47

Анонимен

преди 7 години

Като покупателна способност 2000 лири в Турция са като 550-600 лева в България

46

Камбата Цветанова

преди 7 години

Ах, ах, ах, отново ви моля бъдете толерантни, че ще размахам гумата.

45

мухахахахах

преди 7 години

До Анонимен51ти май не знаеш да четеш български фесунгеро?"Едните купуват ***, които да продат из селата и да спечелят нещо, другите за да си похарчат изкараното през деня."

44

До Diyarbak&#305

преди 7 години

Много си прав,направо сте едно в едно.

43

Анонимен

преди 7 години

Виждал съм, ама това са куфарни търговци и свиленградски митничари. ---+Смех, някой да е виждал митничар да купува боклyци?Па и хиляди български митничари обират щандовете на кипа и мигрос всеки уикенд. Хахаха

42

Анонимен

преди 7 години

Министърката на МВР за пореден път се държи, като плазмодий! Няма реакция, няма инфо, а само манипулация, лъжи и простотии. Съседна държава си затваря едностранно границата и никаква реакция на васалната държава ***. Ни-Ка-Ква! Това не може да се случи в никоя нормална държава. Най-малко ще се искат обяснения от другата държава защо го прави и до кога ще бъде блокирана! Най-малко това ще се иска да се знае. Все пак има много сънародници там, които ще бъдат блокирани.

41

Анонимен

преди 7 години

И с 2000 лири като платиш наем, ток и газ, ще ядеш таратанци или на Ердоган маслинките;))

40

Анонимен

преди 7 години

С изключение на зарзавата, всички останали хранителни стоки в Турция са по скъпи

39

Камбата Цветанова

преди 7 години

Ах, ах, ах, бъдете толерантни, че ще размахам гумата.

38

Анонимен

преди 7 години

Едните купуват ***, които да продат из селата и да спечелят нещо, другите за да си похарчат изкараното през деня. Не съм видял да купуват месо, сирене, кашкавал, риба, маслини и т.н..-----Виждал си ти таратанциТелешкото е по-скоро от тука, но е телешко, а не от крави, сиренето, кашкавала са на сходни цени, маслините са по-евтино, както и млякото зехтина, хляба.

37

Анонимен

преди 7 години

Пълно недоразумение. И стига са говорили колко добре се пази границата. Тълпите от имигранти го "доказват".

36

Диарбекир

преди 7 години

До ГробаряСигурен ли си бе ц***рвул!?Кюрдите са точно, като нас по време на турското робство в момента. Тъпкани, мачкани, убивани и без права. Турската армия влиза в селата им и ги унищожава и заличава. Има достатъчно видео материали в нета и снимки. убиват ги ей така, защото искат да си имат държава. По манталитет и обичаи са много близо до нас българите, защото 5 века са се омесили с нашите заточеници в Мала Азия и Диарбекир. Познавам много кюрди, които са в Германия и нас ни смятат за братя.

35

Наблюдател

преди 7 години

Ха, че тая кой я пита!! Пълно недоразумение .... ЛОГО - то на карикатурата МВР!

34

Анонимен

преди 7 години

На тая пр0стакеса бъчварова до кога ще и гледаме мазната физиономия!Да си ходят всички начело с тиквоний! Стига толкова лъжи и далавери! А по-калпав министър на МВР не сме имали никога. Тя всъщност не е никаква министърка, а е патерица на б0к0 и цецо. Слушка и изпълнява, а като стане напечено може спокойно да изгърми, като бушон. Това б0к0во правителство удари дъното по слугинаж и некадърност. Не само го удари, ами и продължават да ровят дъното.

33

Гробаря

преди 7 години

Кюрдите са като нашите роми, но по радикални... искат държава в Азия с съседи Сирия и Турция, нещо като Косово... ужас. Сега граничат с България и Гърция и имат добър живот...По скоро Част от Турция ще се присъедини към България, отколкото обратно... Турция днес е буре с барут... А, България е добре стига бившите служители на ДС да понамалеят и Фафлите да се по образоват :)

32

До 35

преди 7 години

До КарвунНе се обаждай сега.Това са скрити ходове на Ердоган и ***, да преборят западните империалисти... :)

31

Карвун

преди 7 години

Абе какво стана с призива на Ердоганя да не се купуват доларе? Гледам лирата пак си кюта надоле.

30

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен22отиди до Одрин и виж къде пълнят багажниците със храни за България.-----------------------Виждал съм, ама това са куфарни търговци и свиленградски митничари. Едните купуват ***, които да продат из селата и да спечелят нещо, другите за да си похарчат изкараното през деня. Не съм видял да купуват месо, сирене, кашкавал, риба, маслини и т.н.. Ти като си толкова вътрешен, кажи колко струва килото и с 2000 лири заплата колко кила телешко ще купиш?

29

Анонимен

преди 7 години

Все още е правилото от соца. По външната политика с Москва по вътрешната с ЦК /централен комитет/ да се разбира БСП, АБВ, ДПС , ДОСТ, ГЕРБ, АТАКА, ВМРО и др.

28

НЕбългарин

преди 7 години

Султане, вземай си обратно Тракия и Делиормана, един референдум и готово както в Крим!