24

М, да ...

преди 7 години

Никоя крайност не е добра - било то капитализъм, било то комунизъм! Зле са такива като Обама идеализъм без реализъм, а и Клинтън не е по добра реализъм без идеализъм!

23

Анонимен

преди 7 години

Ако рони тез крокодилски сълзи за убитите от САЩ ... донякъде мога да ги приема, иначе е пълен фалш!!!

22

Анонимен

преди 7 години

Да Бараче, направихте го- превърнахте света в Ад и се ос рахте до ушите, но недей да плачкаш- Тръмп ще оправи историческата грешка, която ти наричаш "два мандата". Ще ти изтрие всичко сторено.

21

Анонимен

преди 7 години

Видяхме социализма и комунизма до къде ни доведе, капитализма не е перфектен но е най-доброто за момента. Трябва да се работи да се поправи капитализма и да работи в днешния глобален свят, вместо да се опитваме да го сменим с доказано неработещи системи като комунизъм и социализъм.

20

socialen

преди 7 години

Гола вода.

19

Анонимен

преди 7 години

Тоя изби толкова народ, че трябва да закрият Нобеловата награда за мир.

18

М, да ...

преди 7 години

До Надя НиколоваА и много красив и представителен мъж ...------Мелани е красива жена! Да се изтъква красота на който и да било мъж /дори не хубост/, говори много зле за субекта, що за мъж е! Обама бе много наивен, т.с мъжко ****мунче ! Сладур! Нереалист-идиалист, на когото Нюланд, Клинтън, ... ЦРУ, .... се катериха по главата и определено незачитаха като мъж и президент!пп В тази реч Обама самосъжалява ли се?

17

Анонимен

преди 7 години

Обама: Да, направихме го.Тръмп: Да, направи го, а сега аз трябва да ти оправя кашите.

16

Анонимен

преди 7 години

абе кое е верно - че русия според обама е една регионална държава неспособна да влияе на нещата в светаили че русия е решила изборите в сащдвете твърдения са несъвместими- моеже би защото и двете са неверниобръщението е към нормалните хора- а соропитеците ще си пишат каквота инструктирани

15

Анонимен

преди 7 години

"Президентът завърши речта, повтаряйки предизборния си лозунг "Да, ние можем", като към него добави за първи път: "Да, ние го направихме"."Кое направихте за двата мандата? Разсипахте света, подпалихте сума ти държави, свалихте законни правителства, избихте сума ти народ, превърнахте Европа в своя марионетка и ислямски бар дак, докато се чуди как да се справи от терористите и бежанците, които създадохте? Да, направихте го, 10 години ви стигнаха да осе рете всичко.

14

Оценка

преди 7 години

Yes, you did nothing good.

13

Анонимен

преди 7 години

Криптомюсюлманинът Обама направи много света да стане по-мюсюлмански,опасен и черен.Но след нощта, след мрака, след черния идва бял ден, идва светлина, идва белият човек чичо Дони. Америка ще затвори 8 г. черна страница от историята си и никога повече няма да я повтори. И светът ще бъде едно по-хубаво място.

12

Анонимен

преди 7 години

"Да, ние го направихме" прощалната носталгична реч на Обама"Не знам дали самопризнанията ще намалят присъдата му в Хага.

11

Анонимен

преди 7 години

Удвоихте си външния дълг и затрихте маса държави. Заради вас милиони хора умряха , а Европа стана г.ето!!! Благодарим ви!

10

Макак Обонго

преди 7 години

Да, направихме го- създадохме ИД и Ал Нусра, въоръжавахме ги, направихме арабската пролет и превратите в Украйна, Близкия изток и Африка, подслушвахме всичките ни европейски "съюзници" и с компроматите ги караме да правят всичко, което поискаме- да си прецакват държавните интереси и да обслужват само американските, да си отворят вратите за милионите бежанци, които подгонихме към Европа, която скоро ще бъде тотално ислямизирана и разсипана, за да не ни се пречи.

9

Червена Зора

преди 7 години

След 9 дена грантовете спират !

8

смЕх

преди 7 години

Грешката на природата отронил една крокодилска сълза на път към забвението в Серенгети и не е лошо да върне най-после подарения му Нобел за мир няма по-голям цинизъм в случая .

7

в Кения

преди 7 години

След речта си, и след като се нарева едно хубаво, Барак Хюсеин Обама избяга в Кения и потърси убежище в родното си село.

6

Анонимен

преди 7 години

Твърде много кръв изисква вашата демокрация, но разбира се не вашата!

5

хааааа

преди 7 години

До Надя НиколоваЗащо пишеш глупости ти да не падаш от луната и хвалиш този военно престъпник Обама!?