24

заминаваме

преди 7 години

И предишните 10 години първо бебе за годината беше все от малцинствата, но поне медийте се опитваха да замажат положението и показваха българки (коя родила на в-3 Януари). Сега обаче направо ни го натрапват, с асоцияцията че това ни е бъдешето на територията. Вчера дори говорят за Тракийска икономическа зона, като почнат да зонират пишете я сепарирана тази територия.

23

еднопосочен

преди 7 години

Тези директно да ги изпращаме за западна Европа. Там да им плащат цял живот осигуровки и да ги интегрират. А ние ще им даваме акъл от тук.

22

стаЛбилнос

преди 7 години

Таз гудинъ беби на 13, догодина - внучи на 20!

21

шyкapия

преди 7 години

"Бабите родили за пръв път на 14 и на 16" - Златиту на 13, скоро на по 10! Сичко е шес!

20

Анонимен

преди 7 години

Тия двамата тррябва да са от стипендиантите на Кунева. "Девойката" на 13, младежа на 15, но са съученици. Явно юнака е затвърждавал знанията.

19

Анонимен

преди 7 години

Какъв висок морал има Златка. Една фафла и "станах малко бременна"

18

Тодор

преди 7 години

Да е жив и здрав Динко, и да се разплоди още на 11, че явно им е ценно семето на тия

17

Статистика

преди 7 години

Значи тая Златка на 26 спокойно може да стане баба, а на 39 - прабаба... по стара фамилна традиция. Яко!

16

бyлгapoпитeк

преди 7 години

Много е показателно как във всичките новини по шyкapнaта тема няма и намек за престъпление, едва ли не е нещо нормално. Такова общество и такава държава сме си направили и никой не ни е виновен за това, което идва с бодра крачка...

15

Анонимен

преди 7 години

хе, страната на абсурдите...било традиция при ***,каза някаква баби1ка пред пенсия от закрила на детето по НОВА преди малко,а прокуратурата отказвала обвинения е така държава няма!!!!

14

Анонимен

преди 7 години

Случайно знае ли се каква марка е била вафлата? Ще стане страхотна реклама :)

13

Анонимен

преди 7 години

Че то ние не сме и очаквали друго.

12

Анонимен

преди 7 години

Все тая дали 340 лв ще се водят социални помощи а не с друга дума. Пари им се дават на такива, а не ваучери. На българките им искат 2 години трудов стаж, за да ги вземат и му казват майчинство, а тази 13 годишната с гинекологични болести, чудно как хванати, ще ги взема така. Че и родителите и няма да бъдат съдени защо тя е раждаща на 13 и гинекологично болна! Също таткото на 15 родителите му са за съд. Няма и на училище да ходят вече пикльовците.що им е?

11

Честно

преди 7 години

Ето ромките за една вафла стават бременни, българките за пари, коли, апартаменти, положение. Скоро няма да се оправи демографията :)

10

Нас

преди 7 години

Абе ДНЕС не ни занимавайте с глупости, сезирате прокуратурата , социалните,вижте им реакцията и ако РЕАГИРАТ !!! Това е новина!!!

9

Анонимен

преди 7 години

На 13 с гинекологично заболяване. Сметни на колко годишна се е разкрачила :)

8

ами

преди 7 години

Припомняйте ни,да не забравяме как се развива ДИНКО!Всеки божи ден!

7

Анонимен

преди 7 години

Тези не получават болнични и майчинство от НОИ защото нямат осигурителен стаж. Получават от социални грижи някакви помощи там не ги знам, май вече са ваучери не пари в брой.

6

Анонимен

преди 7 години

Те такива не възпитават децата си и им е все тая какво се случва с тях. Майката на 13 и вече е с гинекологични болести. За нея има социални помощи колкото и за работещите български жени - 340 лв. За да вземат 340 лв майчинство им искат 2 години да са работили здраво и да са внасяни осигуровки. Жени, които ги е грижа за децата им. Ако не се спре социалния паразитизъм и не се въведе наказание за родители дето децата им раждат деца, скоро ще има само педофили и раждащи деца.

5

Анонимен

преди 7 години

за една вафла......9 месеца бременна