11

до 11

преди 7 години

Стига си дрънкал *** глупости! По времето на народната власт се изкорени неграмотността, възроди се изкуството и културата. Бяха построени хиляди училища, театри, читалища. За да дойде тази гнусна ***, че да ни върне в каменния век. Бъдете проклети, смотани демократи!

10

Анонимен

преди 7 години

Единственото спасени е заселване на бежанци и тяхната интеграция в българското общество.Друг начин няма.

9

Факт

преди 7 години

А и също към "новите" територии са инвестирани космически суми за развитието им. Четете малко история , стига с негативизъм

8

Факт

преди 7 години

Нормално е тогава да са били повече училищата, тъй като територията на България е включвала Вардарска Македония,Западните покрайнини и Беломорска Тракия

7

До 5

преди 7 години

Не става. Сега системата е такава, че завършва 8-ми клас, без да знае да чете и пише.

6

Анонимен

преди 7 години

За какво са ни училища , нали си имаме БТВ , Нова телевизия , Планета , Биг брадър , Шоуто на Слави и безброй още образователни телевизии и предавания !

5

Анонимен

преди 7 години

Ами ромчетата като не искат да ходят на училище, спират им се детските, като няма 8 клас, няма книжка и готово! То и досега ако не ходят на училище, би трябвало да им се спрат детските, но не се спазва!

4

д

преди 7 години

а що не пишем колко са били 1989 ? щот ни е срам?

3

Анонимен

преди 7 години

ами то лесно може да са напарвят и 100 000 даже без учители и да се изучим както *** . За всяко училище фалит.

2

До Путкунева

преди 7 години

Проявата на 'милост' към неграмотни ученици създава неграмотни безработни с диплома,които смучат детски и майчинство без реално да полагат никакви усилия да се 'интегрират'.Друг е въпросът че ако някой дръзне да не допусне неграмотен 15 годишен да премине от 3ти във 4ти клас цялата махала барбар с БХК ще му цъфне на вартата да иска сметка.Кунева,моля те, спри да оправяш образованието,просто спри!

1

Анонимен

преди 7 години

Чрез ликвидиране на училищата, България върви към светлото капиталистическо бъдеще.Кой не скача е ....