128

Костадин и Миладин

преди 7 години

Няма "Гардиън"! Има отдел "Лъжа и дезинформация" на ЦРУ!

127

рускиня

преди 7 години

До Един българин.С твърдение,че руски посланик плаща на българи ,най-вече обиждаш самите българи, че са продажни.Наистина ли така?Второ,мисля,че руски посланик не се нуждае от платени българи по форумите.Трето-твое твърдение за платени българи идва от твоя собствен опит или това същото,като твърдения на американски спецслужби-не можем да докажем,но със сигурност знаем.И последно,кое от мои твърдения в пост 183 е неверно? И още, благодаря за комплимент към мое знание на български език.

126

декадент

преди 7 години

Припомням само за тайните договорки между "консерваторите" и "социалистите", взаимно да се подкрепят в Европейския парламент. И това ли е руска пропаганда? И това ли е намеса на Путин? Или е пълна липса на демокрация? Абсолютна корупция и политическа порнография!

125

до 186 от рускиня

преди 7 години

"*** недъгава" - добре характеризира такъв субект като тебе - хем *** , хем невъзпитан, хем ***. А относно назначение на американски президенти - не ние това твърдим , а американските служби .

124

Анонимен

преди 7 години

Много ми е смешна тази пропаганда... аман от тоз путин вече

123

до 182 от рускиня

преди 7 години

"Който и да е президент на САЩ гавраата с Рассия ще продължи с пълна сила" То май обратното се случва - руски президент назначава американски..... И друго, се пише РОссия , ама в село Горно нанадолнище това сте не учили.

122

рускиня

преди 7 години

1.Защо разузнаване само сега,след избора на Тръмп започна да вие? 2.Избор на Тръмп легитимен?-да. 3.Писмата уличаващи Клинтън в корупция и лобизм на военен комплекс съществуват?съществуват. 4 Факт на приемане на голяма сума пари на Клинтън от саудити факт? Факт. 5. Къде са миларди долари на данъкоплатци за поддръжка на сигурност в страната? 6.Кога ще се заполне разследване на Клинтън? Останало ала бала

121

Анонимен

преди 7 години

Който и да е президент на САЩ гавраата с Рассия ще продължи с пълна сила.

120

Muntcho Demokrata

преди 7 години

Така е, високотехнологичните страни /като Русия/ командарят по компютъра по-неразмитите такива /САЩ, ЕС и пр./ Се ла ви, както казват франсетата. За неразвитите остава план Б - директно да се оплачат на арменския поп.

119

Анонимен

преди 7 години

Накрая Тръмп ще навре на джуджака свирката там дето слънце не огрява. И джуджака сам ще свири и сам ще играе!

118

Анонимен

преди 7 години

Много му дигате рейтинга на Путин - това ли е целта на статията?

117

12а

преди 7 години

Статията пак ви е толкова пропагандна,че вече и децата ви се смеят. Въпросът е-Сорос дали усети,че ще изяде дървото в най-скоро време?!

116

Анонимен

преди 7 години

Всичко е добре организиран вой в услуга на войната, напрежението и разделението в света. За да се удържи статуквото на всеобщ хаос , бездържавност и обедняване.

115

kiorsufra

преди 7 години

SA informazia dokato amerika se bieha v gardite vijdateli kolko sme silni .Rusia uspia da vasrodi armiata si dori ispreva ;MA4OVZITE OT GOLIAMATA AMERIKA;.Voeno i moralno ,tova se vidia i v Siria.koi kolko struva. Niama da govorim sa EU,koito sa usraha ot vsiakade.

114

Мдаааааа

преди 7 години

Лоши времена се задават за ***. Но да беше джуджето мирно стояло, не би тояга видяло.

113

Анонимен

преди 7 години

лелиииития на пияна глава какви ги вършат па ако изтрезнеят незнам -требе да закрият краваршингтонпа они мошениците за всичките си мръсни номара обвиняват руснаците

112

фен

преди 7 години

"предполагаемата намеса на Русия в изборите в Америка през 2016 г. не може да бъде оправдана"А предполагаемата не намеса, може ли да бъде похвалена?Тая статия явно е финансирана от новите фондове на ЕС за дезинформмация.

111

Reuters:)

преди 7 години

ШО.РОШО.*** друго си е да играеш по свирката на ШО.РОШ може и тиган да захлупиш на главата, а ако ти е горещо моля избор на гепаради голям.Пък и къде по-весело е за управляващи да ти тръпосат бавно развиващи се мутри.

110

Анонимен

преди 7 години

Русия уж вечно побеждава и какво? Победените германци сега пак живеят по-добре от обикновения руснак, който пие битова химия. Победените японци да не говорим, те са в друга галактика спрямо Русия. Победените финландци и те.Русия никога не е успявала да извлече кой знае какво от победите си, макар че в случая истината е съмнителна.

109

Цирк

преди 7 години

Путин ги направи на маймуни.