218

Смях

преди 7 години

Абе каква Литва какви 5 лева там до някоя друга година няма да останат хора.Те Литовците повечето са в Англия и нямат намерение да се прибират , след всяка своя отпуска в Литва са обезкуражени.Разправят че почти не са останали хора кучетата и котките били повече.Кого ще защитават Германците се задава въпроса и кои интереси.

217

Анонимен

преди 7 години

270, не лъжи. В Литва етническите руснаци са 5 процента. Поляците са повече. най-лошо е положението в Естония - над 25 процента. Затова в Естония трябва да се постави стохилядна моторизирана армия за да се опикае кремълския гном и да не му минават мераци да краде територия като в Украйна.

216

Анонимен

преди 7 години

Наивно е да се смята че днешната немска армия има нещо общо с някогашната. Днешната полската армия ще я смачка

215

До 254

преди 7 години

Ха, ха, ха... какво болшинство бе човече?Там половината от населението са руснаци. Обаче заразените с европейски ценности литовци ги лишават от граждански права и паспорти.След тази информация, вече ставо ясно, какви глупости пише в статията.Всичко е само бла, бла, бла

214

Анонимен

преди 7 години

Литовците са обикновена овча маса, каквото им кажат немците това ще правят, без субсидии от ес ще изчезнат, дори ние сме в по добро положение, поне храна си произвеждаме, а литва вече и клечки за зъби не може да прави. Основно снимат порно клипове с литовките за тва стават)

213

Бел

преди 7 години

До БобиСлед преврата през февруари 1917 год. правителството на Керенски продължава войната срещу Централните сили. След насилственото завземане на властта от болшевишката ***, Русия подписва Договорза прекраняване на състоянието на война с Центалните сили(Германия , Австро-Унгария, Турция и България. Договорът е деносиран след края на войната през 1918 год.

212

Крети

преди 7 години

Сега литовките могт да заработват валута в леглата си , направо рай , ще има Евро вувузели и ще им късат дупетата щастливите немски войници.

211

Анонимен

преди 7 години

В Литва хората ликуват: Добре е, че германците идват!В балтийската страна приветстват превръщането си в мишена.Е как няма да се радват, нали те бяха пълнеж в армията на Хитлер втората световна война.Но кои хора ликуват?!? Там 48% от населението са руснаци.Абе, пак ни набутват поредната пропагандна статийка...

210

Наблюдател

преди 7 години

Навремето "Запада" всячески е насъсквал Германия срещу тогава СССР. Е, успява..... Очевидно сегашните политически наследници на тогавашния "запад" са забравили това.Нещо като че ли и последиците от този "успех" им убягва.

209

Пацо

преди 7 години

Paшки - чебурашки, дyпeни сте! :D

208

Анонимен

преди 7 години

Не Боби, не подписва примирие, а капитулира.

207

Кеф Киро кеф

преди 7 години

България е член на ЕС от 10 години.Ние макар и най-корумпираната и на-бедната страна в Европа сме горди европейци,демократи и толерасти.Служим вярно на САЩ и слушаме съветите от Брюксел.За 10г някой хора успяха да присвоят милиарди от еврофондовете.Други избрани отидоха да работят в европейските институции за много пари.Отидоха най-достойните.Може да сме най-бедните,но е голям кеф да си част от голямото европейско семейство.

206

Анонимен

преди 7 години

Някой тук очевидно е чел друга история.САЩ и Великобритания се включват във войната доста късно осъзнавайки,че руснаците ще прегазят Европа.Накрая обаче дори Франция се пише победител.Франция?Рьоне и Альо,Альо?По време на подписването на капитулацията на Германия немски генерал възкликнал:Абе и тия ли са ни победили?визирайки франсетата.После целият златен резерв на Германия отива в САЩ под опеката на Франция,Англия и САЩ.Затова от 1945г немците не смеят да се противопоставят на САЩ.

205

Анонимен

преди 7 години

Ами ще си спомните израза "изпаднал германец" какво значи. Колелото на историята се върти все по едни и същи пътища. Но хората наистина не се учат от грешките си.

204

Анонимен

преди 7 години

Интересно защо нашенското *** не признава правото болшинството в Литва да са германофили?

203

Анонимен

преди 7 години

До 250"На Запад цари хаос, анархия, разврат," ти май от България не си излизал като гледам.

202

Анонимен

преди 7 години

Браво на Литва! Всеки който го е ял руския иска да е далеч от тях.

201

Анонимен

преди 7 години

Защо бягат на Запад, не към Русия? Как за толкова години не разбрахте? На Запад цари хаос, анархия, разврат, все неща забранени на изток! Но се оказа че забранените плодове не са само сладки, ами и заразни! Ето ви отговор.

200

ХА ХА

преди 7 години

До Само питамНе ги питай, много сложен въпрос им задаваш! Ще вземат да им блокират мозъците!Иначе за Воленчо е ясно защо им пляска, за едните пари...!Утре американците ако му дадат повече, пак ще обърне палачинката, ама те с *** не се занимават!

199

Само питам

преди 7 години

Русофилчета, защо в никоя от бившите републики на СССР няма организирано движение на русофилите подобно на нашето НД "Русофили"? Дори и в Беларус скачат срещу рашките щом вървят срещу беларуските интереси само вие им ръкопляскате и им помагате.