143

Членска карта №7

преди 7 години

до 166Утре можеш да се оплачеш на Тръмп, или на арменския поп!

142

Анонимен

преди 7 години

Сега шайката КРЕМЪЛ да се разследва на 100% и откраднатото от България (Белене, КТБ) да се върне с лихвите!

141

нали

преди 7 години

До КочаАмерикански бандити,ВЪРНЕТЕ НИ ПАРИТЕ, южен поток, белене и др

140

Членска карта №7

преди 7 години

До край на януари ще сте накокърджани, после ще омекнете. Марш по 1000 литровите казани издействани и от СКАТ-джийските башибозуци!

139

Анонимен

преди 7 години

Сега шайката ГЕРБ да се разследва на 100 процента и всичко откраднато да се върне а виновните в затвора!

138

Анонимен

преди 7 години

Това НЕ Е моят президент, за съжаление....

137

155

преди 7 години

Абе, това червените *** много плоски бе.. Какво означава президентът бил "обран"?! Беден може би, обран до шушка?! Хмм... Намерете си интелигентно писачи, БСП, че много издишате... Може бо тоя льольо иска да каже "оТбран", ама толко му стига пипето...

136

Анонимен

преди 7 години

Из речта на Радев:"Ще бъда Президент на всички българи...имате още една седмица !"

135

160

преди 7 години

Кои ще ги разследва Радев ли ,хахах той да не е прокурор,той си кремълски лакей .Забравил си да напишеш ,разледване на КТБ и връщане на ЦВ Василев от Сърбия,разследване на измамата Белене,с два проекта кремъл изнесе 20 милиарда ето това са факти а твоето сда популистки глупости

134

se

преди 7 години

1.Разследване на приватизацията.2.Разследване на всички значими обюествени поръчки с участието на ГЕРБ.3.Разследване на всички Европейски програми и най вече на забогателите арендатори.4.Разследване на всички значими частни фирми който са се ползвали от покровителството на тяхни политици.5.Действия за сближаване с Русия и ревезиране на отношенията ни с НАТО и ЕС.6.Задейставне на процедури към преминаване на президентска република и парламент с 120 депутата.7.Разследване на бившия президент

133

Коча

преди 7 години

Кремълски бандити,ВЪРНЕТЕ НИ ПАРИТЕ

132

Коча

преди 7 години

Ако Р Радев скочи на модела кой а именно започне да разобличава ЕНП и подставените им лица от ГЕРБ във тясно сътрудничество със подставените гангстери от кремъл Пеевски и ДПС.Тогава шапка ще му сваля.Плевнелиев е мразен щот би шамари на Москва,малка България унижи великата гангстерска сила,та за това го плюха лакеите на кремъл скрити като патриоти.Пожелавам на Радев мъжество поне колкото на Плевнелиев

131

bluesky1

преди 7 години

Харесва ми това, че Румен Радев е скромен, обран в приказките! Харесва ми мотото: повече действия, по-малко говорене! Назова проблемите на народа или някои от най-наболелите, за разлика от Плевналиев, който вчера нарисува една сладникаво-розова, но фалшива картина. Видях и гьонсу.атя Бойко Борисов, който чоплеше телефона си, докато президента на страната встъпваше в длъжност. Това е висша форма на наглост и мутрафония, които разбира се напълно му прилягат на този крадльо и *** му!

130

Коча

преди 7 години

България с Европа и никога с бандата на Кремъл

129

Анонимен

преди 7 години

Йотова към Радев:Др. Радев, там някой говори !Радев: Една седмица арест !

128

Анонимен

преди 7 години

РАДЕВ КАЗА ТОВА ,КОЕТО 80 % ОТ БЪЛГСКИТЕ ГРАЖДАНИ ГО ЗНАЯТ И ЧУВСТВАТ НА ГЪРБИНИТЕ СИ ОТ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ ПРЕЗ КОИТО ПАРТИЙЦИТЕ ГОВОРЕХА КОЛКО НАРОДА Е БЕДЕН ,КОЛКО МНОГО ЩЕ РАБОТЯТ ЗА НАРОДА СИ ,НО ТОВА РЕАЛНО СЕ ДЪЛЖИ НА ТЯХНАТА ЛАКОМИЯ И АЛЧНОСТ.АЗ ИСКАХ ДА КАЖЕ КАКВО ТОЙ БИ НАПРАВИЛ ЗА НАРОДА СИ ,ОТ КОИ ПРЕВИЛЕГИИ БИ СЕ ОТКАЗАЛ ,ОТ КОИ ГЛЕЗОТИИ БИ СЕ ОТКАЗАЛ В ПОЛЗА НА НАРОДА СИ ?ЗАЩОТО РЕАЛНО ВСИЧКИ ГО ВИЖДАТ ,НО САМО РАБОТЯТ ЗА СВОЕТО БЛАГОПОЛУЧИЕ И ВЗЕМАТ И ХЛЯБА ОТ УСТАТА НА НАРОДА СИ !

127

Коча

преди 7 години

Патриотите били с Европа и никога срещу Русия.С Европа за да могат да крадат парите влизащи от там в България и да ги изнасят в Русия.ето това им е новото мото търсещо лигитимация пред обществото,нова кремълска мантра с Европа никога срещу Русия? Дори когато русия изнася над десет милиарда годишно от БГ ? Винаги дори и когато на крадат?

126

Гого

преди 7 години

Рупам Репи или по известния, като КонгресМена преЦедент, през април след изборите отива в шеста глуха където е място на всяка фураЖка. Ако се смилят над него и не получи заслужения импийчмунт ще си бълвочи само и единствено на пленумите на позитанци и сборищата на русофилите.

125

До 139 Мнение

преди 7 години

Значи си глух, щом не си чул какво е казал президента Радев.

124

Mr.STARBUCKS

преди 7 години

Айде ,стига вече с тоя Радев.От първият ден се видя, че няма да го бъде.Предлагам, истинските мъже,да си погълчим за ВИЦЕТО :))