179

Reuters:)

преди 7 години

Изводът от ТАЯ *** статия - Путин да се огледа за топли пиндо-колоний за референдум

178

Скитник

преди 7 години

Това е реалността днес в Русия! Гладен руснак с Ламборджини !!!

177

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 208 "Турция и Египет" ходи ТИ , а по нашто море не плюй има за всяка черга а не съм сноб като тебе да прекарам наколко дни в път за някоя и друга вечер.

176

Анонимен

преди 7 години

До Наблюдател Русофилията и тя така

175

Пешко

преди 7 години

До майорскиОт кои бе друже, поименно моля

174

Шоп

преди 7 години

До vladyЗначи района между Туапсе и Сочи, който е 30 км тясна крайбрежна ивица от предпланините на Кавказ, задоволява с южни плодове 140 млн души?Защо ли ми се струва, че задоволява само столовата на Кремъл и тази на Лубянка, ако изобщо и за тях стига...

173

Наблюдател

преди 7 години

Ами,тя русоФОБИЯТА също като проказата,бе.Унищожава те отвътре и те обезобразява отвън.Имунизация му е майката,иначе-умирачка....

172

Анонимен

преди 7 години

Какво беше казал оня с каскета - на всекиму според потребностите ! Следвайте указанията на тавариш Путин и чекистите около него за постигане на светлото бъдеще !

171

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 203 -- И аман от Фюрера и Наполеон помагави цял свят КАЙЗЕРА и 4енгист ХАН ви помета ха като сте сами Докато се и БИХА с ЦЕЛИЯ свят а и 3 март 1917 брест литовск да ти напомня как капитулирахте пред БГ Давайго по културно за руски войни ще те смеля колко са ви позорни

170

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 201Нормален свят на морето в БГ ахаххахаааа разсмя ме истински. По всичко си личи какъв м и зе рник си щом за теб Турция и Египет са престижни дестинации.

169

Анонимен

преди 7 години

Не знам но поканих на мой разноски колеги от Германия на морето - майко мила очи кат тепсий (невиждали такова ядене и пиене), с руснаците няма проблем.Тия немци си потрошиха стомасите ХаХа не е за вярване ! но е истина.

168

vlady

преди 7 години

В района между Туапсе и Сочи има собствено производство на южни плодове - климатът е субтропичен влажен с мека зима, няма такива ниски температури и студени северни ветрове като в Новороссийск и Анапа.

167

Анонимен

преди 7 години

A BE I TAM BOGATA DARJAVA ALCHEN NAROD KORUPZIA KRADAT ZA DA KOPUVAT ZAPADNI LUKS STOKI I IMOTI V ZAPADNA EVROPA I USA DOKATO V EVROPA HAZIRITE KATO SOROS NASILVAT EVROPA DA PRIEMA AFRIKANZI I AZIATZI NIAMA UPRAVIA TOVA E

166

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен "какво се прави с рецидивист побойник"Отговор: Такива като Напалеон и Фюрера завършват или на остров или от страх с 9мм в главата ( или цианид - страхливецът на Германия)

165

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 194Къде ходиш пък ти в Италия и Гърция бе ц ъ р в у л я ми кажи най престижният курорт в Гърция в който лично ти си ходил? И тъй като ходиш и в Италия кажи какво е ,,Виа Монтенаполене и къде се намира?

164

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 191 къде и как ходят руските а дали са руски ? Олигарсите ли ти е опорната то4ка Раши Ами ходят а ти им робуваш и се радвай да видиш поне малко НОРМАЛЕН свят на морето в БГ да не те думнат в египет или при ердуганя

163

Анонимен

преди 7 години

До майорски 190Защо лъжеш като дърт русофил? От кого в западна Европа сме били по-добре през периода 1980-1989? То бива, бива дебелоочие ама вашето няма граници.

162

Лелка Василева

преди 7 години

А па аз какви работи зная, там за един комшия, мала-мале, да не си отварАм устата, щото една комшийка го видяла и казала на нейна приятелка и тя на нейна братовчедка и така натата, и аз зная. А па у нас сичката ми е наред, е затАва мога да клюкарствам, така, че е приятно да оплюя другите.

161

Анонимен

преди 7 години

До Reuters:) какво се прави с рецидивист побойник като не разбира от дума на края го колиш и толкоз

160

Анонимен

преди 7 години

По-важно за руснаците е рейтингът на Путин да гони този на Ким Чен Ун.Без водка и пирожки може, но без царя-батюшка - НЕ!Руснаците с нация с традиции - бедни, гладни, но велики!