68

Додо

преди 7 години

Я да си ходят всички К е л а в и, м а л о у м н и европолитици и изборите да превземат националисти че в Европа б я л няма да остане

67

Анонимен

преди 7 години

До Black is the new Bloмохамед, не ахмед .... само лидеро ти е в главата :)

66

KKK

преди 7 години

До KHMER PRIDEТо цялата Нигерия са християни, ама негромотноста по нашите ширини е чутовна :):)

65

i'm

преди 7 години

Това ли е Мис Хелзинки?!?!? OMFG!!!! Какъв е този Австралопитек ? Горката стара Европа, тотално е изперкала и има нужда от сериозно лечение...

64

mda

преди 7 години

Тая и да не беше черна не става за Мис

63

Възмутен

преди 7 години

Абе как не ви е срам да слагате такива расиски заглавия ? Мария несторова не се различава по акъл от Тоца

62

Тоцето

преди 7 години

да говори за красота е просто смешно. Най-грозната мис България досега. Очакваме и по-грозни благодарение на чичко паричко и силикона

61

Анонимен

преди 7 години

Е в Швеция такава "грешка " не може да стане! Нито в Норвегия. Извинете но това все пак е "Мис Финландия"! Какво общо има това момиче със стедностатистическата финландка ?Очевидно е че се подмазват на Меркел! А изказването на А.Петрова си е просташко - нейният мозък не е еволюирал!

60

Анонимен

преди 7 години

Грозна представителка на европейската раса се изказва за грозна представителка на африканската раса... Присмял се хърбел на щърбел!

59

Анонимен

преди 7 години

Щото при теб се спря да си почине. Да са живи и здрави пластичните хирурзи!

58

Анонимен

преди 7 години

Абе вие се радвайте, че не са я избрали с бурка, защото след 4-5 години не се знае... може и нищо да не видите.

57

Анонимен

преди 7 години

Това е расизъм и погазване правата на белия човек,време е белите хора да водят дела за расизъм

56

Анонимен

преди 7 години

Мисис ромската Мейзер е къде къде по красива от тая

55

Анонимен

преди 7 години

Какво толкова се впрягате? Джулия Робъртс да не е по-красива! Мноооого "убава" жена! Има се двойничка актриса, но не проби, защо ли?Ето, госпойцата се е постарала, направила си е корекции - косата и е неестествено права, скули, нос . Оборот на месарите.

54

МНОГО

преди 7 години

Много хора не схванаха Новината - Антония Петрова от Перник избрана с пари на баща и , откраднати от Община Перник , обявена от Публиката като Мис Крокодил а от Журито за Мис България през 2009 година . Та тази жена критикува Мис Хелзинки . Присмяла се КУКАТА на КРИВОТО ДЪРВО .

53

Apokalipsis

преди 7 години

Ейтакива съм съгласен да ходят в фереджета ... дори и в БГ !

52

мая

преди 7 години

Защо тая злоба..Тоца.. Какво е това име? Днес.бг, не е джентълменско, нито професионално да слагате такива заглавия..на което и да било момиче!!! Само си представете на кого се харесвате с такива прякори...нямам думи!

51

Анонимен

преди 7 години

То пък финландките и португалките като са бели та са чудо за приказ, грозни та грозни, отдалече грозни, отблизо страшни!!!!

50

Един българин

преди 7 години

Е тази новина ако не е част от високо платената хибридна война на Владимир Путин, аз ще си сменя името! Ще се прекръстя на Мобуту Сесесеко!Само за сведение на посрещачите: Напишете в Гугъл името на "красавицата", Sephora Ikalaba, и вижте какво ще ви излезе! Не, не познахте, не са руски сайтове. Турски са.На мен ми излизат само турски сайтове! Защо турски? Явно щото Ердоган е приятел на Путин.А Мис Финландия 2016 се казва Шърли Карвинен! Тя ще представлява Финландия за Мис Свят!!! Вижте и нея!

49

Анонимен

преди 7 години

То си има много красиви препечени момичета. Но тая въобще не е от тях.