79

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен103Защото това са им избирателите.

78

Анонимен

преди 7 години

Я Илия Илиев да обясни как си представя интеграцията,защото до сега никой не успя да интегрира тази част от обществото,която не желае да учи,работи,да плаща сметки и да ражда толкова деца,за колкото може да се грижи.

77

Анонимен

преди 7 години

Нещо като професиа революционер и сто години да минат все тия ще си бъдат без да се заимат,че туй си е професия и ако случайно се заимат взимат пък и припишат някои от родата та затова научно уж са го установили като постоянно обедняла прислойка по света без раса и цвета кат все обидени на някои,но за какво кат хапват добре не само по празници,за хляба пестят докат ринат зърно и все нещо друго с лопати набързо в бригади кат изгубили дет го зърнали на момента,свирнали им,че не така лежи туй нещо.

76

.

преди 7 години

Тези мързеливци и за пари няма да си развалят рахата на тоя студ. Помощите им ги носят, че и цял ден могат да търкалят Айшето на топло до печката. Зор да кибичат. Тц.

75

spas

преди 7 години

До КироРиска си заслужава

74

Анонимен

преди 7 години

Да направят тест за елементарна обща култура на протестиращите. Простите хора нямат право на претенцийки.

73

Анонимен

преди 7 години

Никога не съм чувала *** в Русия да мрънкат за нещо, защо ли?!

72

Анонимен

преди 7 години

Да върнат помощите, които им се дават и чак тогава да се обиждат колкото си искат.

71

Анонимен

преди 7 години

Няма ли някой журналист да се осмели най-накрая да запита на висок глас защо от толкова етноси в България има проблем само с ромите?!

70

Анонимен

преди 7 години

Изглежда "българите" са в центъра на всичко,след като и "Господ е българин"-смешници!!!

69

Дурм

преди 7 години

Писна му да слушам за тази интеграция...Не може да бъде интегриран човек, който не желае. В западна Европа бяха потрошени милиарди за интеграция, но пак гетата си ги, има си ги хората, които живеят само сред техни си, които не спазват порядките на страната, в която са и не желаят да го правят...Работата на държавата е да осигури равноправие и да не допуска сегрегация на базата на етнос, от там нататък всеки да оправя кой както може.

68

Киро

преди 7 години

Разпадане ли се Турция. Изчезва и Бъгария.

67

турчина

преди 7 години

Ататюрк не е албанец! На Ататюрк баба му е от бушмените а дядо му е македонец. Затова Ататюрк е велик пълководец защото във вените му тече кръвта на Буйук Искандер - Александър Велики.Турска нация наистина не съществува. Турците сме потомци на извънземни от Марс. На света съществуват две Велики Нации: Българи и Македонци!Българите произхождат от Индия - арийци.

66

ognyanz

преди 7 години

Те нали уж не са ***, а роми. Защо се обиждат. Джамбазки не е говорил за ромите, а за ***, които ги имаше при т.н. тоталитаризъм.

65

Анонимен

преди 7 години

турчин, просто не схващат сърказма в думите ти, не се нерви

64

Анонимен

преди 7 години

Бoлeн Cидepoв е всичко друго освен патриот. Така че "българите" от ромски произход пак са се пообъркали.

63

турчина

преди 7 години

Тато умря! Да живеят Бат Сали и Издислав!

62

Рус турчин

преди 7 години

Ако има действително протест от страна на ромите, на 100% ще има и контра протест и от страна на пишман патриотите! Ще можете да видите на живо по телевизията всичката платена *** за жьлти стотинки!

61

турчина

преди 7 години

Да живее Велика Македония! Кирил и Методий са македонци. Българите откраднахте македонската история. Освен това тероризирате ромите!Наваксвам си за всички простотии които съм изписал за ваша защита по форумите.

60

Анонимен

преди 7 години

Ех само тука не гореше огъня на омразата- защото нищо не е на ред в държавата, но ето сега намериха начина - едни срущу други в студа българи, роми, турци. Скоро трябва да се присъединят македонците и сърбите и ще стане една хубава балканска песен с неочакван предизвестен край.