331

Анонимен

преди 7 години

Президент работещ изцяло под диктовка без собствено мнение.Работещ за увеличаване на банковите си сметки готов да пожертва страната си ,с дръзките си и смешни изказвания относно Русия.Станахме за смях на Европа с продажноста на президента ,но за най голямо щастие този цирк приключи.Клоунът беше поздравен за добрата игра.

330

ГАДОРЯН

преди 7 години

От твоите уста в божиите уши както се вика колега!;)))

329

Анонимен

преди 7 години

Жалка, нищожна и омерзителна амеба. Тази президент наред с бай *** са една от причините за ниско самочувствие на българина навсякъде по света. Що за нация, чийто главатари са подобни недоразумения...

328

ГАДОРЯН

преди 7 години

Гаранция че малко след изборите ще има опити за импийчмънт на Радев. Не се знаем от вчера. Изобщо Платена мрежа и други организацийки няма да останат без хляб и работа.

327

Trump tower

преди 7 години

Плевнелиев беше най успешната американска изтривалка believe me so they think Americans.

326

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен518 Единственият му недостатък /на Пллевнелиев/,според мене е,че не беше по-твърд и не казваше всичко,което знаеше за тези,които го хулят,а той знаеше много за тях,повярвай ми.Но е държавник и постави държавните интереси пред своите.

325

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен514 Но онзи ден,прочетох изказване на Борисов,че Плевнелиев е "един успешен президент,с международно признание,евроатлантик,че и повече".

324

Анонимен

преди 7 години

До до 501505 Радев не четеше,а сричаше и то реч написана от друг.Това и заплахата към депутатите,не само че е неуважение,ами проява на агресия срещу българска институция и то на клетва за президент.Тръмп не винаги чете,но той не е мерило за нищо,освен за водещ на шоу.

323

ГАДОРЯН

преди 7 години

Москва не вярва на сълзи, анонимно дете мое. Муахаха

322

ГАДОРЯН

преди 7 години

Ае от прецедента се отървахме, но по важно е да се отървем от човека Слънце, пожарникаря, тенесиста, бодигарда и футболиста на републиката! Многоръкия Шива, Буда. Има много ръце и познайте ко праи с тях?;))))

321

Анонимен

преди 7 години

До ГАДОРЯН508 Не ме карай да остана.

320

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен506 Лъжеш.

319

ГАДОРЯН

преди 7 години

Довиждане, довиждане, довиждане! И повече дано нищо не се чува за тебе!

318

до 501

преди 7 години

Радев четеше речта при встъпването си в длъжност, което е официален акт! Тръмп не чете ли и той? Но да отидеш на някой официален празник и да извадиш листа, говори за неуважение към публиката. Например, Гоце, защо никога не четеше речите си? Ами разлика в класите, амиго!

317

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен до 496499 Правя и дуги неща,но скоро свършвам и ще си пишеш спокойно против Плевнелиев.Но,няма да промениш нищо,нали знаеш?Плевнелиев е най-успешният български президент-демократ и евроатлантик.Записа се в историята и никой не може да провени това.:)

316

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 7 години

Плевнелиев е шут натресен на българския народ от Банкянската Тиква !И двамата са политически трупове !

315

Анонимен

преди 7 години

До до 496Едно е да нахвърлиш някои бережки,а друго е да сричаш цялата ,написана от други ре,като Радев.

314

Анонимен до 496

преди 7 години

А ти какво правиш по това време или твоето е друго:)

313

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен495 Цяла България учеше в училище за Маркс и Ленин,но не всички се продадоха на руснаците и станаха родоотстъпници.Между другото,мумията на Ленин все още е в мавзолея ,в центъра на Москва,а уж,Русия била християнска,православна държава?!За християните /православните също/,трупополагането е абсолюто задължително.Непогребан труп в центъра на столицата ,на когото се ходи на посещение и се почита при това,означава,варварство и тежко кощунство за християнството.

312

до 496

преди 7 години

Абе аз на очите си ли да вярвам, или на тебе! На всеки празник, вади листа и чете една и съща реч! И за 3 март и за Ботев, когото нарече евроатлантик! Абе как ги избирате тези *** бе!