73

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 101 - Този в Мавзолея беше последния .

72

Анонимен

преди 7 години

До BgМинал си покрай европейците - ама леко от в лево ...

71

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До АнонименАко не беше развенчан култът към личността... - сега една плеяда руски диктатори щяха да правят компания на мумията в мавзолея...

70

до 93

преди 7 години

Ами нали Норвегия черпи от залежите в Северно море. Защо тя не е главен доставчик на газ за Европа? Дори намали добива си с 25%, защото ниската цена на нефта я срина. И няма пари за нови сондажи и проучвания. А къде е американската шистова газ, питам?

69

Анонимен

преди 7 години

Да сте чули руски милиардер да даде пари за борба с рака или със СПИН или с някоя друга болест която тормози човечеството?

68

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 98Ми в то в Европа нема мавзолей на гей, шото гейовете са си живи и действащи.

67

Bg

преди 7 години

Оставете ги да се радват на сладкия си живот в прекрасната си Русия нас европейците да не ни мислят как се мъчим

66

до странджата

преди 7 години

Но нали знаеш че цената на петрола удря най-силно Саудитска арабия и другите страни от Опек. Които си нямат нищичко друго, освен нефта като приход. Но не и Русия. А това ядосва много приятелите на САщ и ще изоставят долара. А от това ще страдаш и ти. Няма да има центове за пропаганда.

65

Анонимен

преди 7 години

До И сега? - Виж сея , давай по - сериозно .Никъде в Европа нема Мавзолей на Гей , а в Москва е там 94 години и немат намерение да го махат .

64

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До Andrey AnevЕмбаргото на Европа и Щатите се състои в това, че направиха цената на петрола почти на себестойност... - или с други думи казано - ще ви купуваме петрола, но на каквато цена ние ви кажем... - от такава санкия по - голяма здраве му кажи...

63

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАМного добре знаеш ,че целта на новия газопровод е да помогнат на окраинските *** да използват по пълноценно газопреносната си мрежа , например за отглеждане на къртици или печурки след 2019-20. Може и за напояване да я използват новите и краварски собственици.Само им е ясно ,че няма да е за газ.

62

И сега?

преди 7 години

Газта - руска, Крим - руски, Сирия - руска, само гейовете европейски ...

61

Анонимен

преди 7 години

Руските мишоци да прочетат малко за ресурсите в Северно море и в частност Норвегия. Светът не зависи икономически от Русия, а Русия зависи от Света.

60

Анонимен

преди 7 години

Не знам защо в Русия толкова искат Европа да рухне?Мечтата на всеки млад руснак е да живее в Европа.

59

До77

преди 7 години

Как успяват да ви промият мозъците незнам ? Значи от едната страна имаш огромна могъща държава с всичките земни блага, а вече и технологии да се възползва от тях, а от друга една овехтяла Европа, без ресурс, но печатаща хартийки, според теб, кой ли е бедния и пред фалит ? Усещаш ли как светът много бързо се променя , и как нещата в които вярваш започват да се разклащат?Не бой се, скоро, ще рухнат !

58

Нашите ценности

преди 7 години

До СТРАНДЖАТА Нашите ценности са много работа и след това заслужено хапване /и на свинско/, пийване и извънбрачен секс /при възможност с рускини/. А ти ако искаш отиди в Саудитска Арабия, но за какво ти е този живот?

57

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Трябва да си луд, за ровиш по дъното на морето и да полагаш тръба... - при условие, че имаш положена такава - и то доста отдавна... - и Путин дали съзнава, че дослука му с Ердоган е на пясъчна основа...

56

Анонимен

преди 7 години

Вие Европа не я мислете. Дори и вноса от Русия да е О ние пак ще се оправим. Тръболяците ги имаме, а оттам мераклии да продават много. Обаче ако Европа резне кранчето на Русия, еее тогава ще гледаме сеир.

55

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Абе какво стана с чичо "Кузя"... - дотътриха ли го Мурманск или още чака да го заредят с ***...

54

До 78

преди 7 години

Кои араби живеят милионерски? Само членовете на кралските фамилии. Работата там се върши от индийци, филипинци и всякакви останали видове роби. И колко е голям един Дубай например и колко е голяма Русия като площ? И освен това руснаците живеят от 30 години в капитализъм. За тези години доста работа свършиха а и продължават. Ние обаче къде ще сме когато 2022 ни спрат помощите от ЕС.