15

Анонимен

преди 7 години

До 32 от 30 Невежия си ти ,такива са фактите за ,,голямото участие на САЩ в ПСВ иВСВ.

14

Анонимен

преди 7 години

До 15 То пък участието на САЩ в ПСВ е малко повече от символично.А през ВСВ се включиха в Европа чак накрая когато беше ясно ,че Германия губи войната от СССР

13

Анонимен

преди 7 години

Последните гърчове на Обама, с които ще остане в историята. Няма да се изненадам, ако Тръмп изтегли бригадата обратно.

12

321

преди 7 години

Скоро Тръмп ще ги изтегли обратно,това дрънкане на оръжие само още повече нажежава обстановката.

11

СЛАВА НА АМЕРИКА

преди 7 години

СЛАВА НА СВОБОДНИЯ СВЯТ!НЕ НА РУСКОТО РОБСТВО И ПРИНУДА!НЕ --НА РУСКАТА ДИКТАТУРА!

10

М, да ...

преди 7 години

До 19 АнонименБолно въображение имаш! А като гледам реално американците реално се готвят за война! Реално стоварват на континента военно оборудване и хора! Ако си европеец ще си пазиш територията от чуждоконтинентално нашествие, още повече военно! Но ти си или болен мозък или не си европейски жител и кво ти пука за Европа, а?

9

Анонимен

преди 7 години

Русия се отказа от Варшавския договор,СИВ и СССР сега ни лъжат ,че щяла да въстановява насилствено тези съюзи.Нормален и безпристрастен човек няма да го повярвя,Русия не е СССР няма нито икономически ресурси,нито човешки потенциал за да контролира Източна Европа,която по население е по-голяма от нея.Причината за прехвърлянето на американски войски в Източна Европа е подготовка за нападение на Русия.

8

Анонимен

преди 7 години

Руските хибриди наскачаха на секундата. Всяка подобна новина им човърка някъде :)Точно след месец ще пристигнат и тук Абрамсите.

7

Анонимен

преди 7 години

Голямо шубе тресе шляxтaта.Гpинговците ще си стоят в базата и няма да си показват носовете навън, щото ще ги бият.Нашите брадърушки от Ново село излизат за спешни покупки с цивилна кола, с цивилни дрехи и само по светло. Най-много по трима. Само бели, без нeгpи и китайци. Но се познават по кривите глави и "умните" погледи. И са с еднакви маратонки. Клoyни. В Сливен ги биха преди години - кървят нормално и носовете им са чупливи.

6

М, да ...

преди 7 години

Жителите на Европа/континент/, да се обединим и на предателя Полша и полското правителство да се даде подобаващ отговор! Смърт на Полша и поляците! По добре да игори малкото пред подпалване на голямото /Европа/!

5

М, да ...

преди 7 години

И що да е на европейският континент, м? Поляците са ***.и да приемат чуждоконтинентална войска на европейска територия! САЩ желае война на Европейският контенент, далеч от Америка!

4

СЛАВА НА АМЕРИКА

преди 7 години

ЗАЩИТНИКА НА СВОБОДНИЯ СВЯТ ОТ РУСКОТО РОБСТВО И ХЕГЕМОНИЯ !ДОБРЕ ДОШЛИ , МОМЧЕТА!

3

Анонимен

преди 7 години

Пушечното месо пристигна.....

2

М, да ...

преди 7 години

имаше ли атентати през миналата година в Полша? Ако е нямало е време да имат!

1

Анонимен

преди 7 години

Поляците са интересни. От една страна много приличат на руснаците с лютият им национализъм и защита на религиозни/културни ценности, пък от друга страна искат анти-тезата на всичките тези неща (САЩ) да влизат на територията им да ги защитават от хора които мислят като тях.