14

Анонимен

преди 7 години

Затвор и съд за тези червени каскети, които са вършели безредици на гарата!

13

Охранителят- София

преди 7 години

До 14 де .Бързам Сори ха ха

12

Ганчо

преди 7 години

Ще става още по-страшно. БДЖ се води умишлено към фалит, за да се купи на безценица заедно с цялата инфраструктура. Повтаря се сценария Кремиковци. Само, че тук този който ще го купи ще го препродаде на ДБ или РЖД. Не мислете, че някой иска да спаси БДЖ - лъжа. Всички се стремят да го фалират. Помислете си къде се намират гарите в градовете - обикновено на най-хубавите места. Представете си какви пари ще се печелят от тези площи. БДЖ ЩЕ ФАЛИРА И ТОВА ЩЕ БЪДЕ ЗА ПРЪВ ПЪТ В СВЕТА.

11

Охранителят-София

преди 7 години

До 17 Мисълта ми е друга,а не да измъквам дивиденти от хората тук ,като теб! Щом ме критикуваш,за да си вдигаш комплекса, явно се чете написаното ха ха! Желая ти готин ден!

10

До Охранителчето

преди 7 години

Я се научи първо да пишеш на български. Явно си от шведски произход, индо-шведски.

9

Охранителят- София

преди 7 години

Много отдавна не съм се возил на влак.В градския транспорт се качвам един път в годината! Миналата даже не съм се возил! Предишният път като се качих в автобус беше зима и студ вътре! Заявих на висок глас ,че ако има коннтрольор да ме подмине ,билет не дупча! Призовавам всички хора да постъпват така ,а тези с карти да не ги показват .. когато има нередност в градския и междугратския транспорт. Няма нужда да си рискуваме и без това тежкия живот като ставаме на линийте! Хайде да действаме...!

8

Коце кмета

преди 7 години

Познайте боята на ***, които се возят в пътническите влакове, имат претенции, нямат мозък, правят каквото си искат и даже полицията не може да се справи с тях??

7

Анонимен

преди 7 години

Народа е толкова глупав...Само иска някой да му дава.Само претенции, само мрънкане.Ами ако влака беше премазал някой?Като блокират линията по-бързо ли ще стане?Да отиват да се молят на Радка Дълбоката за евтини превози по въздуха, тя нали беше летец генерал?

6

Нас

преди 7 години

До НАДЯ. Ами Надя то това е целта бе ! За да са го вземе някой наш човек после ! Но ти нямаш навик да разсъждаваш ! Като махало се люшкаше !

5

Мен

преди 7 години

Некабдовършат ремонтите и изграждането на новите отсечки, по оперативните програми и ще го фалират. После някой убавец ще го приватизира за едни 100млн. без пари и бой, мантра неземна парите валят от въздуха, без инвестиции разбира се, по български, както най-обичаме!

4

додо

преди 7 години

Позор е че нямаме ЖП транспорт - пълен позор. Министерство на транспорта да отчете колко милиона похарчи по Оперативна програма транспорт за първия програмен период 2007-2014... Журналистите да вземат и да им сметнат обществените поръчки за ЖП транспорта и ще припаднат от милионите изсипани за безсмислени анализи, оценки, мониторинги, срещи състоящи се в ядене, пиене и летене със самолети по Европа.... Пълен позор!!!!!!!!!!!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Потресаващо! Не съм чувала за подобна дързост в България. Хората са били отчаяни и готови на всичко - дори да ги премаже влака.

2

БДЖ

преди 7 години

Това не е проблем! Закъснения няма и във вагоните е топло! Стига глупости сте писали!

1

Нас

преди 7 години

На хората им омръзна всяка некадърност,да се оправдава с времето !