9

Анонимен

преди 7 години

В обществото е прието жена да носи панталон а не е прието мъж да носи рокля.Ние мъжете трябва да се борим за правато да носим рокли.

8

Анонимен

преди 7 години

Много мъжки продукти миришат на блато. Преди цялото семейство ползваше един шампаон, *** и душ гел, сега ако не продадат същия продукт два пъти с различна миризма, трябва да се смяташ за женствен.

7

Анонимен

преди 7 години

Ауууу момичета как сте

6

Анонимен

преди 7 години

??? Кое им е женственото на клиновете? Те са спортно облекло за тичане и тренировки с препращащи потта навън и поддържащи свойства. Вие първенство по вдигане на тежести или борба гледали ли сте някога? Колоездене? Зимата нося под панталона бельо за ски, което също е клин.

5

Трол

преди 7 години

Просто и ясно- деградацията на обществото продължава с пълна пара и ни се натрапват всякакви педерунгелски наклонности за нормални! И аз ако имах време щях да си правя колата сам, да гледам рибки, да си направя пътеките и пързалка на детето в двора и т.н. все "женски" хобита ама нейсе. Ей обърна се света- жените станаха мъже, а мъжете- жени! Точно както е била Римската империя преди разпада си- разврат и пoмия!

4

Анонимен

преди 7 години

Това е българския Президент Румяна Радева.С лъскави нокти и розово бельо.

3

Нещо смешно -продълж

преди 7 години

Той отговори "Ти ще караш, за да мога аз да си пийвам като идем на купон."С две думи, хем момичето /на 18 г./ да му е гадже, хем да осигури автомобил, хем да го вози като куфар.За съжаление, после животът ми доказа, че този тип мъже съвсем не са малко на брой.

2

Супер

преди 7 години

Браво,те тва е.То се вижда на всякъде,очевидно е.

1

Нещо смешно

преди 7 години

Бях студентка в първи курс и вече бях излизала няколко пъти с едно момче. Веднъж, в негово присъствие, мои приятелки започнаха да се шегуват с това, че татко иска да ми купи кола, но аз съм казала "Не ми се занимава сега с шофьорски курс". Това беше истина, а мама се беше намесила "Ще й купим кола, когато се омъжи, още е малка, няма да кара внимателно!"Гаджето ми наостри уши и каза "Ти изкарай курсовете, нека да ти купят кола." На шега казах "И да ми купят, не може ли ти да караш?" Продължение