65

Учителя

преди 7 години

Знам за много хубави села, където като започнат ромските кражби и набези и никой не може да се справи, няма оправия...хората се принуждават да напуснат селата и те стават напълно ромски. Така е и с Русия...Е вропа не е подготвена за ромските им номера

64

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам защо трябва да се Справя а не да се живее приятелски и по съседски.Анексията не може да се оправдае ни пък има ...смекчаващи вината обстоятелства...че това си е Руска територия подарена от Хрусчов....От къде да знае човека че един ден СССР ще се разпадне.Да започнат да работят заедно,ако САЩ не се месят навсякъде Европа няма проблеми с Русия.Да не забравяме че няма начин Щатите да нямат пръст в Украйна.Дано Тръмп да оправи отношенията и да не се бърка много мнго в Европейските дела.

63

Анонимен

преди 7 години

Раша и Чайна всъщност са естествени врагове , както и Туркей , а предишното съюзяване с естествения враг Дойчланд помним какво донесе .

62

Spiritus Rector

преди 7 години

За какво им е на руснаците да се занимават с някакви си натовски войничета и танкчета? И с някакво си натовско генералче, облечено в шарена униформа? След като вече имат новия безпилотен подводен апарат Статус-6?

61

реконтраадмирал

преди 7 години

След като НАТО в момента не може да се справи с Русия, най-добре е тази организация да се саморазпусне и да престане да съществува!

60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 74Тоя генерал, явно много се е филмирал от холивудските екшъни щом говори такива глупости. Намали гледането им и ти, че ти се отразява зле.

59

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 81"То и Хитлера така си мислил и Наполеон."Жалко, че нито един путинофил не вижда очевидните прилики между Путин и Наполеон.

58

Анонимен

преди 7 години

До 75С какво си по-различен от форумеца който нападаш??? Ти лев либераст той десен консерватор и друго всичко е еднакво....

57

dublin

преди 7 години

Европа слаба и парализована своими толерантностью и феминизмом. Причем последнее породило первое

56

Анонимен

преди 7 години

74АнонименЕдин действащ, повтарям действащ генерал от НАТО миналата година, каза следните неща. Руснаците ще видят първия американски войник на руска територия 20 дни след като са подписали собствената си капитулация, а най-голямото притеснение за НАТО е че няма да има кой да подпише капитулацията от руска страна. То и Хитлера така си мислил и Наполеон. Ако не дай си боже войната ще започне, американски войници никой няма да види вообще, как-то и руски. Само плъхове и ***.

55

Анонимен

преди 7 години

До hahaСамо путинофилите са по линковете, защото целия си живот прекарват в лъжливите рунетски сайтове.

54

ЧАН

преди 7 години

Едни страдат от русофобска болест,други ги е хванал червен вятър,трети живеят с мечтата да унищожат Русия. Истерията е пълна.Когато живееш и се храниш само с омраза,се самоунищожаваш...Та как смята ген.Барънс НАТО да се справи с т.н "руска заплаха"?

53

haha

преди 7 години

До 74Хайде дай един линк до това изказване... Май дрогата ти е дошла в повече днес.

52

Анонимен

преди 7 години

Един действащ, повтарям действащ генерал от НАТО миналата година, каза следните неща. Руснаците ще видят първия американски войник на руска територия 20 дни след като са подписали собствената си капитулация, а най-голямото притеснение за НАТО е че няма да има кой да подпише капитулацията от руска страна. Това естествено няма да го прочетете в путинолюбивите и русолюбиви български медии, защото това е забранено от руснаците. На бълг. медии е разрешено да печатат материали само от руски медии.

51

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 70И от какъв зор Рено, BOSCH и Мерцедес-Бенц да открият 250 хил работни места в България? Мислиш че те не виждат кой управлява в България? Сигурно са слепи и не виждат шайката руски агенти управляващи България, които ежечастно предават българските интереси на Русия. Защо да идват да инвестират в един напълно завършен руски васал като България, за да си изгубят инвестициите ли? Не може да си *** дърт путинофил и да чакаш от Запад инвестиции и подкрепа. Това няма да стане.

50

Анонимен

преди 7 години

Предлагам Фолксваген, Рено и BOSCH и Мерцедес-Бенц да открият 250 хил работни места в България. На заплати 75% то заплатите които плащат в Гермяния и Франция - искаме да ни ескплоатират и да печелят от експлоатацията. Евросубсидиите да си ги заврат някъде. Иначе излизаме от ЕС и НАТО.

49

Анонимен

преди 7 години

Действително на никого не му се воюва, особено с нецивилизовани хора като руснаците, но не бива да се заблуждава Русия, че тя ще завладява постепенно Европа и никой няма да смее да и отвърне. Хитлер лежеше на същата кълка след лесното плячкосване на Австрия и Судетите, но после си получи заслуженото. Същото ще се случи и с Русия, която е джудже икономическо и военно в сравнение с хитлерова Германия. Съвременната война не предполага битки м/у милионни армии, това е минало и няма да се случи.

48

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗаблуждаваш се ако мислиш това за възможно. България е хваната в икономически и финансов капан. В момента, в който се опита да промени политиката си, просто ще й врътнат финансовото кранче за рефинансиране на дълговете й.От Брюксел разбира се ще опитат, но от нас зависи как ще реагираме не техните игрички. Е момента ЕС се разпада. Нека опитат на изндудват някой. А България в стратегическа за ЕС като теритирия, за нас изобшо не им пука, без това парче на Балканите са нищо.

47

хм

преди 7 години

66 ние и сега сме на дъното какво заплашваш не мога да разбера

46

Анонимен

преди 7 години

Сърбия и Македония са извън ЕС и НАТО и живеят много по добре от българите и пътуват не по малко на запад. И имат собсвени икономики, а не разчитата на субсидии от ЕС. България е като мъртвец на системи с тия субсидии, всичко съсипаха, всичко внасяме, домати от Македония внасяме! А изнасяме само *** и евтини черноработници за Европа.