35

Анонимен

преди 7 години

"Остава ви 1 седмица"разрева случайно попадналите реформатори, защото знаят, че в следващото Нар. събрание ще са отвън. Свърши безсмисленото им пребиваване. И това е самата истина. Наистина остава 1 седмица. Радев не е излъгал. Всичко беше толкова манипулативно. Липса на възпитание. Боже, какви ни представляват? Като се гласува трябва да се мисли. Речта на Радев обрисува реалната картина в страната. Дано в края на мандата му е пооптимистична.

34

Анонимен

преди 7 години

"За първи път след 5 години черна дупка, имаме президент, който забеляза проблем, за който в България не говорим - неравенството и бедността---------------този за първи път си пуска телевизора,май. а и не е слизал от служебната кола ,явно,за да види как ровят хората по кофите.

33

Фронто

преди 7 години

Средната продължителност на живот в Русия за мъжете е 59 години- всички русофили над тази възраст нямат моралното право да са на политическата сцена.

32

Ал.

преди 7 години

До Анонимен Вярно, бе, а къде е Дърева? Що я няма, що не виждам и не чувам нито едно слово от нея или поне едно претствийце, ода /възхвала, де/ а може-би балада:"Червената ти блузка, мило ...че, бе, сърцето ми пръска..."Странно мълчание, забелязвам и от Миков, и от Найденов, и от Дъбов, и от други...ДЪРвесни видове...В очакване сме!

31

Фронто

преди 7 години

Колко му е IQ_то на това нещо!

30

Мк

преди 7 години

То пък леля Цецка щеше да го закърши ? Този бил зависим, а тя каква щеше да е ? Р Пл и той ли беше независим ? Дайте малко по-сериозно ! Коментари -след мача !

29

1

преди 7 години

Нов човек - нова дъвка за медиите и коментаторите. Рано е да се каже каквото и да е за Радев. Президентът няма кой знае какви правомощия, но поне каквито има трябва да ги упражнява умно. И риториката не е най-важното, важни са действията. Ще поживеем, ще видим.

28

Анонимен

преди 7 години

До обективен...като сравнявам с безполовата Росенка......Радев е обикновен пухльо и стюардеса от авиокомпания "Аерофлот БСП,"

27

Росица

преди 7 години

Крайно време беше да имаме мъж за президент.

26

1

преди 7 години

До АнонименПич, има речници - Омраза се пише!

25

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Ще плачете за Плевнелиев май...

24

Анонимен

преди 7 години

"ВСИЧКИТЕ ТЕ СА краварчета"И половината от тях са с прадеди избягали от червената чyма.

23

Анонимен

преди 7 години

До БЬЛГАРИН 28Брей, брей, брей......тръгнал да ми обяснява колко били равни пред закона в краварията! Ти чете ли онзи ден докладите, че 8 човека (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) притежават 50% от богатствата в света!!!!!!!!!!!!!! Мале мила, и всичките те са от спестени закуски!!!!! Мале мила, и ВСИЧКИТЕ ТЕ СА краварчета!!!!! Аре бегай бе, а като полицаите там първо стрелят и после питат, ТОВА СЪЩО Е ЗАКОННО И СПРАВЕДЛИВО НАЛИ?????

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 30И колко па да сме неграмотни това соросченцата, колкото новоизбраният ни президент ли? Като гледам той вече е единица мярка.....

21

Циник до нина

преди 7 години

Мда...ако изобщо..аз ще съм първият, който ще признае, че е сгрешил - но не ми се вярва! Смятам, че нищо няма да се промени! Не ме разбирай криво - не защитавам дерибеите в Народното събрание - просно у нас статуквото ще си остане! Пък и не президента е този с изпълнителната власт! Министър председателя е! Не , че има разумна перспектива - подозирам, че народа ще се люшне ...и пак ще избере "червената ***"...то не , че у нас други има!

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22Колко сте отвратителни това соросченцата, в кухичките ви главички няма и грамче култура, уважение и възпитание. За интелект да не говорим, а от грамотността имате само първа степен компютърна, колкото да различавате буквите на клавишите. Макар че някои от племето ви даже и тях не знае, употребява в думите я 4 я 6. НЕГРАМОТНИЧЕТА, какво да правиш.....и вие не го искате, ама.....

19

Анонимен

преди 7 години

Президентът не е добър оратор, на такива се нагледахме през последните години. Да видим какви ще са следващите му действия и тогава може да си съставим мнение за него.

18

Анонимен

преди 7 години

- знаеш ли какво е .това, това ми позволява да ходя където си поискам, и важно тръгнали през полето. след малко дядото ги гледа как търчат като луди а след тях бика, а дядото търчи към тях и им вика. -Покажи му значката, значката му покажи

17

Анонимен

преди 7 години

Един дядо си пасял кравите карй Донецк, до него спира черна лимузина и от нея излизат наколко костюмара, тип "Матрицата". дядото ги пита..- хей, момчета, кой сте и закъде сте се запътили?- единият се приближава и важно му казва, Аз съм агент Василев, от цру, а това са колегите ми, Странджата и Старбукс идваме тука на проверка.а дядото-момчета тука по добре да не минавате, кравите са ми се рзгонили и бика е пощурял. Агента важно му навира в лицето значката си и го пита.- знаеш ли какво е .

16

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАПИЛОТ да губи самообладание?! Дори и да е на полето и да го гони червен бик като теб, пак няма да изгуби самообладание!