92

Анонимен

преди 7 години

За който и да гласува българинът, чака го все мизерия и мъка през следващите 30-40 години. Има три възможностти - или гласуваш, няма значение за кой, или не гласуваш, или се вдигаш и заминаваш в чужбина емигрант да работиш презрян черноработник, но поне след 20 години мъка там децата ти вече няма да са българи и емигранти и ще живеят нормален живот.

91

Анонимен

преди 7 години

Май ти взеха залъгалката? Хайде Боко по пързалката!Всички тиквени юнаци, ядно тръшкат днес калпаци,че провиждаха победа, но стопи се сладоледа!И омазаха брадите, капят сълзи...ох, горките!Дали да ги съжалим? Факт е - няма да скърбим!

90

Анонимен

преди 7 години

БСП се проваляха винаги досега до сега и много крадяха, но този път ще ни спасят, няма да крадат и няма да се провалят, защото този път е по-различно. Гласувайте за БСП. Този път ще бъде по-различно.

89

Анонимен

преди 7 години

Да България - това е партията коят може да ни оправи! Нови политици са нужни сега да дойдат да ни спасят.

88

Анонимен

преди 7 години

БСП се провали!

87

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ се провали!

86

Българина

преди 7 години

Сега на България и требе ново лице, едно ново лице като Марешки, да си нареди правителството и да ни ги дига заплатите и да свали бензина на точиме евтин бензин и да си зимаме големите заплати и да се кефиме. Затова българите ще гласуваме и ще си избереме Марешки, само той може да ни оправи сега, нови лица трябва да дойдат да ни оправат, старите се провалиха.

85

Анонимен

преди 7 години

До БСП+ДПС=ПЪЛЕН ФАЛИТ!Към точка 4 да прибавиш имена, за по-достоверно? Или всички знаем поне един от тях, който сега се изживява в оставка, след като премина през всички останали точки надолу?

84

Хахахха

преди 7 години

Радев показа че спазва конституцията и законите. Плевнелиев и политическите партии правят обратното. Специално партиите начело с герб не зачетоха референдума, гласуваха за субсидиите и сега уж под предтекст че са загрижени за волята на суверена ( както обичат да казват) правят циркове. С тия номера само хора с основно биха им се хванали. Генерал Радев продължава да трупа точки покрай неадекватните ръководители на герб

83

Анонимен

преди 7 години

Червени ***, не ГЕРБ иска мажоритарните избори! Вашият шапкар Радев прави огромна грешка като замита референдума под килима. Не че друго се е очаквало о него.

82

Анонимен

преди 7 години

Гробарите вият на умрело.Остава им само седмица за грабеж и замитане на следите.За месец окрадоха 2-3 милиарда ,но има и Видовден ,тикви с тикви.-------Вие за два дена свихте 2 млр в Белене, затова са тези заеми.

81

Анонимен

преди 7 години

Радев показа че не зачита волята на народа, който гласува за мажоритарен вот. Радев послуша Нинова и Йотова неговите класни ръководителки.

80

Анонимен

преди 7 години

До Европейска столицаАми на мене ми направи впечатление, че от цялата улица сутринта към 8 само аз бях изринал снега пред блока. Поне по един будала от вход да бяха излъчили (аз за нашия си знам). Още малко и по къщите ще чакат някой да им почисти.Та да се върнем на статията - Радев наистина няма какво да се бави. Имаха достатъчно време и герберите, и *** да свършат някаква работа. То не бяха ваканции, то не бяха избори, ала-бала... Що време за загубили и що пари са потрошили.

79

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До обективенГрабежът сега започва бе yшанка...

78

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Радев трябва да избере между двете влъхви Нинова и Йотова... - коя ще слуша повече...

77

Су35

преди 7 години

И нека си остане без нито една въздушна победа. В противен случай ще означава, че в 21 век 2 цивилизовани държави ( визирайки че имат авиция) воюват, което не е желателно. Нека само по авиошоу- та да ги виждам на какво са способни. Това ми стига. Всеки който иска конфронтация между НАТО и Русия е беумно ***. Руснаците още помнят ужаса от WW2. Никога няма да пратят войничета да умират напразно и ако за тях стане безнадажно ядрения арсенал влиза в действие. А той повярвай е плашещ...

76

Европейска столица

преди 7 години

Абе, само на мене ли ми праши впечатление, че навънка ...мани за колите... хората няма къде да ходиме , е,,,,,, туземската държава !!!

75

Анонимен

преди 7 години

Много мина,малко остана!!!Ще дочакаме встъпването в длъжност,а то ще докара нов служебен кабинет!!А,по кабинета ще съдим има ли нещо ново или пременил се Илия,погледнал се отново в тия!!Аз поне изненади не чакам,ама много избиратели ще останат неприятно изненадани!!Колкото пъти сме вкарали в политиката новия месия,новия спасител-толкова пъти сме се проваляли!!

74

Запомнете...

преди 7 години

Каквото и да прави Радев БСП няма да управлява!

73

Ицо

преди 7 години

Браво генерале. Това ти е играта. Смело напред. Народа е с тебе. Мачкай наглите и самозабравили се ***. Следвай законите и конституцията и работи за народа. На прав път си щом още невстъпил в длъжност караш противниците ти да се пръскат от злоба. Само не ни предавай. Като че ли си последна надежда на тоя изтрадал народ. Омръзна ни от кумунизъм и псевдодемокрация.