42

Паметлив

преди 7 години

Когато Тръмп се кандидатира за президент,си казах:"Тоя ако не бъде одобрен от Е.в.р.е.ите,няма никакъв шанс!" Обаче последваха странните оттегляния на съперниците му в партията и кампания,в която той се представи не дотам убедително.Накрая дойде и изненадващата победа.Изненадваща,ама за непосветените!Оказва се,че още през юни м.г. Тръмп се е срещнал с ев.р.е.й.ското лоби и е получил зелена светлина.Значи още тогава Хилъри К. е била обречена!Следва продължение....

41

Анонимен

преди 7 години

САЩ не е нападала Съюзник никога още по-малко Русия.Агресора,който не дава нищо на света и напада всеки, който не го слуша или не го иска се казва - Русия.

40

Анонимен

преди 7 години

Те руснаците вече говорят за връщане в старите граници от ссср, уж доброволно де. що мислите в прибалтика изпадат в истерия, сега стена щяли да строят. тръмп направо направи лудница в политиката седят и чакат поредния ми туит)

39

бг

преди 7 години

Внучетата на Тръмп са евреичета с къдрици.

38

бг

преди 7 години

Тръмп е верен на евреите,ама Хилъри и Обам са още по-верни на евреите.

37

Анонимен

преди 7 години

Още отсега виждам отговора на руснаците. Да могат да си позволят да намалят ядрения си потенциал, но това няма да бъде едностранно. После ще искат Нато да се върне в старите си граници. После премахване на войските и ПРО от границите и. И ако Тръмп е разумен, това ще се случи.

36

бг

преди 7 години

Тръмп вече прехвърли богатствата си на този ортодоксален плъх,сега плъховете вече могат да го убият.

35

бг

преди 7 години

Пророчеството на Баба Ванга е в сила още пет дена.

34

Анонимен

преди 7 години

41 Лудият на стадиона . Тръмп има зет и то на любимата си щерка ортодоксален евреин

33

бг

преди 7 години

Не бързайте!!! Евреите може да убият Тръмп днес или утре,или вдругиден.

32

бг

преди 7 години

Белите янки нямат право да печатат долари,само евреите имат право.

31

xaxaxax

преди 7 години

Много ми е смешно как платените *** тук се правят, че не са прочели следното изявление на Тръмп: "Преди всичко имам доверие и на двамата (Путин и Меркел), но ще видим колко дълго ще продължи това. Възможно е то въобще да не продължи дълго."

30

SpaceX

преди 7 години

36 А бе не е баш така . Днес по опасен от класическите войни е междунарония тероризъм форма на несрещана до този момент в историята война , наподобяваща варварските набези преди столетия или хилядолетия.

29

бг

преди 7 години

До масонските отвращения-и още по-лошо ще става.

28

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Тръмп иска да вземе и последния коз на Путин...

27

Анонимен

преди 7 години

*** тъпана , НАТО била остаряла организация - целта на нато не е да пази от тероризъл , за това си има ченгета и разознаване . Ако този са го избрали , значи слвета отива към идиоктация

26

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Колко да ги намали... -жужето има две ракети и ще остане без ядрено оръжие, а тогава никой няма да го приема на сериозно...

25

Анонимен

преди 7 години

Я, Тръмп призна, че намесата на Русия в Сирия е много лошо нещо.

24

cccp

преди 7 години

То беше ясно, че ще му турят прангите и ще го вкарат в правия път... Въпросът е, защо политическата система по света трябва постоянно да губи нерви, време и ресурс, за да се справя с луди, авторитарни лидери-популисти, пръкнали се напоследък по върховете, благодарение на тотално вдебилената *** маса, наречена електорат.

23

бг

преди 7 години

Току що чух по радиото че сатанинското отвращение Хари Труман е бил гранд масон на щата Мисури.