18

Анонимен

преди 7 години

Това е само началото.Ако ГЕРБ отново дойде на власт ще има ново повишение на тока,парното,газта.Сега само изчакват да минат изборите.Почакайте и ще видите.

17

Анонимен

преди 7 години

Не само в трамваите, в метрото също е доста студено. Който не вярва да отиде на станция Интерекспоцентър и да се наслади на кучешкия студ. Защо в градския транспорт се икономисва откъм отопление, но иначе хората си плащат чинно билетчетата. Да не говорим, че влаковете на метрото са на 10 минути. Което е необяснимо при положение, че има само 2 линии и те винаги са натоварени. Общо взето, ни ограбват от всякъде. И може би НС трябваше да попита НЕК зашо се изнасяше ток в извънредно положение.

16

Анонимен

преди 7 години

Тази държава си прави бюджета само от глобиот бедния народ, докато измре.

15

Анонимен

преди 7 години

Предложение:- Цената на билетчето като % (процент) от дохода и само срещу бележка от НАП, че нямаш здължения към държавата!- За гратис - Глобата от 5000 лв до конфискация на имуществото в полза на държавата!- Във всеки обществен транспорт по един съдия-изпълнител и двама жандари!- На "възловите" спирки - дежурни спец-отряди на силите за бързо реагиране!- На сички първи и последни спирки офиси на съда и прокуратурата!- За всеки от ... произход (вие се сещате) другите пътници са му длъжни!

14

Вихър Райчев

преди 7 години

до Врабец:Трудно е врабчо,тук в час пик ще станеш скорец.

13

Анонимен

преди 7 години

глобата е само ако сте българи! Ако сте роми, пакита, афганистанци - няма проблемисъщото се отнася за тока, водата, данъците, осигуровките - българите да го д***тНе знам що се наричаме България, ами не Румелия. Навремето в Румелия само белите християни са плащали данъците.

12

Анонимен

преди 7 години

глобата е само ако сте българи! Ако сте роми, пакита, афганистанци - няма проблеми

11

Анонимен

преди 7 години

А за не отоплено превозно средство или такова,което не е почистено колко е глобата? Писна ми само едностранни глоби!!! Баси тоталитарните похвати.

10

Анонимен

преди 7 години

За това ли драпат да не разпускат парламента? Да гласуват по-високи глоби?

9

#нямадаплащам

преди 7 години

До Анонимен> А кога ще се приемат различни цени за различните разстояния? За 1 спирка -1 билет, за 15 спирки пак 1 билет?Една спирка можеш и да се поразходиш пеш да ти спадне шкембето.

8

Ромлянин

преди 7 години

Това само за белите българи важи, нали? Щото ние сме бедни и нямаме пари. Ние вода не плащаме, ток не плащаме, лекари не плащаме, билети не плащаме щото сме бедни. така казаха от хелзиникиту. Само помощи може да получаваме, нищо друго. Така е у европата.Глобите са за българите.

7

Курти

преди 7 години

Пътувам си от Обеля за Люлин и четирима буфосинхрониста се качват. Земи, земи апни, глътни.................сега ще фъфлят дълго време........целият рейс им скача трупешката върху празните глави. Но контролите нали са от селото на кмета и тя не можа да ги отърве.

6

Вихър Райчев

преди 7 години

Интересно?!Как ли се промъкват пътници без билет в международен автобус?

5

Анонимен

преди 7 години

Неведнъж съм ставал свидетел как на определени хора им прощават прегрешението, а върху други се нахвърлят като зверове (и не, не са само роми). Кога законът ще важи еднакво за всички? Когато това стане, тогава ще дупча билет. Ай сиктир!

4

Нас

преди 7 години

А, колко ще е ,за грубо отношение ,студено или горещо,закъснение за превозвача !?

3

Дедо

преди 7 години

Как 50лв май искат да хванат дедо за .....

2

Вихър Райчев

преди 7 години

Депутатите да ги натегат анадолските младежи,това им пожелавам.

1

Бобо

преди 7 години

Дайте по един лайк батки