76

Славянска писменост

преди 7 години

- Братята Кирил и Методий са изпъдени от българите- Кирил и Методи създават Славянска писменост ИЗВЪН България, БЕЗ помоща на Българи1- едва в последствие българите приемат Славянската писменост, след други Славянски народиЗнам, че ня краваря му е трудно да ги осмисли, но факти..

75

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен "НЕЩАТАТА СА МНОГО ПРОСТИ!!!!" За зомби като тебеГрегориянския е анатемосан като ПАПСКО-МАСОНСКИ КАЛЕНДАРgrigorsimov.blog.bg/politika/2012/05/27/kak-ni-natrapiha-papsko-masonskiia-kalendar-t-n-star-i-nov-s.959879

74

Демокраст

преди 7 години

Абе на кратко - православиео не е правилното християнство, оравославния календар е грешен - руската, гръцката, сръбската и всички останали православни църкви са еретици, българите дето празнуваме по католоическия календар сме прави.Всеки с поне малко мисъл и логика ще го осмисли. Нужна е поне малко краварска логика, но навреме!

73

Анонимен

преди 7 години

ВИЖТЕ ИМ ЦЪРКВИТЕ!!!! ПРИЛИЧАТ НА ШАТРИ НА ЦИРК!!!!!ПАРТИЯТА Е НАПРАВИЛА ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ЗА ДА ОМАЛОВАЖИ РЕЛИГИЯТА!!!ЗНАМ ОТ ЛЕЛЯ СИ КОЯТО УМРЯ НА 90 ГОДИНИ, ЧЕ КОГАТО ТУК Е БИЛО БЪДНИ ВЕЧЕР СА ГИ КАРАЛИ НА ПАРТИЙНО СЪБРАНИЕ САМО И САМО ДА ПРЕЦАКАТ ПРАЗНИЦИТЕ!!!МИСЛЯ, ЧЕ КОМУНИСТИТЕ НЕ ЗАЧИТАТ БОГА ЩОТО НЕВЯРВАТ В НЕГО!!!!

72

Странджата

преди 7 години

1989г. 9млн2017г. 6млн2030г. 3.5млнПляскам с краварските си копитца от кеф и си говоря за западни ценност, свобода, братство о бояращник. Такива сме ние - политкоректни демокрасти!

71

Анонимен

преди 7 години

"...и блажат със свинско и с други мазнотии на Нова година, точно когато техните предшестнвеници са са го карали само на хляб и вода."===========Моят дядо имаше превъзходно чувство за хумор и казваше, че нашата църква около 1975 година преминала към католическия календар, за да могат поповете по Нова година да си хапват и пийват с чиста съвест.

70

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен "Египтяните са дали на евреите вяра и писмо, а Българите на руснаците."Учи история: вяра и писмо, на всички славяни - СЛАВЯНИа немчура дори това няма грешника ***

69

Анонимен

преди 7 години

Египтяните са дали на евреите вяра и писмо, а Българите на руснаците.

68

Анонимен

преди 7 години

До Странджатапо-добре араби отколкото евреи расисти задръстени

67

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен "има недостиг да спирт, лосиони за вана, парфюми"Да ИМА, опитват да съживят турист еврогейци с компреси и други илачи , българите направо ги опаковат в дървени жилетки.

66

Анонимен

преди 7 години

НА РУСНАЦИТЕ ИМ СЕ Е ... .... МАЙНА ТОВА, ЧЕ ПЛАТЕНИЯ ПУТЕНОФИЛСКИ *** ТУК СЕ ЧУДИ КАК ДА ЗАМАЖЕ ПОЛОЖЕНИЕТО НЯМА ДА ПОМОГНЕ НИКАК! :D

65

Странджата

преди 7 години

По-добре арабска България от колкото да празнувам по православния календар!

64

до 73

преди 7 години

"На ТЯХ им харесва а ВИЕ и не помисляйте да вземете това което Господ им е отредил !" Затова ли грабят чужди територии на юг и са пръснати по целия свят тези руски ***...

63

Анонимен

преди 7 години

много си е хубаво времето при -30 градуса и полезно. трябва и на българите такъв студ защото са психари и откачалки

62

Странджата

преди 7 години

Като видя 3 млн българи по-малко и знам, че демокрацията и свободата са минали от тук. Най-доволен съм от американските танкове и ракети в България, които ни превръщат в страхотна мишена. Ние демократите имаме опит във воюването срещу православието - 2 войни загубихме, събираме телета за трета..

61

Анонимен

преди 7 години

в България т.нар. русофили не са православни а комунисти

60

Анонимен

преди 7 години

"Господ им е отредил да живеят на най-студеното място в света?" На ТЯХ им харесва а ВИЕ и не помисляйте да вземете това което Господ им е отредил !

59

Анонимен

преди 7 години

Интересно минис 30 а не са си затворили държавата както направи Боко за 30 см сняг (през Януари, не Май!) и 3000 снегорина на разположение. А дали не са само 30 ама продадени 100 пъти? Интересно е да се провери...

58

Анонимен

преди 7 години

Леле, по магазините сигурно има недостиг да спирт, лосиони за вана, парфюми... представям съм пък тази нощ какво пиене ще падне! А температурата навън ще е допълнително извинение за пиенето.

57

Анонимен

преди 7 години

Москва посрещна Коледа последна както винаги