116

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

И сега какво ? Трябва да ги съжаляваме тези нашественици и нарушители на националните граници на няколко държави ли ?Стига либерастия, че таковахте мамата на Европа !

115

смЕх

преди 7 години

Значи условията били мизерни ,че някой да не ги е канил да са си стояли в къщи да воюват за свободата си и да работят за по -добър живот ,а не да тичат на готово. Не на последно място бих попитал тия европе.дали със състрадателните сърца знаят ли колко българи живеят при подобни условия въпреки ,че цял живот са работили .

114

Анонимен

преди 7 години

Цар Студ е във властта си и милиони "микроби" ще умрат...

113

Анонимен

преди 7 години

Явно ни е малко окситоцина.

112

Анонимен

преди 7 години

Ефенди, пич, не ти е лесно!

111

Анонимен

преди 7 години

Ако палестинците бяха достатъчно умни, трябваше да си вземат зад-ниците и да се изнесат от ивицата Газа.Ако българите бяха достатъчно умни, трябваше да си върнат зад-ниците обратно у дома.Както се казва:г-ъ-з глава затрива!

110

Анонимен

преди 7 години

Това с Бойко е за да преброят колко сме активните в сайта.Споко!Както върви, немците ще успеят да ликвидират Европа от 3-тия път.На кой му пука?!

109

Анонимен

преди 7 години

Последният писък на Кисинджър е да се обединят усилията на САЩ, Русия и Китай за постигане на световна сигурност.Горкият молец!

108

Анонимен

преди 7 години

Отива си една велика цивилизация, ние сме на 1-ви ред в салона за представлението.На кой му дре-ме?!

107

Анонимен

преди 7 години

Добре ги "лекува" зимата.До април да е така.

106

Анонимен

преди 7 години

Бойко е велик политик и държавник. Бойко смело напред народа е с теб и ти вярва.

105

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на всички ни е, че група високопоставени фанатици в световен мащаб, са се заели да сбъдват написаното в Свещените книги.Не, по-скоро проблемът ни е, че сме прости, в противен случай нямаше да им позволим да го направят.Изводът е, браво на Сталин, който се е досетил:Има човек-има проблем, няма човек-няма проблем.

104

ined

преди 7 години

Като не държат на студ да са си стояли в Пешавар.

103

Анонимен

преди 7 години

Фантазиите т.е. фентъзи-то е начин на екстраполиране-хитра схема, по която нашият мозък се опитва да прогнозира бъдещето.За жалост Библията, Ванга, и Хърбърт Уелс се доближават твърде много до истината.С други думи: при такова струпване на хора и лоши санитарни условия плъпват болести.Бактерииите разменят плазмиди и стават супер-бактерии, следва антибиотична резистентност, вирусите също имат своите номера за ъпгрейдване.Държавите бяха своеонбразна "санитарна" норма в идеен и буквален смисъл.

102

Реалист

преди 7 години

Турция е изключителна държава.Това, че сме имали лошото стечение на обстоятелства да сме слаба държава по време на разцвета на Османската империя е повод за точен исторически анализ, а не за емоционални изблици.Правилният въпрос е:какво се е случвало в България по време на разцвета и?-точни лидерски решения и ?обединението прави силата", според мен.

101

Анонимен

преди 7 години

Гледам всичките муат топла манджа без пари. Къде им е драмата? И кой им е виновен? Който е виновен и на нас и на всички - сами сме си виновни.

100

Европееца

преди 7 години

Ей, тая баба Меркел каква мизерия сътвори! Покани цялата сганн в европа, вече върна задна ама белята стана. ***, терористи, поклонници на политическата доктрина ислям, африканци. Да ги товарят сърбите на самолети към дома и лека по-лека да се оттървават и ние така. ЕС да плаща сметката и така, няма друг изход. Положението е вече извън контрол.

99

Реалист

преди 7 години

Глобалистите са си много реални.Те манипулират с идеите за Бог, религия, секс, любов и т.н.Манипулират всички човешки инстинкти-инстинкта за самосъхранение-тук на ход са войни, катастрофи, всякакви нещастни случки, които са водещи новини; стадния инстинкт-религия, етническо противопоставяне та чак до инстинкта за размножаване със сексуални, любовни, родителски послания- всичко с цел да контролират мислите и действията ви.

98

Реалист

преди 7 години

Не ми пука за ООН.Каквото и да направите не можете да замените човешкото съзнание с вашата и-ди-отия поне, докато Зика не обхване целия свят.Глобалистите сте кухи тела, може и да сте друг животински вид,защото със сигурност сте лишени от разум.

97

Реалист

преди 7 години

За мен най-доброто време на човечеството е началото на миналия век.Преди да изкопаваме праисторическите текстове на аврамическите религии и да се бием в гърдите кой почита Бог повече нека се запитаме:кое прави човек уникален?Името му-homo sapiens.Харесвам произведенията на Хърбърт Уелс.Човелът е казал всичко за нашия животински вид в "Машина на времето".Ами, ако и "Войната на световете" носи същото прозрение?