9

абе

преди 7 години

Ко *** занимавате с тоз ***.Да ходи да се обеснява на католиците.Нии си тука наш владика.Ко е седнал акъл да ни дава.Ай сиктир.

8

Анонимен

преди 7 години

За какво християнство ни говориш? Подкрепяш *** и мигранти, които нямат нищо общо с християнските ценности и очакваш някой да ти слуша философиите? Католицизма отдавна е няква форма на комерсиално християнство с плебсов комунизъм. С Меркел натворихте толкова глупости, че ще останете в историята. От алчност съсипахте Европа. Да Европа е прекрасна за богатите и чудесно колониално блато за бедните.

7

гп

преди 7 години

Toi da si mulchi po-dobre. Sushtiq, koito se sreshna s Obama, za da dade blagosloviata si nad gei brakovete i ne samo. Dqvolski chovek, nikakuv papa ne e !

6

Анонимен

преди 7 години

От тоя дето целуваше краката на някви *** акъл няма да взема... Със сигурност нищо добро няма да последва от неговите глупотевини.

5

Анонимен

преди 7 години

На мене Папата не ми е никакъв, аз съм православен, съвети от него не приемам. Държавата ми е православна, защото отхвърля католическите идеи на Ватикана. Няма да каня вълка в кошарата си и няма да го превъзпитавам как да бъде агне, защото всички знаем приказката за смяната на козината и нрава на вълка.

4

Анонимен

преди 7 години

"Папата: Европа да се върне към корените си!"Добре, тогава да изритаме нашествениците и да организираме кръстоносен поход срещу неверниците. Да затворим границите и да се браним, когато ни атакуват.

3

Анонимен

преди 7 години

А аз призовавам Папството да се върне към корените си, тоест да пази Европа от нашественици, а не да ги кани.

2

Шано

преди 7 години

Пепе джеанс да си гледа сектити и исляма там , ивропата да н га мисли,ас съм пуснал по два кинта ф лига ивропа и кеш.

1

Анонимен

преди 7 години

Папата е глава на всички католически църкви, не само в Европа. Защо само на Европа препоръчва??