42

Анонимен

преди 7 години

Гледах по Нова, но 100% ще го има и в Господарите. Толкова пъти каза "значи", което от време на време беше само "начи".

41

Анонимен

преди 7 години

Ромите са доброто бъдеще на България.

40

бре, ти да видиш!

преди 7 години

По -малко от половината коментари са на бял свят. Смешен сайт, смешни хорица!

39

БАЧКАТОР

преди 7 години

До Анонимен 45Айде точно Германия не ни я давай за пример. Прибраха и още прибират *** на света.Българите няма да ви даваме пари наготово. Ще бачкате !

38

катя

преди 7 години

Няма значение от какъв етнос е човекът. А на някои 10 часа им се виждат малко време. Що за хора сте, бе? Нима не виждате гредата в окото си?

37

Анонимен

преди 7 години

Да си беше стоял в катуна нямаше да засядаш в преспите.

36

копелдатор

преди 7 години

Трием, бришем, по заповед на Фиквата! Скоро ще ви б..ан.нем за пример на останалите будали тук!

35

до 37

преди 7 години

И да знаеш, модератууууу,р е нечиста дума.

34

Анонимен

преди 7 години

Не знам БСП,но при БКП в паспортите се отбелязваше етническата принадлежност.Да се знае от органите.Никой не беше толериран освен членовете и родата на членовете на политбюро.Нямаше неграмотни,защото 8 клас беше задължителен.И най-тъпите можеха да четат и пишат.За да имаш пари трябваше да работиш,никой не беше спонсориран от държавата.

33

до 37

преди 7 години

Явно си новак тук. Като те изтрият няколко пъти, ще спреш да питаш. Скоро и двамата ще изчезнем по волята на скучаещия *** с два грама мозък в кофата!

32

Аштан Кутчар

преди 7 години

zdr kp?asl pls

31

Анонимен

преди 7 години

Като няма да е БСП кой ще е?Нали всички от ГЕРБ са комунисти.Нали родата но Пеко Таков е основоположник на ДА България.Кой не е комунист и кой не е свързан с БКП.Ако партийният секретар завършил Раб фаг беше станала президент по добре ли щеше да ви е.Стига с това БСП ,украинецът я унищожи отдавна.На България и трябват честни хора можещи и знаещи,а не досегашните политици преливащи от партия в партия.

30

Анонимен

преди 7 години

на челната страница - 81 коментара.Тук - 36 коментара...

29

Анонимен

преди 7 години

БСП създаде условия за фаворизиране на ромската общност чрез привилегии и недосегаемост от закона, чрез толериране на раждаемостта им с помощи и инвалидни пенсии. Отруденият български народ плаща сметката чрез данъци и тормоз, който непрекъснато понася.

28

Анонимен

преди 7 години

Тия бараки на кой са, дали са законни какво ще рече ''некакви'' бараки. Би трябвало да ги съборят отдавна тез бараки.

27

А Н Т И

преди 7 години

При Борисов имаше голяма несправедливост над българите в България !

26

Анонимен

преди 7 години

БСП няма да дойде на власт. Даже се чудя, защо още си играят на *** и опорни точки. Колкото и да ги бута Руското посолство, свършени са, електоратът им си отмира по естествен път.

25

месара

преди 7 години

алоооо внимавайте , тоя е лидер на ромите и трябва да бъде обгрижван подобаващо ! що не му занесохте кафенце и нещо за хапване , що не пратихте хеликоптер ? а и за мръзнещите ромчета се погрижете , настанете ги в хотел с онинклузив , СПА , масажи ........ ! тук ми мирише на дискриминация от страна на шефа на АПИ :):):) !!!

24

ЛЯВА БЪЛГАРИЯ

преди 7 години

Ромски лидер, такава партия в парламента се подвизава под крилото на БСП, в коалиция лява България

23

Анонимен

преди 7 години

Опорните точки на червените крадци от БСП са ясни:1. Щом ние не сме на власт се чисти много лошо.2. Има нещо "гнило" в тези поръчки.3. Щом ние от БСП дойдем на власт пътищата от само себе си ще се чистят, поръчките стават най-изрядните на света без наши хора там.4.Борисов винаги е виновен каквото и да се случи!