131

Анонимен

преди 7 години

До Нaли помните,че189 Я се разкарай,кому са нужни твоите писания?Оставяй си коментара и престани да коментираш пишещите,защото,излиза че ти си ***.

130

анонимен

преди 7 години

Правилно е казал Обама,Путин не е от техните отбори Путин е зрител и най вероятно се смее на идиотщините на Обонго защото Тръмп е от друг отбор и е противник на отбора на Обонго и не му обръща внимание на бръщолевенето.

129

Един от Северозапада

преди 7 години

Интересно, кой за кого е заплаха? Коя държава огради другата с военни бази от всякъде?Коя държава организираше навсякъде последните 20 - 30 години "пролети" , "нежни революции" , "борби за независимост", "майдани"? Коя държава купуваше, включително и от нас, оръжия и въоръжаваше муджахидини, джихадисти и ИДИЛ?Да сте чували скоро за стачки в Сопот, Казанлък?Всичко работи с пълна сила, да не мислите, че за официалната и единствена законна по всички международни закони Сирийска армия?

128

Анонимен

преди 7 години

Като в бейзбола,докато пикчърите тичат кой от кой по бързо,хакерчетата като канарчетата следят топката на къде лети за да не ги отнесе,ако и хванат начялния ъгъл от удара с бухалката и зяпат на къде се запътил посрещача,а..а хак в мрежата на оградата като хей го резултата и публиката скандира брей о кей.

127

Анонимен

преди 7 години

Господи, колко са смешни!!!! *** после и им вярвай колко са "изключителни", "непобедими"....абе почти "извънземни"! А някакви си хлапета, пикливи руски хакерчета им направиха за смях цялото "могъщество"......вай, вай, вай....ака е истина за хакерите - е жалко, ако не е - си е два пъти по-жалко!!!!! ПЪЛНИ КЛОУНИ! Май попаднаха в собствения си капан, не мисля, че Путин се е надявал, че тия смешници ще се окажат ТОЛКОВА Т.Ъ.П.И!

126

реконтраадмирал

преди 7 години

Грешката на Хитлъри и на Барак ХЮСЕИН Обама е, че не се обърнаха с вежлива молба към руските хакери. Те щяха вежливо да им помогнат да спечелят изборите!

125

Анонимен

преди 7 години

Един такъв фалшив доклад на ЦРУ унищожи Ирак и Сирия. Кой днес вярва на докладите на ЦРУ?

124

Анонимен

преди 7 години

Републиканската партия винаги е била на принципа на републиканския президент Теди Рузвелт: "говори учтиво и носи голяма пръчка". Тръмп говори, че не иска да се конфронтира с Русия, докато републиканците кроят планове да бастисат за втори път Русия.

123

Анонимен

преди 7 години

На някои хора им се иска да забравят, че в САЩ има разделение на властите. Парламент, съдебна система, сенат. Тръмп да не е някакво диктаторче, като Путин, че да си прави каквото иска. Вижте само какъв екип от специалисти е събрал - половината са ястреби. А Маккейн пише нови санкции. Общо взето нищо добро не чака Русия. Обама е обезпокоен защото левичарите загубиха властта, въпреки че пълниха Америка десетилетия наред с латиноси-левичари.

122

ДИСАГИТЕ

преди 7 години

Доказа се една истина казана от един умен човек ,че от много време във Фащ Обонго го броят за *** и никой не го бръсне за нищо!!!!!!Дори снощи след стрелбата на летището във Флорида губернаторът се обадил на Тръмп въпреки ,че не е встъпил още в длъжност!!!!!!И друго стрелеца на летището е казал ,че в Ирак от ЦРУто го карали да се бие на страната на джихадистите!!!!!!!!!!!!!!

121

Анонимен

преди 7 години

Кенийчето си oтива с подвита опашка, след като загуби всички войни загуби и кибер войната с една дума - загубеняк.

120

Анонимен

преди 7 години

Тръмп предпочита собствените си интереси и его,пред тези на държавата.Руснаците гледат на САЩ,като на разграден двор.От години живеещите руски граждани в САЩ,както и тези с руски произход,източват американските банки,здравната система и различни американски компании с различни машинации.Руските хакери проникват в най-високите американски институции.

119

Анонимен

преди 7 години

Тръмп спечели въпреки че от американското посолство в Русия се опитваха да манипулират в полза на Обама, колкото и да се пени тоя не e от никакъв отбор, дори скоро ще e един зрител в раиран костюм.

118

Анонимен

преди 7 години

Руснаците и китайците са най големите кибер престъпници в нета!Доказано е и дори признати от самите тях!А що се касае за софтуера за тези атаки то специално руснаците го и в по голямата си част купуват от други!Тези други са и българи та дори и украинци!

117

Анонимен

преди 7 години

Максимата че не се преговаря с терористи е НЕ на Путин а на американците!!!Запознайте се!

116

Анонимен

преди 7 години

Отбора на Обама не се ли разпадна?

115

Анонимен

преди 7 години

Путин не преговаря със терористи, няма как да сте в неговия отбор. Къде е висша лиша къде е краваристан в третодивизион. Путин им бие дузпа подир дузпа, а те врещят като заклани прасета. Xакери, бежанци, терористи вай ква стана Путин е виновен, а не нашата некадърност дето оплескахме света.

114

ivailo1403

преди 7 години

Така е , Путин не е от отбора на политиците пионки... Тръмп също.

113

Анонимен

преди 7 години

Един път и Обонго да каже нещо вярно, г-н Путин няма как да застане в отбора на губещите.

112

Анонимен

преди 7 години

ТОЙ И ОБАМА ВЕЧЕ ИЗПАДНА ОТ ОТБОРАПЪК И АВТОРИТЕ НА ИЗМИСЛЕНИЯ ДОКЛАД - СЪЩО ЩЕ СИ ТЪРСЯТ ДРУГА РАБОТА.