25

Охеанителят-София

преди 7 години

Знам ли дали тези номера след като сме плащали за тях,ако не се лъжа към 150тина лева е редно да ти ги прибират без да ги плащат!?! Явно не трябва да ги даваме без да присъства адвокат!

24

Анонимен

преди 7 години

За да променят законите първо трябва да дадът а после да искат. Нито пътища имаме нито каквото и да било. За жигитите съм съгласен но те си имат мангизи и ще се оправят ама ние като прегрешиме с 10 км над ограниченията по невнимание кво праиме? За пияните също съм съгласен да им се свалят номерата. Но до колко ще е ефективна мярката? Както по всичко личи селянжърите го навиват на обикновените въшкари щото онзи с БМВ-то комар ще го охапе а й имат дебели връзки с които ще елеминират законите!

23

Анонимен

преди 7 години

До Надя НиколоваНадке...Надке...пак си в крайната писта...кви са тези глоби кой туй чудо защо не предложиш ако нарушитела е жена катаджийте да имат право да й теглят и по една ***...

22

Анонимен

преди 7 години

Това ли беше резултатът от напъна на 240 души? Защо никой не се сети тези глоби да се умножават по коефициент, стойността на който да е свързан с цената на колата? Например:Глоба за кола до 10000 лева = глоба х коеф.1.00Глоба за кола от 10000 до 20000 лева = глоба х коеф.1.20Глоба за кола от 20000 до 50000 лева = глоба х коеф. 1.40Глоба за кола от 50000 до 100000 лева = глоба по коеф. 4.00над 100000 - коеф.6.00Това е справедливо, по доход не става защото мутрите са безработни или на МРЗ

21

ИЗВЪН

преди 7 години

....да видим колко ,дали и в съда ще издържа свалянето на номерата или пак ще се открие вратичка и всеки полицай дръзнал да свали табели няма да се окаже нарушител :))Ами ако ти свалят номерата на място,където автомобила се явява предпоставка за ПТП на всички останали участници в движението ? А репатрирането на автомобила за чия сметка ще е ...и кой може да ме задължи да плащам за подобна услуга ? Голяма бъркотия ще настане.Първо се мисли за последствията и после се приема закон !

20

Ко каза

преди 7 години

До Анонимен ко каза ко?

19

Анонимен

преди 7 години

Явно си мислят че като сме от севлиево сме село и приоритета мои твои важи щото лепенка не видях на другите за платена форма дерзаи яж а охраната бе ром а представете си какво чудо е

18

Анонимен

преди 7 години

Само да неса на коли на гости наградовете имах един случаи наскоро отивам в плевен на паркинга на центъра до бингото познаите дваисе коли спрени неправилно се заяде с моята щото съм от друг град место да окаже помощ ми жулна 20 лева щото видите ли било общинска собственост аз си плащам данъците поради което искам да попитамс какво право тоя некоректен охранител ми ги зе другия път му обещавам да му пратя в случая прокурора и да говидя дали щесе еже щото не само аз имам вина но нали не сме оттам

17

Анонимен

преди 7 години

Поредната далавера на корумпираните гнусни депутати. Ще носим куфари с документи и ще пълним джобовете на вносителите на гуми.Да ви приседнат крадените пари до девето коляно.

16

ДО 17

преди 7 години

Приятел , няма такава Държава в която да си носиш номера за кола в торбичка и да си ги закачаш където искаш . Нещо май са те излъгали на последния събор на село .

15

СМЯХ

преди 7 години

Копираме Закони от СОЦА . При Бай Тошо бяха същите , и се спазваха от МВР под угроза Белене за корумпираните . Защо изгубихме близо 30 години за да се върнем в Къщи .

14

Анонимен

преди 7 години

има много по належащи неща по организацията на държавата за да сме бели хора

13

ШАРАН БГ

преди 7 години

Знае се!И в Европа има държави, където се закупува регистрацията на автомобила и до гроб е на покупателя и. Човек може да смени и 10 автомобила. Откача си табелите с номерата и ги монтира на другата кола! С тези номера не може да ,управлява 10 автомобила, а само един, който се регистрира където трябва ! У нас, за да не обеднее хазната,ако смениш местожителството с друга област, трябва в 10-дневен срок да я пререгестрираш. 5 области по 60 лева- голяма работа. А времето което ще губи хер *** ?!

12

Анонимен

преди 7 години

Ще видим дали няма да имат ефект. Нека рецидивистите нарушители не си мислят, че са хванали Оня за шлифера.Когато убиват по пътя с таралясниците си не са против, а когато трябва да си платят гяволъка пискат.Е, нема.

11

Анонимен

преди 7 години

Много правилно, но слабо, още трябва.Очаквам вой от "тарикатите", че са им нарушени свещените права.Нямаш основно образование, не можеш да четеш и пишеш-забрана да придобиваш свидетелство за управление на МПС.Управляваш МПС без свидетелство-затвор до 5 до 10 г.Не си съгласен-оплачи се на арменския поп.

10

Панов

преди 7 години

Това е така, особено ако си е на твое собствено място, нямат право копче да ти кажат. Интересно ми е как до сега нито един шофьор не се сети, че след като си платил регистрацията, тя става частна собственост. След като колата ми седи на частно място, прибрана, по какъв начин аз съм длъжен да плащам застраховка, и как точно ще се аргументират. Комунизъма от тая страна изобщо не си е отивал, само са станали по-тежки нещата. Отделно без регистрация - няма данък. А с дневните винетки за коли- нищо.

9

Анонимен

преди 7 години

До Момо. Табелата е на КАТ, но аз съм си я платил.. Все едно купил съм си хляб, идват и ми го взимат. Защо ? Тук ще има доста своеволия от контролните органи и злоупотреби и със сигурност корупция под различен повод и предлог. Можеше да се намери друга по добра форма. С глоби бюджета нема да се напълни. Къде е превенцията на МВР?

8

Lavazza

преди 7 години

До Надя НиколоваЕ, да де, ама не всеки се разкарва с по 1000 лв. в джоба...

7

БАБА КУНА

преди 7 години

ИМА ДОСТА *** ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ, КОИТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ С УВЕЛИЧЕНИЕ НО ГЛОБИТЕ ЩЕ СПРАТ ПРОБЛЕМИТЕ ПО ПЪТИЩАТА. ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ ОПРАВИ ИНФРАСТРУКТУРАТА ЗА ДА СЕ НАМАЛЯТ ВЪЗМОЖНИТЕ КОНТАКТИ МЕЖДУ КОЛИТЕ, НО ТОВА СТРУВА ПАРИ, КОИТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КРАДАТ ПО ГЕРБАДЖИЙСКИ. СЕГА САМО КАТАДЖИИТЕ ПОТРИВАТ РЪЦЕ, ЗАЩОТО СЕ ВДИГНА МИЗАТА НА РУШВЕТИТЕ.

6

Надя Николова

преди 7 години

Браво!Продължавайте в този дух!Но освен да им сваляте номерата трябва и да ги глобявате солено и на място,а ако откажат да платят да има тлъсти лихви и задължително запориране на заплата.На бг тарикатите не им ли бръкнеш в джоба няма да се научат да живеят и шофират по правилата.