТИ ГИ НЯМА, А ОСТАНАХА КОНТУЗЕНИ И ТАКИВА КАТО ТЕБ.ТАКА ЧЕ ТОВА Е ТВОЯ МОМЕНТ.

28

Тръмп

преди 7 години

Късмет ,че Истомин се контузи иначе беше довиждане.

27

Анонимен

преди 7 години

Ами и ти ще се контузиш срещу Гришо. Що не се пробваш, а ние ще залагаме за колко време ще се контузиш.