44

Анонимен

преди 7 години

НАЙ-ДОСТОЙНИЯТ ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТИ НА БЪЛГАРИЯ ОТ 44 Г. НАСАМ ! НО НЕГРАМОТНИЦИТЕ НА ВОЛЕН ХУЛИГАНА СА НА КРАК С ПЛЮВАЛНИЦИТЕ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ РУСКИ *** И ПОНЕЖЕ СА НЕГРАМОТНИЦИ ,ПОНЕЖЕ ИМ Е НАБИВАНО КАНЧЕТО ГОДИНИ НАРЕД И ВМЕСТО ДА СЕДНАТ И ДА ПОЧЕТАТ ДАЛИ ТОВА КОЕТО ИМ Е НАБИТО В *** КАНЧЕТА Е ВЯРНО ТЕ СА ПЪЛНИ ПАПАГАЛИ И НЕ МОГАТ ДА ОЦЕНЯТ ,ЧЕ С ПЛЕВНЕЛИЕВ НЕ СЕ СРАМУХМЕ ПРЕД СВЕТА КАКТО ПРИ ПРЕДИШНИТЕ.ПРОСТО ГИ ОТМЕНЕТЕ НА ТЯХ ТОВА ИМ Е РАБОТАТА!

43

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев, забрави ли кой те издигна и кой предизвика тази нестабилност.

42

Анонимен

преди 7 години

Айде, пак до Джендо и Стамболов опряхме. Какво общо има с тях Практиката!? Ония са били хора с топки...

41

зрител

преди 7 години

НАРОДЕ ,ТЪРПЕНИЕ ОЩЕ МАЛКО И ТОВА ЧУЧ.ЕЛО НЯМА ДА НИ ЦАПА ЕКРАНИТЕ!!!!!!!!!!!!!

40

Д. Димитров

преди 7 години

***.....

39

Анонимен

преди 7 години

Копейкаджиите освен да обиждат друго не могат

38

ivailo1403

преди 7 години

Радвам се, че тоя *** ( за когото направих голяма грешка да гласувам) се маха... Но малко ще ми липсва, защото почти всяка негова проява бе доста забавна.

37

Анонимен

преди 7 години

Щом антибългарите реват, значи Плевнелиев добре се е справил. Интересното е, че колкото повече правомощията на стария президент намаляват толкова повече лъжи и кал се хвърлят по него. Някакви доносници от ДС се появяват в медийното пространство и хулят честния гражданин Росен Плевнелиев, защото те се чувстват обидени, че той не е плазмодий като тях.

36

Анонимен

преди 7 години

"Време е, трябва вече, щото българските деятели, офицери, учители и пр., когато говорят на своите подчинени и слушатели за вънкашните неприятели на отечеството, официалният московец със своите донски и кубански казаци да стои на първо място." - Захари Стоянов

35

до руските платени с

преди 7 години

Ако си чел малко по-вече от българските "патриоти" трябва да знаеш ,че и Левски и Ботев и Каравелов и Стамболов-тези най-достойни българи са се отрекли от Русия и нейната имперска политика,особенно на балканите.Но това как да го знаят нашите руски подлогани!Плевнелиев струва по-вече от всички досегашни президенти включително и Попова.Той беше човекът,който наистина е чел и се води от БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ,а не от слугинажа на Русия.Затова въпреки някои грешки които допусна за мен е най-ДОСТОЙНИЯТ

34

Анонимен

преди 7 години

Гаврата с Рассия продължава.

33

Анонимен

преди 7 години

Отново бе показан среден пръст на недоклатеното кремъслко недоразумение Путьооооо :))))

32

Тато из Правец

преди 7 години

Краят на един безполезник...

31

Анонимен

преди 7 години

С теб сме Росене, не слушай платените ***

30

Анонимен

преди 7 години

Мачкай Росене путинофилскатаа-русофилистиична измеет!

29

Анонимен

преди 7 години

ЕДНО ЗАГЛАВИЕ В САЙТА ПОДХОЖДА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗА ГОСПОДИНА ОТ СНИМКАТА - "МНОГОСТРАДАЛНАТА ГЕНОВЕВА"

28

Анонимен

преди 7 години

Безполово същество с вроден *** и пълна духовна тъпота

27

Анонимен

преди 7 години

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ ИМАШ ОЦЕНКА СЛАБ 2 ОТ ПУТИН И НЕГОВИТЕ СЛУГИ В БЪЛГАРИЯ ,КОИТО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СА БЪЛГАРИ ,НО ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩИ ДЪРЖАВИ ИЗВЪН НАШАТА СЛУГИНАРСКА ДЪРЖАВА ВИ ПОСТАВИХА НАЙ-ВИСОКАТА ОЦЕНКА ОТ ТАЗИ НА ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ ПРЕЗИДЕНТИ !

26

на война срещу Русия

преди 7 години

След като Роската е толкова навит да се бие срещу Русия, защо не тръгне с пушка в ръка към Сталинград? В момента времето и снежната покривка са много подходящи за една геройска смърт!

25

към патриота

преди 7 години

Ако ти си патриот жалко за България. Ти не си български патриот а си предател бе байно ....руска *** и нищо друго. Щом Плевнелиев този най-достоен от всички досегашни президенти мразиш толкова много значи ти си предателят защото най БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ДО СЕГА БЕШЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ !