209

До 270

преди 7 години

Русия винаги е била колос "на дървени крака" и затова 500 000 наполеонови войници са си оставил костите там, нацистите оставиха милиони войници с промити мозъци там, но немските военни се оказаха слаби, но технически грамотни и работливи военнопленници. Това беше причината да не бъдат разстреляни като най-отвратителни престъпници, а да живеят и да постоят, това което са разрушили!

208

haha

преди 7 години

do 270Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже.___________________________________________________________________________Е джуджето не е толкова зле - между първите 10 до 15 държави в света. Е имайки предвид потенциала им би трябвало да са номер 1 но има време... Нали?

207

Анонимен

преди 7 години

Боко осигури енергийната (газовата) независимост на Бг.Цялото ГРОБ щели да ядът вече само боб и да събират пръдните си.

206

haha

преди 7 години

До 267прошляците от кочинката_____________________________________________________________________Е те притежават 1/6 от земята така че умния бизнесмен ще се занимава с тех а не сьс свинарите от горно-конаре...

205

Анонимен

преди 7 години

Тиквата се опитва да дискредитира Радев с мотиви че давали сме видите ли държават на един неопитен "редови гражданин" при положение че Радев е командващ ВВС, професионален пилот и истински ГЕНЕРАЛ а не менте пожарникар като Тиквата на когото простият бг хародец даде властта (цялата) през 2009.

204

haha

преди 7 години

Do 257Да от Южен поток щяхте да прибирате солидни суми, не чак 400 милиона евро но солидни. Ето затова не стана проекта------------------------------------------------------------------------------------------------------------------обади се на Бойчо и заедно произвеждайте газ за хъбчето. Ако не си купете от Турците - те нема да ви откажат или ако искате от Германия ама там ще е доста по-скьп проклетия газ защото ще има и транзитни такси.... Сега на кеф ли си???

203

Анонимен

преди 7 години

Да бе, щото Тръмп е бизнесмен ще загърби мултимилионер Ния европейски пазар и ще се захване с прошляците от кочинката....хахаха. Истинските бизнесмени натрупаха състояние от санкциите. Тръмп по-скоро ще ги разшири.

202

НЕО

преди 7 години

до 234Ти май си живееш в някакъв свят, в който ДС не определя съдбата на страната ти, а ти си някакъв репересиран до 89-а тип, награден по-късно от герберите със заслужена хранилка? Нео активен борец един вид? От къде да започна да ти обяснявам защо всичко това е пълна измама? Докопалите се до кокала след 89-а не са някакви угнетени от режима люде,а просто по-чевръстите, обръгнали се около БКП елита мижитурки, които не са страдали от "излишни" скруполи, а патриотизма им е бил ампутиран

201

Анонимен

преди 7 години

Болен командироваха ли го до Виена да изчисти австрийския Альоша?

200

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

а л бънди е квото му кажат от позитанов, толко кекав PR комунясите отдавна не са имали...съизмерим е само с пиара на говедата..

199

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТсанкциите падат .. ама друг път. Тръмп го каза

198

Анонимен

преди 7 години

Може ли тези клишета да спрат! Едно и също - чухме го предизборно, сега по всички интервюта пред чужди медии..... и до края на мандата ли? Един и същи текст, написан от експертите, в който липсва задълбоченост, мотиви, нови идеи и стратегии...

197

Анонимен

преди 7 години

До До ДедоТоя Айнщайн много е приказвал бе, направо е бил като чучур за сентенции. Ми той повече сентенции е изговорил от Санчо Панса дори.

196

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТДа от Южен поток щяхте да прибирате солидни суми, не чак 400 милиона евро но солидни. Но проблема е, че щяхте да ги прибирате вие, а не Българската държава. И Южен поток бе средство България да бъде подчинена на една група избранници служещи на Русия и получаващи легално заплащане. Ето затова не стана проекта.

195

До Дедо

преди 7 години

Има поговорка "убий простака с мълчание" и формулата на Айнщайн егото е обратно пропорционално на познанията. Пиши верни неща!

194

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТЗАЩОТО СИ ПОВЯРВАЛ НА РУСКИТЕ ЛЪЖИ ЧЕ ТРЪМП ЩЕ ПРАВИ КАКВОТО РУСИЯ ИСКА. КОЕТО НЯМА ДА СТАНЕ.

193

Дедо

преди 7 години

" Мълчанието е мъдростта на глyпaкa! "

192

Дедо

преди 7 години

" Мълчанието е мъдростта на ***! "

191

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ НЕ МРАЗИ РУСИЯ НО НЯМА ДА ДОПУСНЕ ДА БЪДЕ ОКУПИРАНА ОТ РУСИЯ.

190

Анонимен

преди 7 години

До до 234брей, нещо се засегна май