47

Анонимен

преди 7 години

Бъдеща мека китка... Има храна и покрив над главата ама е вечно недоволен.... Малко бой е ял и вече е прекалено късно да влезне в правият път. За такива 3 години казарма за да станат хора!

46

Тъпанар

преди 7 години

И сега какво? Да го освидетелстват по ТЕЛК заради морални щети, нанесени на крехката подрастваща психика, пенсия от 2000 лв и орден "Стара планина". Баща му в затвора, а майка му президент. Ама да е на работа 1 ден в месеца, че трябва да гледа дете...

45

Анонимен

преди 7 години

Директори ексхибиционисти ученици гейове. Евроатлантически ценности. Честито!

44

байхейс

преди 7 години

До Анонименсопоко бе пингос .... ти кво си мислиш, че ние тук ги гризкаме с колците ли

43

Анонимен

преди 7 години

Само интернет паляци коментират тука, които на живо ще си глътнат лексиката, пък ако не на първата буква ще са със строшени гръкляни. Тотални нещастници в мизерията си.

42

байхейс

преди 7 години

майка му трябваше да се снима по прашки - така медийната кампания щеше да си постигне целта още първия път и нямаше да се налага да ни го пускате отново това матерялче

41

Анонимен

преди 7 години

Лайненце малко не му се работило и почнало "да търси себе си", откъде се навъдиха толкова нефелни мъже бе.... Ако на тези чакаме да базят и да се бият за България спукана ни е работата!

40

Анонимен

преди 7 години

До ссТакива като него правят по 500 на сеанс.

39

от киреча

преди 7 години

На това *** му трябва един кашишки боен полк като в Марица!Като тръгне да сeрe,и да заспива на дупката!

38

сс

преди 7 години

А от де пари за наркотици бе? От гадния баща, който те кара да му помагаш за къщата ли? Ай сиктир бе глезанчо

37

53 годишен активен

преди 7 години

Момчето е сладур, предизвиква приливи на сила в мен. Ще го контактирам във фейса, имам нужда от нова връзка.

36

тва нищо не е

преди 7 години

До NoneНай-обикновени еврoгeйщини!Утре като хукнат да си кръщават децата Мао и Джоу,а те увиснат на опашка пред козметичните хирурзи да им дърпат очите,тогава гледай купон!

35

Анонимен

преди 7 години

С Майкъл добре. А с грацията Цеци какво стана, нея я забравиха, нищо не се пише? Не е ли скачла напоследък от балкона?

34

free

преди 7 години

На този *** като гледам майка му, просто да ти е кеф да го напсувам.Баща му го карал да помага на строежа? А той какво иска-да се шири на готово? Или на 18 се има още за дете?

33

жена на 49 г.

преди 7 години

Добре е че баща му е искал да го стегне и да му създаде някакви трудови навици,а малкия защо се е разхленчил и иска да го съжаляват хората.

32

None

преди 7 години

Само като чуя за Българин който се казва Майкъл вече всичко ми е ясно! От хора който са способни да кръстят сина си Майкъл не може да се очаква кой знае какво!

31

Анонимен

преди 7 години

Във фейсбук някои от приятелите му пишат,че заработвал добри парички като жиголо.Разни възрастни платежоспособни *** много си го харесвали.Ако е истина всичко е ясно.Отишъл е на турне.Ако е клевета значи просто се е чупил от вкъщи.Майка му като толко и е жал що не си го гледа лично?Майка ми така направи когато на 16 почина баща ми.Заплатата и беше 200-300 лева.Аз работех нощнав един магазин.Но задникът ми не търсеше приключения и забавления.

30

Бау

преди 7 години

Ама не го правете медийна сензация младежа. Ще му завидят и други ще избягат с надеждата да станат известни.

29

Пешо*

преди 7 години

Мойто момче, а когато, жив и здрав да си, ти легнат на ръцете жена и 1-2 деца, а ти с тая крехка душа не можеш да докараш повече от 500лв на месец?Тогава? През балкона и към спасение?Стегнете се, млади мъже.Мъжът е мъж ако поема отговорност. Имаш проблем - реши го с медицинска или роднинска помощ. Не бягай да се криеш.

28

нана

преди 7 години

***